грим

Първи поглед: – новите тенденции в парфюмерията 2019

В парфюмерията също има своите тенденции, въпреки това, те следват един след друг, не толкова често и бързо, както в индустрията за мода и красота. Така че има време децата правосъдие на нови продукти.

Украйна

Украйна (на английски зелен) — аромат от силни зелени нотки, т.е. нотки на мъх, клонки, на прясно окосена трева, борови иглички, краставици, грозде, бръшлян, ревен и мента. И в бележките към аромат, много е важно да се намери разказ за това, как парфюми гният в голям град и са намерили вдъхновение в отдалечените селски райони в рамките на един ден рамка спи на поляната.

First look: the latest trends in perfumery 2019

Дървесен аромат за жени, плажни колиби, освен че Amouage.

Така че основната „носа“ индустрия за красота реагира на призивите за зелен основен цвят през миналата година. Да, на 2018 година премина и билкови букети продължават да се срещнат в света на аромати късно, но решително вдигна тенденция към зелените. Освен това, във всеки смисъл: индустрия все по-често отказва съставки от животински произход (мускус) за получаване на всички необходими растения.

Между другото, смята се, че всички тези акорди-това е не просто събрани заедно, те се стремят да пресъздаде връзката на човека с природата и напълнете го с енергия през целия ден.

Ново море

Интерпретира морски акорди все по-често се появява в новините. Това не е синтетичен море на 90-те години, миришещи на свежестта на диня, и морски водорасли, сол и цветя, изваден на сушата (като фрезия, роза и розмарин).

First look: the latest trends in perfumery 2019

Аромат l ‘Eau d’ issey чисто Иссей Мияке. Състав: абсолю от роза, мед нотки, сандалово дърво, Амбра и кашмеран.

Парфюмеристите са емпирично дойде, за да имитират познати миризми, свързани с разходка по брега на морето. Така, Съюз на кориандър, черен пипер, джинджифил и кардамон напомня затоплена от слънцето дървесна кора. И бергамот и кожата Краставица „пее“ за аромата на въздуха след дъжд.

Щракнете върху бутона Следваща страница, за да продължи да четеш.

Аромати „прокуренного“

Аромати с нотки на лагерен огън, блясък на тамян, на барут, смола и пушена кожа на първото заседание на изненада и почти ольфакторный шок. Така че тези тенденции не за всички, освен това те почти винаги са свързани с религиозна история, например, парфюмерист разказва за храма на своя любим град или среща с пастор, че съветът му е променил живота му.

First look: the latest trends in perfumery 2019

Аромат на 24 Rue de L ‘ Geneve предлага, Ив Сен-Лоран. Състав: тамян, бяло дърво и сандалово дърво.

Нищо чудно, че външната обвивка за такива песни-това не е мрачна и сериозна буркани изглеждат така, сякаш те съдържат Светият Дух, готов във всеки момент да избухне навън.

Футуризъм

Аромати за бъдещето. Те не са ярки емоции, асоциации и спомени. Но много минерални нотки, метал и прах. Парфюмеристите са, създавайки тези новости са във вечно търсене на необичайни детайли и форми, в които техните творения са пуснати.

First look: the latest trends in perfumery 2019

Тоалетна вода без ограничения, Бруно Банани. В бележка гуакамоле дърво, което расте в Южна Америка и Карибския басейн.

Някои парфюмеристите са предварително търся миризма на Луната и да разберете как можете да миризмата на жители на други планети, и на други важни хора в индустрията за събиране на ароматни съставки в отдалечени части на света, където не е стъпвал човек, подчертавайки изключителността на техните шедьоври. Бъдещето, оказва се, са най-различни.

Просто цветя

Флоралните аромати, разбира се, винаги са съществували и ще съществуват. Но в последно време те често са свързани със захар сладки песни, които буквално скрипнул зъбите. Сега на дневен ред-чисто — цветя, и нищо повече. За дизайн на бутилка обикновено избират ярки цветове, но без претенциозност, отново напомняне за ангажимент една стройна концепция (без примеси и разкрасяване).

First look: the latest trends in perfumery 2019

Магнолия аромат Sensuel с мандарина, портокалов цвят, жасмин, ванилия парфюм от Bvlgari.

Тези аромати — новата класика на дишането. Не забравяйте: парфюмеристите са синтезира странни съставки и търсене на по миризмата на Луната смесени обикновени цветя, и тревата расте под къщата.

Theme by Anders Norén