прически

Разкъсно бретон: права и наклонена

Дълъг и къс бретон са се превърнали в истинска тенденция на новия сезон.

Много стилисти казват, че моден подиум сегашната къс бретон от центъра и асиметричен. Като цяло, тенденциите варират в рамките на модерни тенденции, така че нищо необичайно не можем да се видим. Днес ние ще обсъдим неравномерно бретон и модерни, модерни прическите, които обикновено се допълват бретон.

Рваную бретон видео

Директен бретон изглежда страхотно с почти всички прически. Единствените изключения са асиметрични прически, които са в хармония с коса и парцаливи бретон. Разкъсно директен бретон днес, на върха на популярността. Днес, много предавания, може да се отбележи момичета с дълги или къси коса и парцаливи бретон. Дизайнерите тълкува тенденция, а нещо класическо В футурист стил. Въпреки факта, че директен разкъсно бретон изглежда малко „екзотика“ за много момичета да пробвам на себе си образ на съвременната дама, която не се страхува от модни експерименти. В костюм разкъсно директен бретон и коя прическа й отива? Директен бретон е идеален за обладательниц овална, продълговата форма на лицето.

Ragged bangs: straight and oblique

Той визуално намалява лицето, като запазва точните пропорции!
Първоначално, момичета с прав бретон, трябва да се обърне внимание на такива прически, като класически боб. Това е вид прическа, по мнението на много дизайнери, може да отговори на нуждите на хармония начин. Освен това, в новия сезон е много популярен, все каскадни прическа независимо от дължината и текстура на косата. Друга прическа, която изглежда направо страхотно назъбени бретон Боб. Тази прическа изглежда невероятно в комбинация с малка асимметрией.

Парцаливи наклонена бретон

Серво бретон, като цяло, да се създаде, където трябва да създадете ефект е визуална измама. Например, ако не сте се записали на симетрията на лицето или трябва да се коригира начин. Парцаливи наклонена бретон и чудесна възможност да се създаде стилен външен вид. Те изцяло променят начина, правейки го по-динамичен и стилен.
Кой парцаливи наклонена бретон?

Ragged bangs: straight and oblique
Преди всичко, трябва да се отбележи, че скъсани наклонена бретон е подходящ за момичета с кръгла форма на лицето. Не само те са коригирали това, чрез създаване на необходимата стройность, но и ни даде образ на някаква лекота. Прическите могат да се комбинират скъсани косите бретон? Парцаливи наклонена бретон изглеждат чудесно на английски с тези стрижками, като асиметрично каре, боб, каскада и т.н. въпреки това, наклонена бретон, която плавно преминава в мозайка на косата. Като прически, можете да изберете настройките гръндж, плитки, ниски туфи, миди и т.н.

Ragged bangs: straight and oblique

Скъсани бретон на една страна

Скъсани бретон са модни полагането на ваша страна. Носят я стилисти препоръчват на английски с ежедневни прически, с които създават съвременния начин на градски момичета. Каква прическа да изберете за страничен бретон? Стилисти препоръчват да избират дълги плитки и опашки, събрани на страната. Тези прически изглеждат много стилно, особено в комбинация с панделки и други аксесоари.

Ragged bangs: straight and oblique

Къса разкъсно бретон

Къса разкъсно бретон – основния тренд на сезона! Облечена в къса рваную бретон не е просто един модерен и ултра-стилен. Известни личности, модели, тв водещи, автори на блогове, като се избира къса парцаливи бретон. Да се съчетаят тези модни бретон с асиметрични стрижками, например, градуированный боб или каре. Всичко на модела прически изглеждат много стилно речник разкъсно къс бретон. Въпреки това, както се оказа, къс бретон-отлична основа за изграждане на най-разнообразни варианти за стайлинг. Много популярна комбинация къс бретон и дълга коса. Това решение избират много холивудски знаменитости. Така, например, са чудесно решение ще полагане в гръцки стил, където косата завиты на къдрици, събрани по цялата дължина на тънки ленти и се украсяват с тънък панел. Къс бретон добре се съчетава с ультракороткими стрижками. Тази прическа е много често, за да видите известните поп-певицата Риана. В допълнение към модата влизат и прически с выбритыми висками, което много стилисти препоръчват се комбинират директно с къса и парцаливи бретон.

Ragged bangs: straight and oblique

Дълги парцаливи бретон

Дълги парцаливи бретон – малко популярен вариант. Въпреки това, много от дамите с коса да изберем за създаване на хармоничен начин. Дълъг бретон е идеален за тези, които удължават лицето. И освен това, дълъг бретон перфектно комплимент към каскада прически, прически и разкъсно лоскутная стил. Дълъг бретон-идеалното решение за вечерната стайлинг. Той може да убие на страната, и може да бъде стилизовано под ретро прическа. Дълги парцаливи бретон отлично се съчетава с висока прическа, например, черупки, косми, на кок, на плитка, и т.н.

Ragged bangs: straight and oblique

Theme by Anders Norén