стил

Работно време: 8 места тенденция 2020

От края на 20-ти век на ръчен часовник са неизменна характеристика на модни и стилни жени. Този аксесоар се счита за завършващ щрих в ансамбъл. През 2020 г., ръчни часовници стават все по-популярни, почти всяка красива жена може да се похвали с наличието в гардероба си поне няколко модели на часовници. Но, ако тази година сте решили да добавите към колекцията си от тези аксесоари, ние ви предлагаме да се свържете с Най-модерни варианти, които обявихме в нашата статия.

Hours: 8 trend options 2020

Модни големи часовници-2020 г.

Размер XXL през 2020 г. в тенденция. Това се отнася не само за дрехите, но и часовници. Това е часовник с голям циферблат изглеждат много ефектно и стилно на всеки женски дръжката. Форма на циферблата могат да бъдат кръгли или правоъгълни. Също така в тенденция ултра-тънък циферблат, че е напълно в хармония с размер ХХL. В същото време, искам да ви препоръча по-голямо внимание на формати часа, който е направен в лаконичном стил. Защото този дизайн е доста универсален и елегантен.

Hours: 8 trend options 2020 Hours: 8 trend options 2020 Hours: 8 trend options 2020

Мода малките часове 2020

Искате да създадете един женствен, малко строг стил? Тогава със сигурност ще се зарадват на модни миниатюрни часовници-2020, които могат да бъдат както кръгли, така и правоъгълно циферблат. И ето последния вариант е идеално ще се впишат в класически, прост начин, който е създаден в стил на бизнес. Миниатюрен формат на часа подчертае статуса ви и ще ви даде невероятен стил и тенденция.

Hours: 8 trend options 2020

2020 мода, часовници с оригинален каишка

Ако обичате креативни и изключително стилен модел часа, през 2020 г., ние ви препоръчваме да се обърне внимание на часовници с оригинален каишка. Най-често тези въжета може да се похвали с ръчно изработени и невероятната красота на детайлите. Също така на лентата може да бъде украсена с интересен декор или модерен принтом.

Hours: 8 trend options 2020

Модерен спортен часовник 2020

Модерни и активни момичета със сигурност ще се зарадват на спортни часовници, които през 2020 г. набира популярност. Основното им предимство е, че те имат допълнителни функции и може да се похвали защита от влага и прах. Спортни часовници, също така, в последно време се предлага с доста оригинален дизайн, подходящ за жени с различни предпочитания.

Hours: 8 trend options 2020 Hours: 8 trend options 2020

Theme by Anders Norén