мода

Рокли за всеки ден 2020: голяма снимка

Ако една жена иска да се хареса, тя избира рокля. Рокли в гардероба си, не е твърде много. Броят им зависи от начина на живот на жената. Но, така или иначе, минимален набор включва елегантни рокли за вечерно излизане в светлина и ежедневни за всеки ден.

Едва ли е нужно да казвам, че тези две категории са много различни един от друг. Въпреки това, ежедневна рокля не трябва да се отказва от красота и оригиналност на вечерта – така са решили дизайнерите и представили на обществото е резултат от нечии фантазии.

Ежедневна рокля Topshop уникални – това е знак на почит към модата от седемдесетте години на миналия век. Прав ръкав, леко присборенной пола и шал яка, превръщайки се в огромен лък – сладък, мек и привлекателен. Шифон прави рокля във въздуха и лети. Модели от Topshop уникални нарече интелектуална мода. Това е ново направление в модната индустрия, който покорява все по-голям брой жени.

В GRESTopshop уникална

Extreme женственост различни тоалети на марката Raquel Алегра. Олицетворение на нежност, така че можете да се опише това е оригиналът, бял с червени цветове рокля. Необичаен приятелка създава един интересен и невероятно еднакво изображение. Има си опция за скромниц. Пестрое синя рокля, на пръв поглед, изглежда като пуритан. Дълбоко v-отваря деколте, доколкото това е възможно.

AllegraOscar Ракел де ла Рента

Черно-бялата гама — това е класически вариант, но ще я скучно може само истински майстор, която е Maison Margiela се провали. Рокля-това не само привлича вниманието със своите шарени, по форма пола придава закръгленост на бедрата, като подчертава своята женственост обладательницы.

Хотел Maison Margiela С

Переливающийся метален блясък рокля е малко по-различно от вечерта, но просто силует позволява да го носите в настроение, дори и в делничните дни.
Малко странно рокля от Криция Khaite подходящ за непокорни и дръзко представители на младежта. Искате ли да изненадате? Тази рокля е за вас. Необичайно е всичко, като се започне от имиджа на стила. Ако вашият вътрешен свят е в хармония с такава проява на оригиналност, ще се почувствате в хармония.

Строгост и вътрешна увереност отличава модел Khaite. Дълъг двубортный рокля без ръкави, с широка отложным яка и показва как силата и нежността на женската природа.

Криция Khaite

В резултат ТЕЦ

Ула Джонсън

Versace

Ксения Князева

Ла Перла

Джорджо Армани

Всички представени на модния подиум в модели са толкова различни, че, със сигурност ще отговарят на вкуса дори и на най-капризните дами.

Theme by Anders Norén