прически

Прически за абитуриентски: 20 оригинални идеи

Прически за абитуриентски за дълга коса

Има много модни прически за бала. Нашата колекция предлага всичко, от романтични и елегантни до супер необичайни и сложни, които няма да ви оставят без внимание. Ние ще ви помогнем да определите коя прическа подхожда на роклята, фигура и форма на лицето.

Вечерни прически

Можете да попитате, защо се притеснявате за обем на косата. И ти си прав! Вие винаги можете да направите много и няма за какво да се притеснявате. Въпреки това, за да изглежда стилно и елегантно, можете да оставите няколко кичура коса косата от лицето или разкрасяващи си прическа, чрез добавяне на някои аксесоари. Тази прическа идеално се съчетава с дантела рокля.

Перфектни къдрици за бала

Къдрици винаги ще изглежда модерно. Какво може да бъде по-женствени къдрици? Благодарение на тях, Вие изглеждате като холивудска звезда, и разнообразни гелове, балсами и шампоани ще ви помогне да постигнете невероятен обем.

Прически с аксесоари

Без значение, в какъв цвят е косата, каква структура те са дебели или тънки — всичко, което ви трябва, е да изберете подходяща прическа.

Сложни, но невероятно красиви прически

Виждали ли сте някога тези къдрици? Както виждате, не може да се направи у дома. Затова трябва да се регистрират предварително в салона. Най-добрият вариант ще бъде да посетите салон, няколко дни преди важното събитие, за да се гарантира, че вашият учител се опитва да ви дам желаната прическа и може да се реши, дали ви харесва или не, и подходяща ли е тя за вашия абитуриентски облекло.

Прически за модерни момичета

Всички тези прически изглеждат много модерни и млади. Ако добавите някои бижута и цветя в прическата си, вие ще бъдете звездата на вечерта!

Конска опашка

В днешно време всичко е горе-долу се считат за модерна и актуална прическа е подходяща за различни официални поводи. Ако искате да се открояват от тълпата, защо не опитате с тази прическа? Просто добавете малко аксесоари или да направите къдрици, и вие ще изглеждате!

 

Theme by Anders Norén