прически

Прости решения за къса коса малка дама

Simple solutions for short hair little lady

Момиче с дълга коса-това е винаги красива. Някои майки се разочароват и се хванете за главата си, ако дъщерите им ги няма. Те погрешно смятат, че къса коса момиче ще изглежда монотонна. Всъщност, всичко с точност да напротив.

Къса коса не ограничава възможностите на въображението си. Освен това, една малка дължина на косата, има много предимства.

На първо място, той е прост в ухажването, които ще се чувстват вас и детето, в края на краищата, детски прически, много прости. На второ място, създавайки всеки ден е един нов начин няма да отнеме много време (5-10 минути), можете да похарчите за други интересни занимания. Разкажи малко за най-обикновените детски прически за къса коса.

Simple solutions for short hair little lady

Мелирование на свобода косата

Много красиво свобода косата на всяка дължина. В нашия случай, за да подчертае индивидуалността на косата може да се прости расставанием. Това може да бъде както пряк, така и под формата на зиг-заг. Интересно и закачливо ще е хлапето, ако косата се добива за една страна, и към храма, за да закачите направление ярко шипучие заколкой.

Печеливш вариант добавка прически ще панели с различни кристали, мънистен, пеперуди, панделки, различни размери или любими цветове малка принцеса. Можете да направите визуален джантата. За това разделете косата на малки кичури. След това да оправят всеки кичур в жгутик, определено си на върха на малък раци. Това, от едно ухо на друго, прическата е готова.

Ако си принцеса не е достатъчно гъста коса, това може да бъде коригирано с помощта на различни аксесоари. Например, съберете косата в задната част на главата, като се използва обемът на венците. Най-подходящият вариант за този тип коса еластична, с голям нос или пера. В плитка може да плете съраунд колан с pom-помераните на краищата, обикновените горе-долу ще се разрежда светли ивици във формата на извори.
Simple solutions for short hair little lady

„Позитивчик“

За неугомонных крадци подходяща прическа, която се нарича „фонтан“. Това е много лесно. Анализира косата на няколко греди закрепени в основата на гумени ленти. Направи задорные, стърчат в страна на „конска опашка“. Ако дължината на косата позволява, може завить краища. По такъв начин, че да има елегантна прическа празник. Друг важен плюс къса коса лесно завить и къдрици запазват формата си по-дълго, тъй като е по-лесно дългия.

Има не по-малко интересна забавна версия на прическа за децата, наречен „охлюв“. Малки гумени ленти завърже две опашки от тях жгутики. Камшичета се върти по посока на часовниковата стрелка, завъртете на „понички“, напомня на охлюв дома. Върховете на определяне на невидим. Много оригинално произведение, ако всеки „пелмени“ вие освободете малка такса, те могат да бъдат завиты. По подобен начин прическа „таралеж“, която се препоръчва за момичета с тънки изтъняла коса. Действията са едни и същи, само опашки колкото се може повече обвързан по цялата глава.

Дори просто „конска опашка“ може да се превърне в прекрасна прическа, вие само ще добави пикантност в различни заколок или по цялата дължина на опашката на еднакво разстояние, выкладываю няколко цветни резиночек. Най-голямото предимство за майките, е способността на плитки, от които може да се създаде шедьоври, дори и от къса коса. Дори ако не знаете как да тъкат изискан вид на плитка, с няколко малки гъвкави проводници през нощта може да създаде ефект космати коса.

Не се страхувайте да експериментирате, дайте воля на своята фантазия. Вашето малко на модата ще се чувстват уверени и всеки ден ще се моля вас и всички около вас своите позитивно настроение.

Theme by Anders Norén