стил

Просто сватбени рокли 2018-2019

Сватбена мода са по-склонни към лукса, великолепието и блясъка, а не в тежест, но това не означава, че не може да се намери просто сватбена рокля. В колекциите на много дизайнери се срещат редовно сватбени рокли стил. Колекция за студения сезон 2018-2019 година не е изключение, тук също има рокли.

На пръв поглед просто рокля за плаж може да изглежда маловажен и скучно. Защо някои момичета искат просто украшение? Дизайнери всяка година се създават нови сватбени рокли, да експериментират с материали и интериор, и предлага да се замени с рокля, костюм или гащеризон. Изглежда, че всичко това излезе и измислено в света на модата. Изненада луксозно рокля нереалистично, така че много от тях се стреми към простота и минимализму.


Angèle

Строго сватбена рокля има определени предимства:

1. Тези рокли са с по-достъпна цена, защото дизайнерите не трябва да се харчат пари за декор, за да използвате много метра плат за пола, не трябва да плащат за услуги вышивальщицы. Просто рокля изисква малко качествени платове и изработка.

2. След сватбата това е една рокля може да се превърне вечерна рокля, и затова не трябва да мисли, на кого и колко да продават. Това не е за всички модели, някои от тях ще променяте, и след това те се превръщат във вечерните или Коктейлни рокли.


Виктор и Ролф

Най-добрият вариант за сватбена рокля в минималистичен стил – проста бяла рокля директно намаляване е направен от скъпи естествени материи. Допълнение ще бижута и аксесоари, които не ще привлече цялото внимание, както подчертават строгост и яснота линии. Тази комбинация ще помогне да се създаде образ на булката аристократичен произход, който е уморен от прекалена лукс и ценят простотата и минимализма.

Строго сватбена рокля не трябва да бъде едновременно напълно затворени и много прост. Ако ние не възнамеряваме да се създаде образ в консервативния стил е минималистичен, на границата строгост на значително се разширява. За мюсюлмански булки, тежестта-това е дължината на пода, липсата на деколте и дълги ръкави. Докато рокля може да бъде всичко дантелено, която е непрозрачна подплата.


Снимка отгоре — Тадаси Shoji
На снимката по-долу — Аккад Грэси

Творчески булката, който вярва само в себе си, а напротив, можете да изберете модел с открити рамене или с къс ръкав рокля, напълно лишен от декор, и такава рокля в разбирането си трябва да бъде строг.

Възможни варианти с различна дължина, моделите до коляното, дължината на рокля в пода. Дори модел с голяма част от пола и малък влак може да изглежда строго.

Дантела, не добавя на взискателност, но ако той е непрозрачен дантела рокля с дълъг ръкав, без перли, мъниста и деколтето, това може да изглежда просто сватбена рокля. Тежестта на облекло е доста условно, най-важното, за да се избегне прекомерна симпатия и декор, но не изпадате в крайности! Подбираме рокля за сватбата и не са в манастир, където искате да е напълно затворено рокля без покритие и за предпочитане тъмни на цвят.


Reem Acra, Кармен Марк Вальво

Angèle Keveza, Keveza Легенди Angèle

Кармен Марк Вальво

Кармен Марк Вальво

Джъстин Александър

Lakum

Lakum

Снимка отгоре — Krzysztof-Роза
На снимката по-долу — Виктор и Ролф

Theme by Anders Norén