прически

Прически за момичета

Според експерти в стила на косата-това е вече 90% успешен начин. Въпреки това, когато става въпрос за юношеството, има някои проблеми.

Оказва се, че повечето момичета в това време се страхуват снизходително и пренебрежително отношение от страна на съученици, приятели и познати.

Оказва се, че състоянието е важно за човек вече на такава млада възраст. Ние решихме да се създаде списък на модни прически за момичета, като се вземат предвид всички направления на съвременната субкултура и модни тенденции.

Прически за момичета могат да бъдат разнообразни, което е основния плюс. В ранна възраст това не е табу за всеки стил, така че нека да обсъдим най-красивите.

Ванильная субкултурата и прически

Една от най-популярните субкултури днес „ванилия“. Тийнейджърите, които ценят красотата и нежността. Въпреки това, струва си да се отбележи, че почти всички ванильные прически изглеждат много сладко и романтично. Може би затова те са един от основните места за най-популярните прически в тази година.

Hairstyles for teenage girls

Коя прическа на среща?

Преди всичко, става дума за прическа кок. Известен за полагане на ванилия китка от много напомня прически холивудски звезди от епохата на 50-те години.

В това време, като снопове се събират на върха, образувайки триизмерна китка от косми, и са украсени с оригинални лъкове и панделки. Днес лъч точно като прическа от далечните 50-те години, но той стана по-свободен и беспечен. Не забравяйте, че светлината настроение се предава нас чрез ярки цветове и оригинални снимки. Най-модерните аксесоари за коса – лъкове, цветя и копринени панделки!

Hairstyles for teenage girls

Добър вкус, за да не само да се развива, но има универсални неща, които говорят сами за себе си. Сега ние не говорим за стилни прически опашката. Ванилия опашки могат да бъдат прави и да отидете с кудрями – всичко зависи от вашето настроение.

Въпреки това, те трябва да отговарят на високо на темето, той е формиран образ кокетки. Допълни такава опашка може да е красива коприна лента, завязанная лък или малко цвете.
Braid прическа, която днес бие всички рейтинги, популярност, се превърна в част от субкултурата на ванилия.

Ванильные опашка са идеални за училище, те напълно се определя косата и не пречи на процеса на обучение. И с тези гъвкави проводници изглеждат невероятно нежно. Какви опашка популярни? Ванильные опашка е много проста, така че вие да можете да ги създадете в дома си.

Всичко, което трябва да направите плитка от едната страна на главата, в същото време, за да започнете плетене трябва малко по-долу от ухото. Самата кос трябва да бъде на насипни, така че се уверете, че преди започване на подреждане на косата. В идеалния случай, трябва да NACESTI корените на косата и внимателно издърпайте плитка след заплетения. Оправя косата също могат да коприна лента, или оригинална гумена лента от кожата, например!

Основната тема на този сезон къдрици. Така че не забравяйте да се обърне внимание на малките къдрици.

За създаването на тези прически е много трудно, затова е най-добре да използвате термо ролките не травмируют косата, за разлика от гладене и позволяват за няколко минути, за да се създаде уникален образ.

Въпреки това не е подходящ за този вариант, ако имате тънка и права коса. Такива направления, като правило, бързо губят полагане, така че в този случай най-добре е завить косата на шипове!

Субкултурата емо: прически и аксесоари за коса

Емо прически толкова популярен, както и ванилия. Разликата е значителна, дори на пръв поглед. Повечето момичета, които следват култура емо, да изберете прическа в стил треш, които винаги показват асимметричность. В този случай най-добрият вариант ще прави косата bouffant и опашки от двете страни на главата.

Hairstyles for teenage girls

Всъщност, емо културата винаги включва в себе си модни експерименти, може би затова днес са толкова популярни за оцветяване. Ако ви интересува този въпрос, тогава моля, обърнете внимание на прически с омбре. Градиент е модерно решение, което със сигурност ще си спомни други!

Класически прически: модерни решения

Тийнейджърката прически за момичета могат да бъдат представени в класически прически, които са ни познати от детството.

Най-популярните от тях е на две плитки, събрани от двете страни на главата. Днес стилисти предлагат да използвате доста голямо разнообразие на плетене. Така, например, коса в стил „рибя опашка“ изглежда невероятно стилно и красиво.

Hairstyles for teenage girls

Същото се отнася и лента за глава плитки, които заплетены около главата си. Между другото, ако имате нужда от празнична прическа, опитайте се да се създаде една плитка лента за глава в съчетание с лента! Тази година на мода заплетать опашка на хвостах и събиране на странични плитки. В допълнение към Кос в гръцката мода идват прически, както и полагане на френски привкус.

Ако става дума за къси коси, нещо, което тук е на върха на популярността на пажа удължена прическа каре, кратък боб!

Theme by Anders Norén