маникюр

Професионален лак за нокти Китай качество глазура 66 снимка

Може би днес няма нито един уважаващ себе си в салона за красота, който да не е чувал за продукти за нокти Китай глазура. Те са придобили популярност сред майстори и техните клиенти благодарение на невероятната издръжливост на покриване, лесен за нанасяне и много различни цветове. В Арсенала на професионална линия за маникюр от Китай глазура има всичко необходимо, като се започне с обработка, изравняване, гланцова и матова повърхност, бързосъхнеща автоэмаль, и завършва с ухаживающими масла и сушене за нокти.
Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo
Името Китай глазура закупени с каолином, който е основният компонент на всички цветове на компанията. Това е бяла глина, порцелан, намерени в китайския град каолин. По този начин, име на компанията, може да се преведе като „глянце порцелан“, от глазура, блясък и Китай – Китай, Китай. Своята популярност в козметичната индустрия на бяла глина е длъжна абсорбирующими и почистване на имоти. Китай се превърна в черешката на първата, който се добавя каолин в лъки.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo21Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo24 В момента производството на лакове Китай глазура се фокусира в Калифорния (САЩ), както и тяхното опаковане и опаковъчни са ангажирани в складовете на американската корпорация Международната индустрия (Лос Анджелис). Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo49Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo50

Как да изберем качествен лак за нокти препоръки

Добре поддържани ръце и хубав маникюр е един от компонентите на женската привлекателност и стил. Закупуване на лак за нокти в магазина, на първо място, ние обръщаме внимание на цвета на боята, а след това на други характеристики, а в салона като цяло с изключение на цвят лак, ние често не се интересуват нито в нещо друго. В края на краищата, не много хора могат да си спомня марката на лака, които покриваха ноктите си в салона, и на срока на годност, състав и т.н., едва ли някой е мислил. И за добра причина. В края на краищата, не всички лакове за нокти са със същото качество, а именно качеството на лак-това не е само красота и дълголетие маникюр и здравето на ноктите.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo28Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo27Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo26Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo36

Как да изберете лак за нокти? Какви качества лак, които следва да се даде приоритет? Как да се различи истински от фалшиви нокти?
1. Формата на флакона не трябва да има силни извивки, които могат да се подават в лаке или неговите частици. Бутилката трябва да бъде удобно — плоска и широка отдолу, за да лак стои стабилно, не peremeshivaete и без да се обръща.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo41Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo45 2. Лак за нокти не трябва да съдържа следните вредни химически вещества:
формалдехид,
Толуен (толуол, толуол, phenylmethane),
butylphthalate (Дибутиловый Phtalate, ДАД),
Tosylamide/формальдегидной смола (формальдегидными),
камфор/Камфор. Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo1Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo20 3. Въси на четката трябва да лежи върху плоска повърхност, и четка, добър лак трябва да е дълга, средна твърдост, с тънки и еластични четина. Обикновено четката е направена с различна дължина влакна. Поради различна продължителност и средна твърдост ворсинок лак е по-лесно да се прилага.
4. Добро качество, професионален лак за нокти може да струва евтино. Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo2Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo5 5. За проверка на качеството на бои или не, трябва да се разклаща бутилката. В състояние дългосрочно съхранение на покритие може да бъде разделена на няколко слоя, особено на лак-глицерин, лъки с нисък прилив и с други добавки. Често епруветки се поставят микс-перли, които помагат да се разбърква лак. При закупуване на лак трябва да се избягва, ако след разклащане на сместа в бутилка не е придобил хомогенна консистенция. Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo3Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo7

Професионален маникюр лак черешката Китай

Всички, които следят за новости в областта на професионални продукти за маникюр и грижа за ноктите, вероятно вече са успели да се запознаят с марката Китай глазура. Достатъчно се превежда името на марката с английски, за да ги разбере основно направление — „порцеланов блясък“. Всички средства на компанията са способни незабавно да превърне вашият маникюр, като я прави по-ярък, блестящ и привлекателен. Тази компания произвежда всички видове бои, бази, сушене на течности и други подобни продукти.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo

Сред конкурентите на фондове от Китай глазура се открояват преди всичко със своята уникална. Сред основните съставки, например, специална бяла глина, която е известна с възможност за подновяване за перфектния маникюр, какво покритие прави по-здрав и устойчив, а също и за лечение на ноктите. Важното е, редовно да използвате. Дори и най-крехките ногтевые плоча ще бъдат здрави, красиви и здрави. Но, толуол, дибутилфталата и формалдехид в състава му няма, така че за здравето на ноктите, не се притеснявайте.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo22Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo31

