прически

Разрязване на пари на косата септември 2019

Всеки месец носи в живота ни специален случай. Астролози определени дни, в които Луната, оказва положително влияние върху финансовото състояние на лицето. Днес ние ще говорим за пари стрижет коса на септември 2019. Случило се така, че една или друга фаза на Луната, които са способни да има положително влияние върху здравето на човека и неговата кариера, както и на финансовите резултати. Днес ще ви покажем най-позитивните дни за подстригване на косата, което ще доведе до финансова възвръщаемост.

Така че, най-благоприятни дни за провеждане на подстригване в септември астролози наричат: 2, 3, 7, 9, 10, 16, 18, 27, 30 септември. Оцветяване на косата се препоръчва за създаване на — 9, 18, 21, 27 септември. Нека да обсъдим дни, в които е най-добре да създадете прическа на косата, които те носят финансови приходи.

Разрязване на пари на косата септември 2019

Money cutting hair September 20191 септември 2019 г., ще бъде идеален ден за създаване на намаляване на финансовите косата. Прическа в този ден ще Ви донесе големи финансови депозити. Днес Луната е в знака Телец. 22-ри лунен ден допринася за голям паричен доход и богатство. Оцветяване на косата и се препоръчва в този ден. 3 септември 2019, ще бъде успешен ден по отношение на кариерата. Днес можете да повиши заплатите и да направи малък финансов стимул. Луната се намира в знака на Близнаци. Убывающая Луната, 24 лунен ден. Но боядисване на косата ще доведе до разочарование. 7 септември 2019 година, това е идеален ден за провеждане на енергия подстригване. Не само косата ще расте по-бързо, но ще бъде по-силна. От финансова гледна точка, астролози говорим за по-малки финансови бонуси и подаръци. Днес, 27-ми лунен ден намаляващата Луна. Луната се намира в знака на Лъв. На 9 септември 2019, нова Луна. Луната е в Дева. Идеален ден за изпълнение креативни прически за коса. Прическа в този ден не само ще повиши настроението ви, но и ще дадат сериозни финансови премии под формата на екскурзии на море и по-големите размери на подарък.

14 септември 2019 г., Добър ден е за творчески подстригване на косата, но коренно прическа все още не се препоръчва. Днес 6 лунен ден. Този ден е предпочитан лека финансови бонуси.

15 септември 2019 г., днес отглеждане на Луната се намира в знака на Стрелец. Ден за класически прически за коса. Днес прическа ще ви донесе по-голяма финансова възвръщаемост и ще добавят към вашия баланс. 7 лунен ден, нарастващата Луна.

17 септември 2019 Днес е идеален ден за светло оцветяване на косата, или счупване на смяна на имиджа. Коса ще Ви донесе големи финансови депозити. По-специално, можете да получите наследство. Луната се намира в знака на Стрелец. Нарастваща Луна.

26 септември 2019, Днес 18-ия ден на Луната. Въпреки че астролозите наричат 26 септември неутрално ден за изпълнение на стригане, от гледна точка на финансов доход е благоприятен ден. Луната е в Овен. 18 ден на Луната.

27 септември 2019 г., Днес е идеален за провеждане на пари прическа. 19 лунен ден е свършил за създаване на къси прически за коса. Днес Ви също ще се увеличи по корпоративната стълбица. Можете да направите рейз. Луната е в знака Телец.

29 септември 2019 е един от най-добрите дни за създаване на прически и финансови приходи. Чудесен ден за къси прически и прически за къдрава коса. Днес 21 лунен ден, убывающая на Луната, която е в знака Телец. Нова прическа насърчава и боядисване на косата. 30 септември 2019 г., ще ви представим малък финансов принос. Днес е 22-ри лунен ден намаляващата Луна, които в знак на Близнаци. Идеален ден за креативни прически.

Създаване на модерна подстрижка, не забравяйте също така за здраве направления. През септември, е важно да се обърне необходимото време за грижа за косата. И не забравяйте, че в този сезон на върха на късата прическа косата.

Theme by Anders Norén