прически

Прически за брюнетки 2019

Лесни прически за този сезон на върха. Дизайнерите твърдят, че днес повечето тенденции се свеждат до простота и изтънченост.
През новия сезон в модата бохо прически. За да се създаде уникален образ в стил бохем, използвайте стилни пигтейли, които могат да се плитка, като бретон и кичури коса. Прическа каре в комбинация с малки гъвкави проводници – чудесен начин в бохо стил!
Прическа боб-каре сега е на върха на своята популярност, те просто обичат съвременните дизайнери и известни личности избират ги за ежедневна начин. Сред феновете на оригиналната прическа: Мерилин Монро, Виктория Бекъм, Одри Хепбърн, Кийра Найтли, Ванеса Хъджънс, Гуинет Полтроу и много други известни личности.

Вечер начин винаги трябва да хвърлят заклинание други, и затова той трябва да бъде обмислен до най-малките детайли.
Тази есен модни стилисти предлагат два начина за по-нататъшното развитие на тенденции. Първият е в стил ретро, втората – минимализъм.

Прическа в ретро стил от 20-те и 50-те години отново са неразделна част от вечерта на модния подиум. Прическата е ретро вълна, която в момента носеше известната актриса Мерилин Монро отново е на мода. За създаване на прическа с ретро вълни ще ви трябва: пяна за обем, спрей за фиксация, шипове и стопорные щифтове, сешоар.
Измийте и леко суха коса.

Сега нанесете мус за обем. Разделете косата, създаване на ясен раздяла на една страна. Използвате стопорные щифтове за уточняване на местоположението на вълната. Сега подсушете косата в посока отдолу нагоре. Изтриване на контакти и я възстановите с помощта на пулверизатор. Готово!

През тази есен имате право на екстравагантност. Вечерна прическа бляскава прическа с необичайни, понякога дори изваяни завои, леко прилича на футуристичен стил. Намери екстравагантни прически, вие ще можете в тази нова колекция от Бэдгли МСИ. Тези смели прически са идеални за партита.

Но на модната марка Боттега Венета показа невероятна прическа бабетта, с обемно начесами.
Модни вечерни прически кошер също се върнаха в моден подиум.
Модни марки Буяна, Фенди се препоръчва при създаването на вечерни прически закалывать на косата си.

Hairstyles for brunettes 2019

Hairstyles for brunettes 2019

Hairstyles for brunettes 2019

Още един моден тренд за сезона ще бъде на плитка коса. Плитка може да се нарече официална прическа, защото тя има много варианти на изпълнение.

Модни марки Lanvin и Емилио Пуччи съветват да се събира на дълги плитки леко оръфан отгоре.
Мода елегантен здраво пигтейли, които могат да действат като опашката, тъй като това е новата колекция от Карлос Миеле. Очарователен рибя опашка коса на върха на популярността (Эрдэм).
Модни верчение прически подчертават изящность женската фигура, но въпреки това, като намек за романтика!

Съвременната мода са много разнообразни, може да бъде, така че тя никога не стои на едно място.
Високи изискан стайлинг на коса се отдалечи на втори план. На мода естествеността и натуральность.

Модерен стил не е твърде сложна и създава впечатление, че собственика му не прекарват много време пред огледалото.

Hairstyles for brunettes 2019

Hairstyles for brunettes 2019

Hairstyles for brunettes 2019

Небрежно и вятъра в косите си – това е моден стил, като подчертава естествената красота!
Свобода косата-това е една от любимите прически за дълга коса. Нищо не краси, как здрави и добре поддържана коса, красиво пръснати по раменете.

Популярни подреждане с мокра коса. За създаване нанесете върху мокра коса, гел и равномерно разпределени по направления.

След това леко срешете направления гребен с редки зъбци или намачкайте с ръце. Да изсъхне на топло сешоар и заключете лак – красива полагане на готов.
Популярен ретро стил, така че много модерен стайлинг нас се отнася до интересни прически на миналия век. Действителното холивудски вълна и оформяне с начесом, например, „Малвина“.

Hairstyles for brunettes 2019

Hairstyles for brunettes 2019

Hairstyles for brunettes 2019

Hairstyles for brunettes 2019

Hairstyles for brunettes 2019

Hairstyles for brunettes 2019

Още на мода да се събират на косата в различни връзки и възли. Те могат да бъдат строги и небрежными.
Висок кок в стил Одри Хепбърн увеличава височината на челото, отваряне на лицето. Достатъчно, за да събере косата си на кок, че това е лесно и гарнирайте с модни аксесоари и прическа в ретро стил, довършителни работи. Ароматен нисък кок, с гладко зачесанные косата придават сдържаност, между другото, както за силни, самостоятелно достатъчно жени.

И сложен, леко разрошен възли се събират на дъното или отстрани, като моделите на подиума, като Джорджо Армани и Ели Сааб повече за романтиците.
Безспорен фаворит е създаването на шиш. Голям избор от модни тъче, стегнати и свободни възможности, комбинацията от Кос, греди, опашки, плетене в кръг на главата и бретон е да се направи проста подреждане с плитки стилен и разнообразна.

Ако имате желание непрекъснато да произвеждат впечатление на други, поставени на косата по различен начин всеки ден.

Най-важното, не забравяйте, че прически трябва да бъде колкото се може по-естествено и по-кратка.

Theme by Anders Norén