прически

Прически, които дори и в плевене растеж и те изглеждат страхотно

В съвременния свят жените все по-често стават мултитаскинг. За да отгледаш дете, да работят, да пазаруват и правят домакинската работа…в този цикъл е много трудно да намери време за себе си. И понякога ние просто забравяме да го направя. В крайна сметка развали лак за нокти, грозен коняр и други аспекти на нашия вид, които сме време не се коригират напълно да развалят впечатлението за нас. Но с подрязани коси, за които ще опишем в тази статия, не е нужно да се притеснявате за пътуване на фризьор всеки месец, защото те са възрастни, и те изглеждат страхотно. И така, запознайте се с…

Прическа боб

В списъка на допустими отклонения, които дори плевене растеж и те изглеждат страхотно, включва в себе си всички любим Боб. Тази прическа е изключително гъвкав, непретенциозен дизайн и е подходящ за различни форми на лицето и видове. Още едно безспорно предимство на тази прическа е лекотата на постоянна актуализация. Можете да направите осигури продължителен прическа боб с класификация и след това благополучно забравят за кампаниите на фризьорски салон в продължение на шест месеца. Освен това, както показва практиката, това е прически могат да бъдат визуално извади силует на лицето и да я направи малко по-тънък, че ще се играе на ръката пълни жени.

Прическа Шегги

Прическа лохматая, което означава рошав, други чудесно доказателство за това, че не трябва да ходят всеки месец за обновяване на прически. Да направим прическа, трябва да посетите специалист на всеки шест месеца. Шаги ще отлично се комбинира жените с квадратни и с широко лице. Наистина, благодарение на вашата небрежност, той може да изравните си не най-забележителните черти на лицето. Единственият подобен вариант не е подходящ за всички жени. Най-често това се отнася за младите момичета, а по-консервативните дами, след 40 предпочитат прически, които ги правят да изглеждате стилно и елегантно, но не за този въпрос.

Прическа каскада

Универсална прическа каскада е подходящ за жени на всяка възраст, независимо от формата на лицето си. Каскада е гъвкав, не е много прихотливы грижи, и, което е най-интересно, ще ви помогне да изглеждате красиви дори шест месеца по-късно след последното посещение на фризьор. По този начин, каскада се обръщат жени, които не винаги намират време, за да го прекарат в салон за красота. Освен това не забравяйте още едно предимство на каскадата-това е способността си да придават обем, дори и тънка и безжизнена коса с право на полагане.

Прическа лесенка

Още един прекрасен пример за това как прическа може да изглежда страхотно дори и след няколко месеца след последното посещение на специалист. Многоетапно стълбище е идеален вариант за най-малките дами и дами в по-зряла възраст. Освен това, този вид прическа ще изглежда страхотно както на средни и дълги косми и ще ви всеки ден да създава изящни прически за всяко облекло.

Прическа каре

Връща формата за модни пръстени. Тази прическа се превръща все повече и повече жени. Предимство на каре е гъвкавост и вариативность. Може да се направи каре на крака, или се обърнете към градуированный боб. Във всеки от тези случаи вие ще получите красива коса и уникален обем. Между другото, ако отидете в степенувани санкция, не може да се регулира продължение на няколко месеца: той не „порасне“ до прическа „каскада“.

Theme by Anders Norén