Бала е едно от тези преживявания, които ще помните цял живот. В този специален ден всичко трябва да е перфектно: рокля, обувки и най-важното нещо е косата.

Прическа за бала е необходимо за отлично настроение. Косата трябва да се покаже в най-добрата светлина рокля, грим и черти на лицето.

Прически с обемен ефект

Тази прическа е, че къдрици свободно падат наоколо горната и предната част на главата, но стана от врата. Този стил е по-добре да използвате, ако вашата дължина на косъма от брадата до раменете. За да създадете тази прическа, първо трябва да я закрие косата на спирала за извиване или да използвате маша и къдрици. Updo for prom

Прически за абитуриентски бал Updo for prom

Прически за абитуриентски бал

След като косата приемат желаната форма, махнете ролките и разделете косата на две части хоризонтално. Горната част на косата се събират и вратовръзка в опашката високо или ниско, как предпочитате. Останалата част от долната част на косата и вратовръзка на няколко места фиби-невидимками така, че каскада от къдрици падат от останалата маса на косата. Като последен финал украсите прическата с диадемой, цветя или кристали.

Заколола къдрици

Направи елегантна прическа, нацепил кърли направления поотделно в главата. За начало съберете косата в опашка и Сава краищата на косата клещи. Когато косата завиты, отделете кичур коса ширина 3-5 см, за да образуват отделен къдря и завържете го с помощта на тик-так. Трябва да щипки за коса-невидимки същия цвят като косата. Започнете с горната част на опашката и се движат по цялата маса на косата. За да прическа смотрелась красиво и спретнато, космите трябва да бъдат с еднакъв размер. Updo for prom

Прически за абитуриентски бал

Можете да импровизира, оставяйки част от mesaconitine косата и освобождаване на няколко кичура коса на гръб или на страна на главата.

Балерина възел

Прическа балерина възел на главата – гладка класическа прическа, идеално място за специални събития, като бала. Започнете този поглед, zachesov косата си на висока опашка, която се намира в центъра на короната. Четка разплете всички възли, които могат да бъдат в косата. Скрутите опашка по посока на часовниковата стрелка, за да образуват възел. Малки невидими игли контактен възел за главата.

Прически за абитуриентски бал

Внимателно провери и коригиране на възел, че тя е кръгла и гладка. Освежете косата цветове и блестящи ленти за коса.