Процедура с Ботокс на миглите

The procedure of Botox for eyelashes

Повечето момичета се ползват в продължение на дълго време с мастило се оплакват, че техните мигли предизвика различни промени. Много промени водят до загуба на миглите, правейки ги слаби, редки и слаби.

За тези, които желаят, че те са тъмни, дълги, доста дебели и красиви мигли, може да доведе това желание в живота си благодарение на уникалната процедура „Ботокс за мигли — Botox мигли“, без изкуствени изграждане.

Ботокс за мигли — Botox мигли

Ботокс на миглите – изключителна грижа, регенериращ, овлажняващ, може да се възстанови естествената красота на миглите.

The procedure of Botox for eyelashes

Понякога Ботокс за мигли се бърка с ламинированием, с процедурата, която изпълва косата кератин. Но това са две напълно различни услуги. Факт е, че без използване на топлина-запечатване, кератиновое достатъчно бързо оставя миглите вода Сивас по време на къпане и измиване. В нормалната си форма, тя само се отразява на цвета и формата на косата, без това да повлияе на структурата.

Прилагането на Ботокс за мигли е възможно благодарение на технологичната революция. Многобройни изследвания са довели до създаването на това уникално козметични процедури. Ботокс на миглите, без хирургическа намеса и заплаха за подобряване на лекарства могат да бъдат върнати на мигли, блясък, плътност, здраве и естествена красота.

Ботокс на миглите съдържа мощни съставки като:

    хиалуроновата киселина, която има високо хидратиращ ефект, оказва силно влияние върху чуплива и суха коса; кератин възстановява и подобрява структурата на косата, поради пълно насищане (от корените) и хидролиза; колаген влияе положително на състоянието на клепачите и миглите, за да се защити от отрицателното въздействие, прави ги еластични, гладки, млади; пантенол съдържа витамин в, необходим за овлажняване и омекотяване; токоферол е антиоксидант, имат подмладяващ ефект и да се увеличи продължителността на живота на миглите; арганово масло – чудото на лекарство, което спира процеса на стареене, осигурява растеж, стягане и хидратиране.

Процедура с Ботокс за мигли не се нуждаят от представяне в кожата ваксини клепач, придава естествена красота, сила, мекота, блясък, лекува миглите и им дава добър растеж.

Ботокс е разрешен за мигли:

    • спи, уткнувшись в възглавница; да плува с помощта на различни почистващи средства (сапуни, шампоани); не е да не се провежда за водни процедури, посещение на бани; да се къпят в солена морска вода; носенето на лещи;

При нанасянето на спирала

    други козметика за грижа за кожата.

The procedure of Botox for eyelashes

Добре е, когато няма чувство на дискомфорт, алергична реакция, когато едно момиче си доволен от своите естествени ресницам.

Процедура с Ботокс на миглите се провежда в 3 етапа:

Биозавивка – благодарение на миглите придобиват добър огъване, визуално започват да изглеждат по дълги. Оцветяване, а след това стават черни от началото до края. Прилагането на Ботокс за миглите подхранва и укрепва.

В днешния забързан живот, когато роля играе още една минута, често не оставят време за жени при нанасянето на грим. Но за да спестите време, като изберете реда с продължителни резултати. Ботокс вашите мигли ще изглеждат великолепно и вие завинаги забравете за козметиката!

The procedure of Botox for eyelashes

Ботокс Лашес – това е този случай, когато приятно се съчетава с полезни. Процедура осигурява невъобразимо и безболезнен резултат, оставяйки приятно усещане. По този начин, в допълнение към силен, красив и мощен Ресница, момичето получава добро настроение и много поводи за радост!

При тази процедура най-важното е траен резултат. Клиентите виждат невероятен ефект в рамките на два месеца.

The procedure of Botox for eyelashes

Сред тези, които са направили Ботокс отзиви на миглите изключително положителни!

Прочетете мненията и да направи Ботокс за мигли

    Катрин Сидорова, на 28 години. Признавам, че моите мигли преди процедурата да е с добър външен вид. Често обаче, поради липса на време аз не бях в състояние дори да се коригира тяхното мастило, но имат дълбоки черни мигли Ах, как ми се искаше… сравнявайки цените на Ботокс и мастило, аз избрах първият вариант: аз са привлекателни с обещанието за по-добри резултати! Наистина, в една процедура, изпълнението на три желания: за оцветяване на Бразилско изправяне на косата, оздоравливающий ефект. Резултатът е много доволен от мен и за два месеца се повтори процедурата. В допълнение към моментален визуален ефект, Ботокс миглите води до по-бързо обновяване на миглите, и последващото лечение ще донесе още повече ползи. Елена Родионова, 33. Процедурата имах в салон за красота. На първо място, е направил биозавивку – накрутил на ресничките специални ролки и определено ги специално лепило. След това се обработват с помощта на различни средства: първото средство за ютия, за багрене и в края на Ботокс. Изненада безболезненность процедури. Аз препоръчвам по време на сесията затвори очи, за да не се допусне попадане на разтвор, който може да предизвика болка. Резултатът е възхитителен ефект, аз и не очаквах! Като капитанът свърши, и аз погледнах в огледалото и веднага забеляза промяната: миглите от корените до върха са черни, доста дълги, обемни, с красиво извити. Беше приятно ми е да знам, че в резултат на дълго и вече не е необходимо да използвате спирала. Сега имам красив, жив поглед, аз не се притеснявам за външния си вид и спокойно, без истерия да плуват в басейн, да релаксират в сауната. На месец ще бъде записан на повторна процедура. Това наистина е изход, когато няма желание непрекъснато да използвате спирала.

The procedure of Botox for eyelashes

Трябва да се отбележи, че Ботокс за мигли променя външния вид на миглите в по-добра посока. Процедура осигурява наситен черен цвят, естествен блясък и осигурява добра дължина. За любителите на природна красота Ботокс Лашес ви дава възможност да забравите за трупове. Въпреки това, прилагането му е позволено и след процедурата.