прически

Прически за бала в гръцки стил

Бала прическа-на основата на начина на завършил. Това е на първо място да се обръща внимание на околните.

Но просто допълнение трябва да бъде една вечерна рокля и аксесоари. Днес ще разгледаме прически за бала в гръцки стил, а също и ще говорим за модерни аксесоари за коса. Средиземноморски стил, привлича много жени, така че направи гръцките прически много фенове.

Гръцки прически изглеждат стилно и луксозно, това е образа на тази богиня.

За дълга коса и коса със средна дължина

Прически за бала в гръцки стил за дълга коса е представена в най-различни варианти. Така че, най-популярните от тях са за полагане в гръцки стил, който предполага къдрици. Гръцка красота в продължение на дълги часове са за създаване на красиви къдрици, след това събра косата си на темето, повдигане основата на косата.

Но начело на този стил е красива диадема. Тази прическа е украсена с участието на Анджелина Джоли, когато тя изигра ролята на гръцка императрица. Това е може би една от най-колоритните образи в гръцки стил, която е идеална за бала. Как да създадете прическа?

Prom hairstyles in the Greek style

1. Измийте косата, а след това ги подсушете с пяна за силна фиксация. Моля, обърнете внимание, че стайлинг не клеится на косата и не утяжеляет им. Това е много важно, тъй като от това ще зависи от срока на закрепване на косата. Че „по-лесно“ средства за стайлинг на дълга коса. Между другото, лак на алкохолна основа и е по-добре да се откаже, защото къдрици изискват топлинно въздействие, както и в комбинация с етанол просто изсушава косата, което води до счупване.

2. Направление за прядью zabivaite къдрици термо-клещи, като всеки къдря специален клип. Когато се гърча се охлади, тя повече няма да променят формата си.

3. Вземаме няколко кичура коса от износител и заколите фиби в хаотичен ред.

4. Заключете лак за коса, а след това добавете очарователен диадема.
Нашата коса са готови и изглежда невероятно добре за бала.

Гръцка прическа с превръзка, обръч

Голямата част от гръцките прически предложи допълнителни аксесоари за коса. Затова днес най-популярните прически с повязками. За да се създаде гръцка прическа с превръзка е много прост.

Prom hairstyles in the Greek style

За да направите това:

1. Срешете косата и нанесете пяна.
2. Поставете превръзка, а след това направление за прядью увийте в косата си в кръг, с помощта на тик-так за коса.
3. Фиксира с лак за коса.
Нашата коса са готови.

Без съмнение, слюнката е в основата на начина на гръцките жени. Смятало се е, че spit-знак на непорочност и на женската красота. Така в Древна Гърция жените, сключили брак с косичках и меки къдрици. Косата са украсени с малка диадемой, инкрустирани със скъпоценни камъни. Ярък пример за това е образът на младата богиня Артемида, която била покровителка на ловците.

Prom hairstyles in the Greek style

В картините и скульптурах изобразени момиче с хубави гъвкави проводници. По този начин, плюе в гръцки стил-това е един от най-красивите и най-популярните прически в гръцки стил. Как да се създаде? Панделка в гръцки стил е много лесно да се разграничи от други кабели за аксесоари и обем.

В действителност, вид плетене тук не е от значение, което не може да се каже за дизайн. И така, плюе в гръцки стил, може да се завърже в средата на главата или около главата. Най-важното е придаване на обем на косата и добавете няколко безплатни резба.

Prom hairstyles in the Greek style

Днес на мода идват дълги плитки, заплетенные на рамо. Украсете косичку може да се лента. Така, стилисти препоръчват тъкат панделка в косата си, чрез използване на луксозни материали, които ще привлече вниманието. Тук може да се дължи панделки и дантела, сатен, коприна, перли и т.н.

Прически в гръцки стил за къса коса

Прически за къса коса имат редица особености. По-добре да се направи основен залог за модни аксесоари. Така че, можете да създадете прическа от плитки резба, за да допълни нейния очарователен диадема или венец. Освен това, можете да си купите етикета на плитка и да се създаде оригинална прическа с плитка. Как да стане това?

Prom hairstyles in the Greek style
1. Safesite косата си и да се съберат с помощта на плътни еластични ленти.
2. Закрепете предната част на нашата коса, а след това увийте го около основата на опашката.
3. Оправи косата си фиби и лак за коса.
Аксесоари за коса
Тематични аксесоари за косата в Древна Гърция е служил венец. По-рано той си представял, метални листове, вплетени заедно в единна структура.

Prom hairstyles in the Greek style

Много от жените носеха прически в двойка с диадемой, и венци от цветя, клонки и листа. Днес, модерните прически в гръцки стил, за да допълнят повязками, те могат да бъдат изпълнени в най-разнообразна стил. Успех и обръчи, а също и различни диадеми.
Ви модни прически!

Theme by Anders Norén