мода

Ресни рокля 2018-2019

Спомни си приказките на Изток, или приказка, старче Hottabych и магията на килим. Представете си керваните с камили скъпоценни съкровища и персийски красавици, седнали под навес. Повече ще видите в ума си, включително и един от декоративни елементи на Източния облекло – ресни, рокли танцьори от рамото до пода, бродирани с ресни, която варира вълнува и очарова.

Ресни присъства в костюми на много народи, особено му харесаха на индийците. За тях ресни е символ на мъжество, защото той е направен от главата на врага. Американските каубои също обичаше ресни, макар и не по кръв жаден начин. Ресни каубои, свързани с фристайлом в грива мустанг, крила на орел. Ето как труден път, дойде, за да украсят костюми ресни. Този декор си остава любима на женски и мъжки костюми.

Dress fringe 2018-2019
Снимка рокли с ресни от Роберто Кавали
Dress fringe 2018-2019

Модерен момиче, като се носи красива рокля с ресни, едва ли си представете, че сте на Амазонка, за да победят врага. По-скоро, рокля с ресни, тя ще бъде свързана с източна приказка и персийски за красота, което тя и прави. Ресни в новия сезон много модерен декор елемент. Но не може да се каже, че тя се върна от далечното минало. Тя преминава от сезон в сезон. Въпреки това, в новия сезон 2018 – 2019 ресни покритие не само на отделни елементи. Дизайнерите предлагат рокли от ресни.

Като видите колекция от 2018 -2019 години трябва да се отбележи, че особено обичам този елемент на декора, Роберто Кавали. Дизайнер ресни се прилага не само в рокли, но и в аксесоарите. Марката Lanvin за много от своите модели използва ресни. Предпочитат модели с тапицерия ресни и марки Роберто Кавали, просто Кавали, Наим Хан. Един от най-луксозните рокли, които особено ми хареса Мелитта-рокля от колекцията на Памелла Роланд.

Dress fringe 2018-2019

Памелла Роланд

А можете да изберете този, което ви харесва.

Dress fringe 2018-2019
Джей Ар
Dress fringe 2018-2019
Джей Ар и Lanvin
Dress fringe 2018-2019
Наим Хан
Dress fringe 2018-2019

Роберто Кавали

Theme by Anders Norén