Прически есен-зима 2019

Сезонът есен наближава, което означава че е време да се направи равносметка на сезона и да ви кажа за модерни прическите тази година.

В новия сезон на върха на популярността се оказаха прическа боб. Въпреки това, вие ще бъдете изненадани, колко много той се е променила през последните няколко години.

Така че, тази година дизайнери и стилисти препоръчват да се обърне внимание на модели с ультракороткими дълго. Става дума за прическа боб с коса, бретон, както и ултра-къса прическа боб с наклонена пробором.
Страничната раздяла-това е още едно откритие на мода тази година. Според много стилисти, страничната раздяла създава динамичен и модерен начин, а също така ви дава възможност да изглеждате по-млади.

Ако сте решили за Боб прическа, не забравяйте, че тя не търпи грешки. Експерти по стил препоръчваме да изберете модел прически въз основа на своите лични данни. Например, за обладательниц тънка и рядка коса са по-подходящи сверхкороткие прическа боб и Боб с асимметрией.

Haircuts fall winter 2019

Haircuts fall winter 2019

Haircuts fall winter 2019

Haircuts fall winter 2019

За тези, с дебели експерти коса в стил препоръчват прически с кичури окъсани, както и вида боб каскада. От голямо значение е формата на лицето. Например, круглолицым момичета трябва да се обърне внимание на дълъг боб прическа с асиметрична бретон. И собствениците на овалния лице – боб с бретон.

Прическа каре

Прическа каре отдавна е смятан за един еталон женски образ. Тя също така драстично не се е променила през последните няколко години. Днес, обаче, експертите в областта на стил ние предлагаме множество оригинални възможности, сред които са: каре от страна на квадрат със страна пробором, ултра-кратък боб.

Дизайнерите казват, че в новия сезон преобладават минималистични тенденции. Ако каре кратко и чист форма. Много стилисти, които обръщат внимание на тази страна на парчета. Има и варианти с асимметрией, която е популярна сред младите хора. И освен това, трябва да се обърне внимание на прическата с елементи на калибриране, те са много популярни днес.

Основната тенденция на новия сезон става прическа двойно каре. Тя изглежда невероятно стилно и оригинално. Стилисти препоръчват за изграждане на двойно каре въз основа на средната дължина на косата и придавайки допълнителен обем на косата. Необичайно тази прическа изглежда в двойка с кос страничен бретон.
Кратък боб с окъсани кичури също така твърди, че микротренд сезон. Тази прическа визуално идеални обладательницам идеални пропорции на лицето. Често дизайнерите препоръчват да се носят го на английски със странична наклонена бретон.

Прическа с выбритыми висками

Ако през миналия сезон прическа с выбритыми висками е на върха на популярността, но тази година тя е загубила част от своята популярност на първо място излезе на косене с выбритыми затылком и оригинални модели.
По-специално, дизайнери препоръчват да се обърне внимание на прическата с оригинални шарки във формата на пеперуди, птици и т.н.

Haircuts fall winter 2019

Haircuts fall winter 2019 Haircuts fall winter 2019

Haircuts fall winter 2019

Прическа каскада

За дълга коса-това е идеалното решение обновена прическа каскада. Прически есен-зима 2017 г., и оригиналните варианти с наклонена класификация. Самата прическа каскада е много популярен сред обладательниц с дълга коса. Това обаче не е подходяща за всеки. Стилисти препоръчват създаване на фините коси, а собствениците на буйна коса е по-подходяща прическа с кичури окъсани.
Както и миналата година, прическа каскада е модерно да се носят в двойка с наклонена странична раздяла. Според много дизайнери, така че той изглежда по-оригинално.

Haircuts fall winter 2019

Права коса

За права коса стилисти са подготвили специални опции. Така, например, тази година много експерти по стил препоръчват да се обърне внимание на прическа с класификация. На права коса, те изглеждат много стилно и светло. Друга модна тенденция-създаване на права Черта коса, които изглеждат асимметрично и създава необичайни образи!

Ако имате къдрава коса, които са много трудни за опаковане, моля, обърнете внимание, за да се намалят градуированный каскада. Според стилисти, тази прическа ще създаде ярък образ и придават на косата красив обем и динамика.
2019 прически са много разнообразни и най-важното, изберете какво ви подхожда.

Haircuts fall winter 2019

Haircuts fall winter 2019

Haircuts fall winter 2019

Haircuts fall winter 2019

Haircuts fall winter 2019

Haircuts fall winter 2019

Haircuts fall winter 2019

Haircuts fall winter 2019