Растежа на косата ниацин

Hair growth Niacin

Никотинова киселина за коса за растеж на косата често се добавят в състава на средствата за грижа за косата, които са насочени към засилване на растежа и укрепване на общото състояние. Отношението на много жени е изключително положителна.

Трябва да се отбележи, че продуктът има отлично съотношение рубла=качество, което помага за подобряване на състоянието на организма. Освен това, се радват на популярност и такива процедури като мезотерапия, която осигурява терапевтичния ефект и прави косата расте по-бързо. Това име е известно на много хора. Трябва да се каже, че цената на процедурата е висока, така че ако имате нужда от евтин вариант, а след това ще отговарят на никотинамид — ниацин.

Косата Ниацин

Неговото най-важно свойство е способността да разширява кръвоносните съдове и да се ускори обмяната на веществата. Именно поради тази причина, инжекциите се прилагат както за лечение на различни заболявания, дори сериозни. И странични ефекти-това е профилактика на рака, подобряване на зрението, отслабване, подобрение на паметта.

Никотинова киселина за растежа, укрепване и от загуба на коса се предлага под формата на ампули и таблетки. Таблетките могат да се предписва само от лекар. Но местното използването на формата на ампули, предполага просто нежно втриване в кожата на главата. Козметичен ефект растеж се постига чрез разширяване на кръвоносните съдове и увеличаване на броя на космените луковици, а не на витамин. Благодарение на това се засилва притока на кръв към главата.

За да си купите лекарства, като решение може да бъде направено във всяка аптека и цената е съвсем малка. Резултатите няма да си чакат, като косата отново се издигат, дори при мъжете. Хапчета за такива случаи не е подходящ, тъй като това трябва да се приема през устата.

Как да използвате (прилага) никотинова киселина

Hair growth Niacin

Използват ампули трябва да втиранием киселина (средства) в кожата на главата. По-долу е едно Кратко ръководство за това, как правилно да използват никотин.

Това трябва да се направи на мокра коса. Този начин на приложение стимулира притока на кръв към кожата, така че космения фоликул получава повече кислород, което е много важно за ускоряване на икономическия растеж. С помощта на повишена циркулация на кръвта, укрепва косата и предотвратява загуба на коса.

При редовната употреба на скалпа може да се намали сальность на кожата. Лекарството се прилага много лесно. Освен това, те могат да бъдат използвани самостоятелно или в комбинация с естествени маски.

Най-добре е да използвате този продукт с джинджифил, мед, отвара и настойка от билки, зехтин и етерично масло. Освен това, можете да добавите малко количество витамин А И е, които правят косата по-здрава.

Да се грижат за косата, с помощта на този инструмент, вие трябва редовно. За коса напълно се възстановили, трябва да се възползват от Продължителността на курса е 30 дни. Не трябва да се използва за лечение на повече от една ампула. Нанесете сместа с върха на пръстите. При приготвянето на маски за нейното нанасяне използвайте специална четка.

Започнете с износител и постепенно да се движи към върха. За това е добре да се използва пипетата. Използвате продукта всеки ден. Преди да нанесете никотинова киселина, измийте главата и подсушете я без никакво допълнително оборудване. На мръсната глава, се прилагат лекарство не се препоръчва. Това е така, защото заедно с вещество в фоликули може да проникне мръсотия и прах.

Използване на лекарството веднага след откриването на капсули, тъй като никотинова киселина изчезва много бързо. Така че един час след отваряне на флакона, той почти не губи своите полезни свойства

След първото прилагане трябва да се следи за състоянието на вашата кожа. Ако имате някакви признаци на алергия, в бъдеще се разрежда киселина с вода или да се използват bufus. Освен това, не използвайте го в чист вид, и да добавяте към различни маски.

Противопоказания

Има някои противопоказания, когато неговото прилагане може да бъде опасно:
— индивидуална непоносимост;
— бременност и кърмене;
— заболявания на косата;
— псориазис, псориазис, краста.

Трябва да се каже, че е малко специфичен мирис, който може да предизвика възпаление на лигавиците. Ако нанесете върху суха коса, миризмата изчезва бързо.

Маска с никотинова киселина за рецепти коса в домашни условия

Ако е необходимо, да се готви на ефективно средство за защита срещу загуба на коса, смесете никотинова киселина и алое вера сок в равни пропорции. Тази смес също са отлични за използване за растежа и гъстотата на косата.

За приготвяне на:
— вземете две капсули с никотинова киселина;
— добавете една чаена лъжичка алое;
— добавете няколко капки тинктура от прополис — 4-5.

Съставът се нанася само в корените, триене на кожата и след два часа се измива.
Маската трябва да се прави през ден. Просто да прекарат 10 процедури.
Използването на това лекарство е популярен и евтин начин, който не вреди на здравето.

Никотинова киселина за коса преди и след снимки, коментари

Днес в Интернет може да намерите много и различни мнения по отношение на употребата на никотинова киселина. Между другото, те са предимно положителни. По-долу са някои коментари относно използването на това лекарство. Мнозина казват, че лекарството наистина ускорява растежа, и може да помогне за подобряване на косата.

Някои дори се използва спрей, инжекции или шампоан за съветите на специалисти, което се отразява на възстановяването и растежа на косата.

Никотинова киселина за коса

Екатерина Антонова, Г Архангелск
„…За мен този метод стимулира растежа на косата, както и фактът, че ПП-това е удобен за използване, той изсушава кожата и процедури незабележими за околните. Аз съм използвала маска, ампула. Първото прилагане на усещах главата пролее кръв, но дискомфорт при това не е имало. Така че аз продължих процедурата. По втората процедура, на четвъртия имах много болки на главата, а последно време много. На следващата сутрин аз отново измити главата, а след това болката изчезна напълно. Да, и се появява алергия.

Разбира се, някои казват, че може да се изчака всички тези неудобства, но в действителност, странични реакции са ярко изразени и е трудно да се игнорира.
Следователно, употребата на никотинова киселина трябва да бъдат особено внимателни…“

Анастасия Иваново
„…Съвсем наскоро научих, че никотинова киселина допринася за растежа на косата и реших да опитам. Честно казано, ефектът ми хареса. Направих всичко, както се очакваше, е преминал курс в рамките на един месец и косата започва да расте. Аз честно казано не очаквах такъв ефект. За щастие, алергии и други странични ефекти при мен не беше…“

Снимки преди и след употреба на никотиновата киселина

Hair growth Niacin Hair growth Niacin Hair growth Niacin Hair growth Niacin Hair growth Niacin Hair growth Niacin Hair growth Niacin