мода

Рокли за пълни жени: 13 женски образи в продължение на 50 години

За жените с по-пищни форми е малко по-сложно да се вземат подходящи дрехи. За да изглежда красиво и стилно, трябва да знаете няколко правила за формиране на гардероба.

Например, вие винаги трябва да изберете своя размер, рокли стилове за избор, така че проблемните места са били скрити, а достойнствата на фигурата, напротив, са подчертани. При избора на поли и рокли-добре да останат на дължината на миди, но ако краката са красиви, и можете да отворите колене. Вие не трябва да избере стилове, зауженные надолу, тя ще бъде още по-пълна. Можете да използвате коригиращото бельо, но за да сте сигурни, че дрехите материята е гъста, и тази тайна не е видимо за околните.

Намери в нашата компилация от 13 изображения, за да дам 50 години:

1. Джинсовое рокля-риза, отделяща се, лосины и балет апартаменти. В такъв дрехите, които можете да отидете на разходка и в магазина, удобни и женствени.

2. Трапециевидная форма рокли в етнически стил и ботуши на висок ток с отворени пръсти. Лесна чанта и лаконичен украса ще завърши начин.

3. Не се страхувайте да носят къси поли и рокли, те са подходящи за възрастта. През лятото може да се постави върху по-светъл сарафан и джинсовку. Сандали на танкетке ще изглеждате женствена и крака ще се чувстват удобно.

4. За отивате на ресторант или на театър можете да облечете рокля с флорални принтом и обувки на висок ток. Ярки аксесоари ще красят начин.

5. Екстравагантна асиметрична рокля с флорални принтом е подходящ за публикуване. Важно е, че стил облечи умерено свободно cut, и драперия на талията крие проблемную зона.

6. Къса рокля и дълга жилетка създаде един много стилен начин.

7. Със сигурност в гардероба си трябва да са жените рокли.

8. Дълга рокля от риза-клеш с ярък колан е изгодно подчертават достойнствата на фигурата.

9. Изображението ще изглежда скъпо, когато носите рокли от естествени материали. Необичайната чанта и сандали са подходящи в комбинация с роклята на този прост силует.

10. С женствени балетками бяла рокля cut изглежда романтично.

11. Sundresses midi дължина изглежда закачливо и спокойни, особено с принтом на точки.

12. Ако на улицата планирания дъжд, можете да се носят цветя на дъжда яке в комбинация с дълга рокля. Сандали на платформа визуално правят изображението по-горе и да подчертават красотата на глезена на крака.

13. Рокля с асиметрични кроем и миризмата ще бъде интересен лук. Под него ще съответната обувки, маратонки или друга обувки на ниско движение.

Theme by Anders Norén