прически

Прически с къса бретон снимка

В новия сезон къс бретон стана особено актуална. Бретон винаги са били отличен вариант за създаване на оригинални прически.

Те могат изгодно да се допълнят начин и да го направи по-пълен. Ако не разполагате с бретон, и вие няма да си култури, не се притеснявайте. Стилисти съветват да експериментирате с фалшиви бретон.

Това е точно това, което прави марката мода Джон Галиано в новата си колекция. Известен дизайнер е създал много фин начин, чрез добавяне на кратко кръпка наклонена бретон и рибя опашка. Беше много оригинален! Hairstyles with short bangs, photos

Прически с къса бретон

Но модната марка Хайдер Акерманн предлага да се създаде образ в бунтарский стил. Къс бретон с малка bouffant изглежда повече от эксцентричен, и ако той се намира встрани, вашият начин драстично ще се промени.

Прическа боб в двойка с къс бретон изглежда невероятно! Точно в същия стил, които сме виждали в пред-есенната колекция на Chanel. Директен къс бретон – хит на новия сезон.

Като допълнителни аксесоари, главен творчески директор на Дома на Chanel Карл Лагерфелд е поканил украса в индийски стил, с големи монолитни камъни. Оказа се доста екзотичен вид, който, между другото, вече успя да опитате самата Лейди Гага! Hairstyles with short bangs, photos

Прически с къса бретон

Прически с къса бретон включват ретро стил. Той може да бъде познат ни вече коса в стил рок. В този случай, стилисти вдигнете си бретон и гребен по посока на тила, а страничните кичури плътно убие, създаване на образа в стил Елвис. Тази прическа е уникална и подходяща само за специални събития. Hairstyles with short bangs, photos

Прически с къса бретон

Много холивудски знаменитости избират прически боб и pixie. Мишел Уилямс, например, е рядък къс бретон в комбинация с къса подстрижка. Но младата актриса Ема Уотсън предпочита да носи къси бретон настрани, като по този начин отваряне на лицето.

Прическа къдрици в двойка с къс бретон изглежда романтично. Тази прическа е идеална за специални вечери или сбогом. Hairstyles with short bangs, photos

Прически с къса бретон

Кратка бретон може да се носи в двойка една шепа коса, опашка, плитка. Докато си начин изглежда стегнато и завършени. Забавлявайте се с експериментите и до нови срещи!

Theme by Anders Norén