Модерни прически за момчета имат смели стил, творчески решения и необичаен дизайн. Те излъчват динамичен и ярък стил. А освен това креативни прически са много популярни сред момчета от всички възрасти и вкусове. И днес ние ще говорим за това, кои прически за момчета ще са актуални през 2018 година. Тенденции в фризьорство света е много нестабилна в новия сезон стилисти предпочитат светли креативни прически.

Прическа бокс. Модни прически бокс и полубокс е много популярен сред тийнейджърите. Това е спорт, козметика, които заедно образуват ярко и необичайно образ, позволява да се постигне отличен ефект за тънка коса. Прическа бокс включва техника прически с най-Съвременните технологии в класическия вариант прическа като каска Гладиатор. Тя е много подходяща за тънка коса и не изисква много време за полагане, тъй като косата остават кратко.

Сред уникални прически за момчета стилисти подчертае още една модна тенденция, която включва допълнителен обем и градуирование направления на косата. Избора на модни прически за момче, обърнете внимание, за да се намали двойно каре и майстор на спорта. Майстор на спорта.

Почти всички прическа каре, се счита за дълги обем бретон с директен пробором в центъра, ги поставя изключително лесно. Ако говорим за средна дължина на косата, обърнете внимание на двойно каре с елементи на калибриране, тази прическа е идеална за активен начин на живот.
Канадската прическа-това е още една прическа за момче, което означава средна дължина на косата при този отреже косата равномерно по цялата дължина. Дълги косми остават на върха и леко се движат в страничната наклонена бретон. Коса от двете страни на малко по-кратък и да се ангажират по-голямата част класификация. Прическа собственик на канадския кацане тънка коса или тънка коса, защото това дава възможност за създаване на допълнителен обем.

Прически с выбритыми висками. Ако говорим за модни тенденции в прическите и света прически, тук преобладават прически с выбритыми висками и затылком. По-специално, стилисти препоръчват да се обърне внимание на оригиналната прическа с выбритыми висками, където той е на мода изобразявайки различни мотиви, включително ленти, изображения на животни и птици, човешки лица и така нататък.

Много момчета предпочитат тази прическа, защото тя изглежда страхотно и оригинално, много от тях идват с емблеми по ваш вкус. Друг вариант-модерни прически с выбритыми затылком. Те са много популярни сред тийнейджърите и подрастващите. Обърнете внимание на оригинални рисунки, които могат да бъдат визуализирани в областта на шията. Всъщност, колкото по-оригинално прическа, толкова повече тя обича момчета. Така че всякакви варианти за декор отиват на ура. Това не е просто мотиви за косата, но и модерен бретон, който може да бъде много разнообразна.

Нека да разгледаме най-популярните бретон на сезона. При избора на модерни бретон коса, е важно да се съсредоточи върху структурата на косата и овал на лицето. За тънка коса идеалното решение ще бъде краткосрочни странични асиметрични бретон. И за гъста коса подходящ и бретон на полукръг, който се извършва на базата на Боб прически спорт каре, и така нататък.

Haircuts for boys 2019: photos

Haircuts for boys 2019: photos

Haircuts for boys 2019: photos

Haircuts for boys 2019: photos

Haircuts for boys 2019: photos

Haircuts for boys 2019: photos

Haircuts for boys 2019: photos

Haircuts for boys 2019: photos

Haircuts for boys 2019: photos

Haircuts for boys 2019: photos

Haircuts for boys 2019: photos

Прическа Боб. В продължение на много години, Боб не оставя на моден подиум, както много стилисти предпочитат да създавате си речник с необичайни варианти бретон. През 2018 година са добре дошли с страничен бретон, и симетрични странични бретон и ассиметричный боб. За момчетата най-подходящи прически, кратък боб, модерен комбинират както с бретон, така и без него. Прическа боб е една от най-добрите по рода си, тъй като това ви дава възможност да покажат красивата текстура на косата е един от най-ярките модел подстригване.

Страница На Прическа. За обладательниц тънка и права коса, можете да разгледате в раздел прически. Тази прическа е известен като пот, той предполага преки кичура коса, нарязани на полукръг по цялата дължина. За да прическа смотрелась не е толкова скучен и монотонен, стилисти са разработили множество оригинални решения, за да се разрежда начин и да го направи по-динамични и ярки. По-специално, много майстори предлагат направи прическа в асиметрични градиентных многослойни направления.

Благодарение на този тънък косата придобива допълнителен обем и красива форма.