прически

Прости прически със собствените си ръце за средни коса

Един нов поглед към един стар класически

Трудно е да се повярва, че простите прически за средна коса в домашни условия е достъпен за всеки. Дали те са прости? В него можете лесно да се уверите, като разгледате поне няколко примера.

Съраунд опашката

Прическа за тези, които искат да разширят обичайно опашка и му придават допълнителен обем. Трябва да се направи хоризонтален раздяла, разделяне на косата на две равни части. Отгоре, за да се запечата в опашката. С останалите по-долу повторете същото, така че Долната опашката е точно под горната. Вържете косата.

„Антични“ прически

Сянката на древната гръцка култура в ежедневието на 21-ви век – това, което трябва! „Забележителни“ детайл – тънък обръч. Облича я в главата, като зачес на гърба си, обвийте кичура от под пръстен на върха, образувайки своеобразен лъч. Странични кичури и под обръч. Прическа в гръцки стил е готов.

Звездни прически

Оказва се, че цялата мъдрост, известни личности и повтарящи се в живота ни. Виж как лесни прически за средна коса със собствените си ръце, може да се направи, като на пример с идоли.

Легендарният нагоре-надолу придава на „звезда“ дори и най-обикновените косата. Подчертава контура на шията, позволява да се похвали с обеци и са подходящи за почти всяка форма на лицето. Как да превърнете съвети? Просто ги затегнете от лицето си с помощта на сешоар и плоска четка. Фиксирате с лак. Холивудски ефект е постигнат!

Френска плитка

Две френски опашка, една произтичащи от задната част на главата. Гениални в своята простота. Е, с изключение на това, че косата може да повлияе на точността на тази прическа. В този случай косата след шампоана.

За тази прическа не трябва да е напълно суха коса! Това е цялата тайна. Заплетала влажна коса в опашка за една нощ. Расплетина сутрин и гребен. Обем и леки къдрици – това е той желания резултат.

Гладки къдрици

Прическа за тези, които предпочитат буйни къдрици, и идеална гладкост. Ефект много лесно се постига. Мокра коса, изсушете със сешоар, като разделянето на косата на малки кичури. След употреба на мат, а да се определи права коса.

Вълна

Елегантност вълни се постига чрез използването на кривия път (на косата) са подредени от едната страна на косата, и кърли краища. Това е прост, създавайки деликатен начин, прическа на знаменитост.

Обособяването на „стълбище“ кичур коса от вашето лице може да се постави кръгла четка, чрез насочване от едно лице. Оказва се, модерно и оригинално!

Ретро-шик

Полуботок придобива първоначалния си вид с едно докосване на „ретро“. Просто свържа горните коса на опашка и да добавите малко обем!

Идеален опашката

Същността на тази женствена прическа в луксозен опашката. На първо място, да завърже здраво опашката, след това да им даде обем, леко облекчаване дъвка. Крайния ефект – завивка коса с помощта на плойки или гладене.

Колан

Идеята за твърде права коса, не подлежащи на полагане. През нощта фиксира косата на въже, а на сутринта да се направи женствена прическа.

Хлабав права коса, а Съветът – един къдря. Това е смисълът на елегантна прическа. Всичко гениално е невероятно просто!

Оригинални лесни прически за средна коса

Припомни най-интересните опции, вижте стъпка по стъпка снимка лесни прически за средна коса.

Обувките на страната:

1. Разделете косата на две части.

2. Един, за да се запечата капака.

3. От втория в три части.

4. С първия пресукване на кабели, метнуться на другата страна(към опашката) и увийте около венеца.

5. Направи два кабела.

6. Да ги свърже с вашата опашка и да определи ластик.

7. Украсете бантиком или заколкой.

Прическа с високо лъч:

1. Косата се разделят на три части. Странични стърчат шипове.

2. Средната част е събрана във висока опашка.

3. Вземете валяк и с барабани скрити под косата от средата, образува връзка.

4. Под основание да възглавници малка опашка с ластик.

5. Краищата на страничните коса с една ръка и го увийте на пакет.

6. От друга страна да направи същото.

7. Закрепете фиби.

8. Ако искате, можете да оставите малки кичури отпред при износител, не скриваме под лъч, и украсяват своите вече съществуващи коса.

9. Дръж на част мини огърлица.

Вечерна прическа с плитка:

1. Разделете косата си на три части.

2. Централна тъкат колосок, като се започне отгоре. На гърба застегивается с помощта на дъвка.

3. Отстрани косата от лявата страна малко да дърпа конците в косичку между дупките с една и съща лявата страна. На дясната страна е точно така. Така че трябва да „изчезват“ всички страни коса.

4. И На гърба си да направи тънък колан от останалите нишки.

5. Изтъняване на шиш. Долу сигурно тънък ластик.

За щастие, има лесни прически за средна коса за всеки ден, които правят живота по-лесен и модата, като предоставя стилни, оригинални образи, без излишни движения.

Снимка лесни прически за средна коса

Theme by Anders Norén