Модни прически се променя така бързо, както модата на дрехите. Макар и не драстично, но все пак се е променила през последната година. И днес ние ще говорим за празнични прически, които са подходящи за корпоративни събития.

Обрати

И първото нещо, ние говорим за усукана прически. Обрати днес са изключително популярни. Въпреки, че много стилисти използват сложни прически къдрици в дома може да се направи по-прости варианти. И така, какви обрати изберете?

Hairstyles for corporate 2018-2019: original ideas

На първо място, да се съсредоточи върху прическата черупки. По-специално, това е страхотна прическа в бизнес стил, които може да се създаде за няколко минути. Технологии:

1. Съберете косата в опашка и оправи косата с ластик.
2. Мед венците и корените на косата, за да се направи малка вдлъбнатина с пръст и постави обратно на върха на косата.

Оправя косата вертикално по цялата дължина на шипове. Сега ние можем да създадем няколко къдрици на предния кичур коса и фиксирате прическата с лак за коса. Тя е готова!

Сред най-модните прически с кудрями се оказа и стайлинг в стил френски привкус. Това е много просто да се създаде с помощта на щипки или панела. Всичко, което трябва да я огъвате и косата си и оправи фиби. Движи се в различни посоки, в същото време, косата може да се раздели на няколко части и скрутите ги заедно.

Hairstyles for corporate 2018-2019: original ideas

Ако говорим за Twisted прически с лента за глава, няма нищо сложно. Първоначално носите лента за глава под косата. След това всеки кичур коса, изпълнена в ръб, се обръща няколко пъти. Ако искате да прическа, може да се монтира с помощта на фиби за коса.

Прическа с плитки

Най-лесният вариант на оригиналния прически с плитки са две пигтейли, изтъкани заедно. За да създадете тази прическа за 5 минути, и изглежда много оригинално. И така, всичко, което ви е нужно-това е плитка косата на две плитки, три направления. Сега и това, и друго ножницата преплетени един с друг на гърба си и се заключва с помощта на фиби за коса. Готово!

Прически за корпоративни 2018-2019 година и оригинални странични плитки. За създаване на страничната стил днес в тенденция. По този начин, е важно да се използват руно обем, ще направи косата по-стилни и красиви. Страна на подложки могат да имат както пряка, така и на страничната част. Моля, обърнете внимание, че всяка от страничните коса се радва на голямо търсене сред съвременните модата. Това се дължи на факта, че страничните полагане стават все по-популярни. Говорейки за прически с плитки, бих искал да отбележа, че тенденцията прическа spit-Спайк, както и обърната френска плитка. От значение също опашка в италиански стил, които са модерни заплетать в кок.

Hairstyles for corporate 2018-2019: original ideas

Прически с локонами – чудесен избор за корпоративни партита, които са лесно да се създаде в домашни условия. Това е много лесно с помощта на скосена плойки. Важно е да изберете правилния диаметър плойки, защото тя зависи от това, колко големи или малки ще къдрици. В частност, през тази година е просто голяма коса. Да ги създаде модерен, с елементи от руно. По този начин, косата изглеждат леки и много привлекателен. Ангелски образ с големи локонами – тенденция 2018-2019 година. С кудрями можете да комбинирате различни прически. Но най-добре изглеждат плитки и всякакви плетене. Между другото, обърнете внимание на прическа с плитка в стил на Спайк. За да направите това, челке и в кръг.

Hairstyles for corporate 2018-2019: original ideas

Прическите на корпоратив-това все пак е изненадващо, ставните връзки. Тази година в тенденция-тя е висока и др. Обаче, това, на пръв поглед, проста прическа има множество функции. Така че, в този сезон, на върха на популярността на високи и гладки връзки. Те трябва да бъдат триизмерни. Това означава, че ако имате тънка коса, най-добре е да се използва допълнителен перука. На мода прическите с плитки. Лъч кос – алтернатива на празнична украса.

В последно време стават все по-популярни високо подреждане с локонами и плитки. Това е сложна прическа, която определено трябва да се извършва в салона. Въпреки това, при тях има своя собствена магия. На първо място, те изглеждат невероятно женствени, а от друга страна, ви позволяват да създадете луксозен вечерния образ. Изберете прически, които най-добре са в хармония с вашия образ като цяло.

Hairstyles for corporate 2018-2019: original ideas

Аксесоари за коса

Има много аксесоари за коса, които можете да използвате, за да се допълнят с модни прически. Тази година стилисти препоръчват да избере чист декорации, които създават елегантен начин. Това могат да бъдат тънки колела, гума и т.н. най-популярни щипки за коса с метални елементи е тенденция на сезона. Hairstyles for corporate 2018-2019: original ideas

Прически за корпоративни 2018-2019 Hairstyles for corporate 2018-2019: original ideas

Прически за корпоративни 2018-2019 Hairstyles for corporate 2018-2019: original ideas

Прически за корпоративни 2018-2019 Hairstyles for corporate 2018-2019: original ideas

Прически за корпоративни 2018-2019 Hairstyles for corporate 2018-2019: original ideas

Прически за корпоративни 2018-2019

Вечерни прически за корпоратив могат да бъдат разнообразни. Важно е да намерим своя път!