Късмет, че Китай черешката направено в САЩ, инструменти за маникюр и лак за нокти Китай глазура осигурява отлично покритие на ноктите, овлажнява и защитава нокътната плоча. Порцелан професионална линия блясък лак Китай глазура се поддържа благодарение на високото съдържание на пигменти, а комбинация от полимери, колофон, за да се предотврати лющене и гарантира бързото изсушаване и оцветяване в продължение на дълго време. Всичко Китай глазура лъки имат специална четка, състояща се от 220 косми. Благодарение на Китай глазура за нокти се нанася равномерно и да се създаде изискан маникюр, може да се крият всички недостатъци на нокътната плочка.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo

Лак за нокти Китай глазура позиция качество на снимките

Преди да ви разкажа за основните характеристики на декоративна козметика за нокти от Китай глазура, ще ви разкажа за концепцията на американската марка. Широка гама от козметични продукти включва широка гама от лекарства за осъществяване на пълноценна маникюр. В допълнение към средствата за грижа за епидермиса и ноктите, както и лакочистител с нокти, Китайска фирма черешката предлага на своите клиенти основни и горните покритие, лекарства за укрепване на естествени нокти и др. Политура-това е популярната американска марка, заслужава специално внимание, благодарение на отменному качество, уникалния си състав и богат избор.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo38Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo39

Козметика компания Китай черешката внимателно контролират процеса на създаване на своите продукти, като се обръща специално внимание на избора на съставки, както и стриктно спазване изпълнението на всички технологии. Козметика за нокти се тестват в специални лаборатории, и едва след това да се въведе в производство. Благодарение на този декоративен лак на тази марка заслужава доверие и търсене сред любителите на качествени и устойчиви покрития.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo42Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo44

Изключително разнообразна палитра от цветове дава възможност на професионалистите да реализират своите най-необичайни фантазии, а ние, просто любител на интересен маникюр, непременно ще намерите „един и същи цвят“. И дори ако любим лак за нокти все още уморен, разбира се, Китай черешката стартира нова колекция от невероятни цветове и текстури лакове. Произвежда тази компания няколко пъти в годината, така че винаги можете да намерите на трибуните е нещо много необичайно и ново, предварително закупуване на всички тенденции само за предстоящия сезон.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo43Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo46

Събрали сме за Вас чудесна колекция от снимки, в която са представени креативни и стилни идеи от дизайна е изработен с помощта на Китай глазура за нокти.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo40Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo34Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo33Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo47Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo25Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo32Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo35Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo48

Тайните на перфектния маникюр

За да си маникюр е много настоятелен, той не е бил достатъчно лак. Всеки специалист, който се занимава с маникюр, знае няколко прости правила, които искаме да споделим с вас днес.
1. При извършване на маникюр, нов лак трябва да се прилага върху предварително ниско съдържание на мазнини нокътната плоча. Това е много важно – означава, лакочистител, която сте смываете остатъци от миналото, овлажнява ноктите, а в противен случай да отговаря на техните хранителни масла и витамини. За ноктите е много полезно. Въпреки това, ако се прилага нов лак, това дълго няма да продължи.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo9Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo11Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo16Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo17 2. Нов лак трябва да се поставя в най-горния слой от специална база.
Можете да изберете лечебен лак или укрепване или лигавицата, което ви харесва повече. И вие можете да ги редувате.
3. Между другото, на горната част на защитното покритие. Доста често, като маникюр набързо у дома, се пренебрегва тази допълнителна операция – и съвсем напразно. Дори и най-устойчив лак под слой този слой ще се задържи на ноктите си много по-дълго. Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo12Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo13 4. Много важно е за сухи нокти. Това не трябва да става под барабана, като сме свикнали да се направи дом, и се използва за тази цел специални ултравиолетови лампи. Те могат да бъдат закупени в специализиран магазин.
5. Без значение колко добър маникюр можете да използвате, те ще са неефективни, ако вашите собствени нокти остават достатъчно силни, здрави или пукнатини. Така podpilivaya само керамични, сапфировые или пясъчен пилочки. Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo57Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo56

Зимен маникюр от Китай глазура 2016 тенденции снимка

Този маникюр е направена лак Китай глазура блясък на празничната колекция хром сребърен металик, имитирующим фолио, аз се стопи за Вас. Този цвят има в много колекции на празник, като металлика особено актуални през есенно-зимния сезон. Формула полски чудесно, непрозрачност, след като първия слой. Изсъхва много бързо, за да предизвикат допълнителен инструмент не се препоръчва.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo52Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo53

Theme by Anders Norén