прически

Прически зима 2020

Луксозна прическа винаги започва с правилната грижа за косата. Ето защо, никога не се пренебрегва основните правила на добрата стайлинг.

Сред тях са:

Ниво 1 – сушене – прилагане на топлинна пяна защита за косата
2 ниво – полагане – мека четка за коса, спрей за обем на косата
Ниво 3 – определяне на спрей за фиксация без ефект на свързване направления
Мода тайна: за да направите вашата прическа още по-насипни, сухи коси, увиснали главата надолу, периодично sucesive кичура назад.
Прилага стила на продукта трябва да е по-близо до корените на косата.
Сега, когато основните „елементи“ се разбра, пристъпвам към модата на косата. В новия сезон модни стилисти акцентират на женственост и простота.

Какво означава това?

Вашият образ трябва да бъде въплъщение на естествената красота. Така, модната марка Versace представи нова колекция напълно естествена прически за прави коси, с равномерен пробором по средата на главата.

Говорейки за расставании, тази есен ще се изключи от списъка на задължителните бретон, тя не е от значение. Ами, ако имаш, модни стилисти препоръчват я бъде убит назад, като се използват невидимки, както е направил модната марка „Прада“.

Хит на сезона ще прическа в ретро стил. Всъщност полагане с начесом, като Нина Ричи, както и прически в стил рок (Макс Мара).

Специално внимание трябва да се обърне на коса опашка. Всъщност прическа опашка-най-проста и лесна за използване, което го прави най-популярни към днешна дата. Прическа опашка добре дошли в различни форми: на върха най-отгоре или най-отдолу.

Важното е, че опашката е изглеждал по-естествено и елегантно. За да се допълни тази прическа женски панделка или лента (Валентино, Krzysztof Rose).

Още една оригинална прическа новия сезон ще греда. Тази прическа е известна ни от предишните сезони, през тази есен, Лъч стана още по-популярен. Тези модни марки като Шанел, Фенди, Долче и Габана използвате мода коса пакет за добавки както за ежедневна, така и вечерта начин.

И не забравяйте да украсите косата си с оригинални аксесоари, те са способни да придадат на жар дори и най-простата прическа!

Странични косата си на плитки са ни познати от детството. Този оригинален дизайн-може би най-практичен от всички. За създаване на странична плитки ще отнеме максимум 15-20 минути, а резултатът ще се чака дълго.

Странични плитки имат дълга история. В Русия момичета заплели косата на плитки на празници и по време на гадаене, де ги цветя и панделки. Съвременните дами използват тази прическа като всеки ден.

Странични плитки Прическа има много варианти. Да вземем, например, вечерни прически. Как да създадете вечерна прическа за 5 минути? Много лесно. Заплетать традиционната плитка колосок на рамо. За това визуално разделете косата на две равни части, в едната си ръка при виска, вземете малък кичур коса и да я разделя на три части.
Нататък започваме ширити, постепенно добавяне на плитка странични направления. Заплетай косата си в посока на тила. Когато половината там плюене ще е готова, я закрепете щифтове. На другата половина от косата, създаване на косата къдрици и подколоть страна.

Ако искате да създадете стилна ежедневна прическа, опитайте неаккуратные опашка. Това е традиционно заплетал опашка от двете страни и да ги закрепете с помощта на дъвка. Целият смисъл е в това, да се създаде помия ефект.

Странични плитки-това е идеалният спортен коса. Това е удобно и практично. За тази прическа са подходящи класически тъче.
Ако търсите стилна и романтична прическа, обърнете внимание на френската плитка. А ако плитка опашка от двете страни и закрепете ги на задната част на главата – учи романтична прическа.

Плитка косичку в стила на косичка „рибя опашка“. Тази прическа се появи съвсем наскоро, но вече е много популярен сред младежите. Техника на плетене на плитки рибя опашка, подобна на техниката на производство на косичек Спайк. Нищо сложно, само на практика!
Плитка в стил бохо е идеален за създаване на оригинални прически. Експерти по стил се препоръчват модницам да създавате обемни коси, с ефект на небрежност.

Избора на модни аксесоари за коса 2019 за вечерта начин, обърнете внимание на бижута в стил бохо. Модни стилисти препоръчват да опитате очарователни панделки златен цвят и кръгли рамки вериги или кожени каишки. За създаването на образа на източна принцеса много просто с помощта на стилна щипки за коса, инкрустиран с камъни. Също така обърнете внимание на щипки за коса, украсена с пера. Украса от пера също са много популярни през новия сезон.

Ако предпочитате да носят плитки, вероятно ще трябва да използвате друга модна тенденция на сезона – украса с панделки. Тази зима на мода тъкат различни плитки лента. Това могат да бъдат коприна, дантела или кожени въжета.

Важното е, изображенията да изглеждат стилно и хармонично!

Theme by Anders Norén