прически

Прически играчи

Модерни прически за мъжете имат отличителен дизайн и технология на рязане. Днес за създаване на уникален на мода начин е много по-лесно, отколкото преди няколко години. И има много за избор. През този сезон в тренд са само няколко прически. Нека обсъдим най-модерните прически футболисти 2018!

Прическа в стил самурай

Прическа в стил самурай предполага дълга коса. Такава полагане изглежда много стилно и светло. Много играчи предпочитат точно тази подстрижка. Не е тайна, че повечето играчи предпочитат да се създаде модерен образи. Днес тенденцията прическа на самурая, който е идеален за дълга коса. Тя включва в себе си плътно събрани на косата и са подредени в кок на върха. Косата може да бъде гладко подредени с помощта на мус. Дизайн изглежда много стилно в комбинация с выбритыми висками или затылком. Обикновено, стилисти препоръчват да комбинирате тази модерна прическа на английски с малка брада, или лека небритость.

Hairstyles of the players

Прическа подрезание

Hairstyles of the playersПрическа Подрез предполага выбритые уиски, понякога главата си. Тази прическа е подходяща за къса коса и коса със средна дължина. Ние обсъдихме прическа в блога.

Неговите предпочитани от много мъже в днешно време. Той изглежда много спретнато и красиво.

Играчите често използват тази прическа, за да показват уникален стил, vibrava в храмовете на различни модели.

Ами, прическа подрезание ясна тенденция на новия сезон!

Прическа бокс и полубокс

Прическа полубокс бокс и най-популярната прическа в рода си. Това да изберете такива играчи като Неймар, Роналдо, Бекъм и т.н. Тази прическа е нещо като каска Гладиатор. Нейната къса коса. В същото време косата на гърба си растат по-малко, отколкото в горната.

Hairstyles of the players

Прическа с выбритыми висками

В списъка на най-популярните мъжки прически на новия сезон включва подстригване с выбритыми висками. Много често играчите се оставят само един чист обръснат, и също се допълват вид на косата, шарки, букви, цифри, изображения. С една дума, че може да направят образ неповторим.

Прическа с выбритыми храм може да се направи много просто. Всъщност, асиметрия на мода сега така е модерно да има само един чист обръснат сб. Тази прическа изглежда много стилен и подходящ за всеки текстура на косата.

Hairstyles of the players

Кок коса

Модерни прически връзка различно от това, ние сме свикнали да виждаме по-рано. Тя стана по-рафинирани и по-ярки. В частност, тази година на мода събиране на висок кок, създавайки ефект на гладка коса. Тази прическа много често се допълват выбритыми висками, в случай стилно изглежда чист обръснат главата си. Този модерен стил наистина изглежда изгодно за дълги коси, което позволява не само надеждно се фиксира косата, но и да се създаде изискан начин!

Hairstyles of the players

Модели на бритых слепоочията

Модели на базата на косене с выбритыми висками – безспорен тенденция 2018 година. Ако сте любители на уникални проекти, които отразяват състоянието на душата си, да експериментирате и да намерите своя собствен път. Тази година на мода да се създават модели на выбритых коса, мрежа, гравирани букви и цифри.

Hairstyles of the players

Косата на опашка

Прическа опашка в 2000-те години са характерни за много играчи. Тогава на мода са дългите коси, които са формирали стилен начин. Днес всичко се е променило. Играчите имат скромни опашки, които все повече се събират на косата средно дълга и къса коса. Това решение не само позволява надеждно се фиксира косата, но и прави изображението по-необичайно и поразително! Модерни опашки стана по-елегантен и лесно. Отново, много стилисти препоръчват да комбинирате опашки, с выбритыми висками, например. Според много стилисти, това ви позволява да направите много по-брутальным и мъжествен. Както и да е, но а на този на косата си струва.

Hairstyles of the players

Прическа двойно каре

Прическа двойно каре, която е толкова популярна в последната година, след като е загубил поне няколко стъпки. И всичко това, защото играчите предпочитат по-ярки и стилни стайлинг. Много от тях признават, че предпочитат къси прически, които ви позволяват да създадете висок стил и ярки мъжки образи. Въпреки това, „отписване“ на косата двойно каре не си струва.

Hairstyles of the players

Тази прическа асиметрична изпълнение може не само да коригира формата на лицето, но и да направи образа си по-привлекателни. Има само едно „но“ — категорично не е подходящ за хора с тънка коса.

Hairstyles of the players

Прически футболисти на световното ПЪРВЕНСТВО през 2018 г.-практически и творчески стил. Най-популярни, по мнението на водещи стилисти, тази прическа подрезание, който включва уиски и бритой главата. Своите позиции и запазва прическата в стил бокс и полубокс. На трето място се оказа прическа кок за дълга коса.

Hairstyles of the players

Theme by Anders Norén