стил

Рокли и поли есен-зима 2020

Мини или макси? Или нагънат воланы? Кожа или кадифе? Какви са модни рокли и поли за новия сезон есен-зима 2020 ще говорим в днешната ни статия.

Рокли и поли от кожа

Новият есенно-зимен тренд на сезона-това е кожа, която може да украси всяка от вашите ежедневни неща. Можете да изберете кожена пола, за да се носи под него стилна блуза или риза, а може рокля, която ще ви сексуална ярост, но наистина модерен и стилен. Моля, имайте предвид, че кожата може да бъде не само в традиционната си форма, но и на цвета, или лакирана кожа с релефно под змеиную кожата.

Плисирани рокли и поли

Да даде своя поглед романтичен образ, поставяйки плиссированную пола или рокля. И В двата варианта е препоръчително да се използва дължина на макси и елегантен разрез. Не прекалявайте с яркостта. За есента и зимата, перфектен вариант-изберете пастелни нюанси.

Буйни рокли и поли с дължина макси

Съгласен съм, дължина макси-това не е най-добрият вариант за есенния период. Но ако зад прозореца на сухо и слънчево време, защо да не добавите във вашия начин на усещане за романтика и ретро буйни рокли и поли с дължина до пода. Те ще изглеждат перфектно с кожата и изрязва софтуерно.

Рокли и поли с висока цепка

Имате красиви стройни крака? Защо да не им покажем на света, особено ако фирмата ви предлагам да направите това. Рокли и поли с висока цепка – това е новата тенденция в есенно-зимния сезон, покрай който не може да мине нито една жена. Препоръчително е да разрез е разположен на страна и е направен с цип, което позволява регулиране на дължината на разреза.

Рокли и поли в клетката

Клетка ще започне шоуто още поне 5 месеца. Така че, ако не искат да изостават от модните красавици на света, ви препоръчвам непременно да купя рокля или пола с по един интересен модел.

Блестящи рокли и поли

Опитайте се през този сезон, за да добавите повече блясък. Това ще ви помогне да модерни рокли и поли с кристали, пайети и метални нюанси на тъканта. И ако първите два варианта са по-подходящи за социални събития, най-новите можете да въведете в ежедневието.

Рокли и поли с мирис на

За това, за да покаже на своите стройни крака, не е нужно да отидете до високите части. По-демократичен решение е да си купите рокли и поли с миризмата. Подобни модели на дрехи — идеален за ежедневието, бизнеса или вечерен стил. Добавете нотка креативност в рокля или пола, можете да използвате интересни щампи или декор.

Рокли и поли с волани

Не се лишавате да бъде през есента и зимата истински женски. Това е рокли и поли с волани, поставя както вертикално, така и диагонално, ще добави и в начина си на нужната нотка на романтика и стил.

Theme by Anders Norén