прически

Прически за дълга коса за тържествен повод

Hairstyles for long hair for the solemn occasion

Ако сте собственик на великолепни дълги къдрици, можете да се обърнете в различни вечерни прически за дълга коса. Но как да изберете? По-долу информация за него.

Как да изберете вечерни прически?

Изборът на прическа е важен, тъй като от това зависи колко хармонично и пълно ще бъде на вашия начин. И какви са основните правила за избор, които трябва да се следват? Направете ги.

Събитие. Например, ако сте поканени на някаква официална среща, трябва да отдават предпочитание на по-сдържани прически: греди, миди, чист къдрите и други неща. Ако има светско парти, можете да изберете по-оригинален вариант, който ще добави блясък в образ.

Облечи и грим. Запомнете простото златно правило: изображението трябва да бъде един ярък акцент. Така че, ако сте избрали красива рокля с множество пайети и мъниста, прическа трябва да бъде прост и чист. А ако се обличам скромно, прическа трябва да бъде оригинален.

Удобство. Постоянно мисля за това, че косата не се чупи и не излезе, вероятно, не искате. Ето защо, нивото на трудност на прическите и си помислете колко ще ви е удобно с него.

Вид на косата също е от значение. Например, ако косата ви е палав и гъсти, тогава можете да ги събере на темето и поставяне на щифтове. Но тънки и слаби коси, това е необходимо, за да се придаде обем.

Друго нещо, което трябва задължително да се вземат предвид формата на лицето.

Например, за кръгло лице, за да бъде отличен прическа с насипни горната или гладки кичури от двете страни. Но е противопоказано. Ако имате овално лице, вие сте щастливи, защото изглежда перфектно, има някакви официални прически. Квадратно лице изисква специални елементи.

Добре дошли, асиметрични линии и отворена линия на челото. Ушите може да се отвори, а брадичката е желателно визуално омекотява романтични къдрици. Дръпна косата ми назад или се разделиха, не се препоръчва. За триъгълна лице подходящ обемна прическа в района на уши. И прически за правоъгълен лицето, ушите трябва да бъдат затворени. Линия на лицето си, за да я направи по-мека. Противопоказно дълги прави на свобода косата.

Части на лицето. Така че, ако носът е дълъг, изберете пищни коси, осигурявайки дебел бретон обем. Не купувайте си повече върху косата. Ако вашият нос вздернут, бретон не ви е нужна, за премахване на косата. Широк и плосък нос изглежда страхотно с подчистили и обемна коса. И малък улей може да бъде в съчетание с кудрями. С къса шията трябва да го отвори. Големи уши по-добре да затворите коса. С широко разположени очи, по-добре да се предпочитат гладко изгибам около челото. И близко поставени очи ще изглежда със стил, което означава обем на слепоочията.
Hairstyles for long hair for the solemn occasion

Някои варианти на прически за дълга коса

Препоръчваме ви да изберете нещо за себе си. За по-голяма яснота, предлагаме няколко примера.

Коса лък

За създаването на тази романтична прическа ще се нуждае от шипове, два тънки еластични ленти, фиби и определят средства за коса.

Първо разделете косата на две части, след хоризонтална линия от едно ухо на друго. Долната част трябва да бъде по-голям, толкова повече ще се прави лък. Горната част е разделена на три: височные къдрици от двете страни и бретон. Да се създаде такава ключалки на големите маши за коса за придаване на обем.

Долната част на косата и вратовръзка в опъната опашка. Отделете кичур отгоре и да я убие, тя да не ви обижу. Вратовръзка долната част на опашката, друг ластик, след това разделете косата между две еластични ленти на две части. Повдигнете долната част, под формата на лък и фиксиране на всички щифтове. Останалите свободни кичури, прикрепени под лявата и дясната част на banta, да изправите къдрици. Сега усъвършенстването на дизайна. Този безплатен нож кичур и го увийте като в средата на banta, завършва стопорных щифтове.

Сега за бретон. Нека светлинна вълна и заключете лак. Височные направления я огъвате на въже и да я скриете под носа, заколов ги щифтове. Напишете всичко на косата.

Проста и романтична прическа от къдрици

Ще ви е необходимо: фина лепило, щипки за коса, гребен с фини зъбци, маши за коса, декоративни шипове, сешоар и лак за коса.

Да започнем с леки вълнообразни локонами. За това накрутите леко влажна коса на големи ролки и ги подсушете със сешоар, отхвърли.

Направете страничен път (на косата). От страничния направления скрутите кабели, заворачивая направления вътре (отдолу-нагоре), които се свързват около ушите. Топ necesite малко, за да му обем.

Сега разделете косата на две части: долна (тя трябва да е малко повече) и отгоре. А горната да се вдигне и да го убие. А надолу вратовръзка на ластик, но не използвайте за зареждане на опашката до края и да го оставите, осигуряването на болтове на няколко места.

Отгоре отделно направление, плътно се търкаля в плитка, го увийте около недостроенного опашка и я закрепете с помощта на декоративни игли. Направете същото и с други нишки (трябва да бъде не повече от три). Фиксирайте с лак за коса.
Hairstyles for long hair for the solemn occasion

Китка от косми

За създаването на тази романтична и елегантна прическа, вие ще се нуждаете: две тънки дъвка, специален валяк за създаване на греда (или здраво, и много голям ластик), родословни.

За начало, вратовръзка на нивото на горната опъната опашка. При желание, косата да пита, тогава косата малко помия. Сега проденьте косата в дупката възглавници, поставяйки я в основата на опашката. Се разпределят на кичури равномерно по окръжността валяк (вид палма) и вратовръзка получената конструкция на ластик.

Ако имате дълга коса, можете, разбира се, ще останат свободни кичури. Сега, увийте ги около дъвка или около греда, осигуряването на фиби. Заключете всички лак.

Полезни съвети, за да се създаде идеалният вечерни прически

Затова космите трябва да са перфектни, да се следват някои прости правила.

    • Не правят косата на косата абсолютно чисти, те ще се разпадне. Е, ако вие вчера измити косата или дори в навечерието.

Намокрете ръцете си с вода или леко навлажнете косата, което ги прави послушни.

    Не правете прическа в лошо настроение и напрежение. ще бъде още по-нервни, просто няма да работи. Първо, сложете си вечерна рокля, а след това да се направи прическа, в противен случай, например, когато сложа рокля с тесен провлак има риск всичко да развали.

Нека вашата официална прическа привлича вниманието и комплимент към вашия елегантен начин.

Theme by Anders Norén