Радиоактивни сияйно козметика на услугата за красота

В началото на 1930-те години индустрията за красота е направила, може би най-невероятен грим-Тхо-Радиа. Линия козметика Тхо-Радиа много се различава от другите предложения на пазара, съдържат определено количество радиоактивни добавки, а именно радиоактивния елемент радий.

В тези дни, радий отдадоха на чудодейни свойства, той е бил дори в сравнение с философски камък. Там е Център на радиевой терапия, където той разпределени брошурата „здраве от радием“, който твърди, че ако радий има голямо бъдеще в медицината и в най-скоро Лекарство на базата на този забележителен продукт ще победят много болести без помощта на операции и лекари.

Лекарите са се опитали за лечение на пациенти с лъчение, се е смятало, че радиация е особено ефективен в борбата с рака.

Radioactive radiant cosmetics in the service of beauty

Радиоактивная козметика Тхо-Радиа

В рекламни кампании на радиоактивни крем е белязана от следните качества радий: „учените са открили революционен тайна за красота, когато тя отвори радий. Той възстановява и придава жизненост и енергия. Това е истинско съкровище за кожата и лицето“!

Радиоактивная козметика „Тхо-Радиа“ обеща да направи кожата чиста и здрава. Хлорид торий и бромид радий, съдържащи се в тези фондове трябва да са били активирате процеси в клетките, изглаждане на кожата от бръчки и да се отървем от дребните дефекти.

Съвременната реклама обещава не по-малко, а дори повече. Само сега ние сме убедени в това, както всички знаем, и не толкова глупави, колкото и нашите предци преди 100 години. Разбира се, наука и техника отиде далеч напред, но в човешкото тяло, на земята и във Вселената много, че нашата наука дори не са започнали да се изследват. Така че в бъдеще ни очаква много открития и разочарования.

Radioactive radiant cosmetics in the service of beauty

Сега навсякъде говорят и пишат за генетични експерименти, роботика, нанотехнологиите и иновациите, които са предназначени да направят живота ни по-добър. Ние вярваме в модерни технологии, но, когато чуете думата радиация и радиоактивността може да се чувстват опасността и дори страх. Макар и по-малко, отколкото преди 100 години, радиация не предизвика страх.

През първата половина на ХХ век, радиация като не е враг, а приятел на човека, източник на здраве и красота. Възможно е, ще минат 20-30 години и много от нас откриват, че едни или други технологии или компоненти началото на XXI век не е по-малко вреден от радиация. А после плакати на нашето време ще изглеждат толкова диво, като тези ухилен радиация красавици, които жертват здравето си в борбата за краткотраен красотата.

Radioactive radiant cosmetics in the service of beauty
Radioactive radiant cosmetics in the service of beauty
Radioactive radiant cosmetics in the service of beauty