прически

Прически есен-зима 2018-2019 г.

Модна прическа е в състояние да създаде една добра аура и да се направи специален начин. Доказан факт: 50% от хората веднага обръщат внимание на косата си и несъзнателно да формира своя женствен начин.

Повярвайте ми, стилни и модни прически накара един мъж да играе по вашите правила. Използването на модните тенденции за есенния сезон, за да получат „нещо“, което искате.

Мода есен-зима 2019 прически са много разнообразни. През новия сезон дизайнерите отново се обръщат към ретро-образи, в резултат на одитни мода може да се види много „Бабетта“, прически, с начесом, ретро-вълна, снопове и „гнездото“. Говорим за най-новите, косата гнездо, може би, най-популярни през новия сезон, по своето значение стои на второ място на шиш. За да видите прически „гнездо“ е в колекцията на Дона Каран, и други известни дизайнери. Най-популярните прически тази есен ще се превърне в ножницата.

Hairstyles autumn-winter 2018-2019 year

Дизайнерите използват тази стилна прическа, за да допълнят модерен образ. Тъкане има много, но най-актуални прически: обемни коси, рибна опашка, плитка, плитка в кръг и прическа лента за глава. За да се допълни модни прически „spit“ с помощта на различни аксесоари, включително: тайна, тъкани, ленти, разнообразие от щипки за коса. Женският елегантен начин да се допълнят кок коса. И благодаря за това, ние трябва преди всичко балет. Защо балет? Защото първоначално прическа „кок“ използват балерина, и по-късно става популярен в шоу-бизнеса.

Hairstyles autumn-winter 2018-2019 year

Днес прическа „кок“ неразделна част от вечерта начин. Събиране на китки модерен отгоре на темето или на долния етаж. Вече повече от един сезон на най-модерна, елегантна и секси прическа-прост кок, който подчертава, шията и прави образа на момичета неустоимо. Лъч е избран на много дизайнери в шоуто, така че, например, модел представя Versace такава прическа като с избор на дрехи за всеки ден и вечерни рокли. Моден кок коса може да направи всяко момиче, трябва да съберете косата в опашка и obratiti около дъвка, и закрепете краищата невидима.

Между другото, тази есен модната марка Долче & Габана се опита да приложи тази модерна прическа на страна, че е много оригинално. Да се допълни с модерен букет, можете да използвате стари игли с камъни. Още модни прически на есенния сезон ще бъде на опашката. Събиране на опашки сега е на мода в най-долната част на гърба, и разкрасяване на дизайнерите препоръчват да използвате пера и панделки. Опитайте, получава се много елегантен начин!

Hairstyles autumn-winter 2018-2019 year

Ако предпочитате да носите косата си надолу, ще знаете, че в новия моден сезон коса без бретон, асиметрични косата и раздяла отстрани. Ако без бретон все още не е достатъчно, го убива.

Прически за къса коса-това е модно посоката, в която всяка жена ще намери нещо свое, специално.

Едни и същи прически, подредени по различен начин, може да даде нов стил на косата. Късите прически са удобни, лесни за инсталиране, те са подходящи за жени от всички възрасти. Какви модни прически за къса коса 2011 избера? Модни прически година стилни „каре“ с бретон или без, многослоен, „боб“ и ултра къса коса, като „pixie“. При избора на прическа трябва да се вземат предвид вида на човек. Например, претрупана, овално лице и лице, правилна форма, по-добре да се допълват обемна къса коса като „каре.“ Тази прическа е на върха на популярността и на нейна основа може да се направи много прически.

Hairstyles autumn-winter 2018-2019 year

Модни прически за къса коса 2019 въз основа на „каре“ всеки ден

На влажна коса нанесете малко пяна за стилизиране, завийте на кичури върху ролките и се изсушава със сешоар. След това се поръсва с къдрици лак. Още една „бърза“ прическа: разделете косата на прав път (на косата), с пръсти, с малко количество гел, за да е случайно сместа върху косата и фиксирате прическата с лак. Каре полагане — пет минути. Леко влажна коса на една страна, оставете да изсъхне, а след това срешете с друг и суха. След това спуснете главата надолу, разклатете косата и рязко да вдигне глава. Оказва се, имате нужда от обем. Направете страничен път (на косата) и лак спрей.

Модни прически за къса коса, на базата на „каре“ на вечер

„Романтична прическа“. За суха коса, повдигане на пръсти в корените. След това направете неравни части. Бретон, на кичури, къдрава коса с плойки, обвиват вътре. От една страна, за да затегнат своите красиви заколкой. „Ретро“. Всички косата гел гребен на гърба. На гърба, за да направите лек руно. С помощта на сешоара на косата трябва да загнуть навън.

Hairstyles autumn-winter 2018-2019 year

Прически 2019 година трябва да е игрив, лек и малко безгрижни, но в същото време, можете да внимателно сложете на косата в задната част на главата върти, а вашият образ ще бъде не само романтични, но и обаятелен и привлекателен. Ако имате права коса, можете да ги пита един по гладко в кок в задната част на главата или на темето, така ще изглеждате елегантно. Варианти на тази прическа може да бъде различен переплетением във формата на греди, миди. За обладательниц курчавых на косата, можете да използвате тези аксесоари, тъй като превръзка на главата, шал или лента, за да се създаде модерна прическа във формата на съраунд греда, събрани от високо на темето. Домакините имате дълга коса, можете да опитате различни варианти за стайлинг на косата, така че можете всеки ден да бъде различна, но в същото време стилни и елегантни. Модерни малки кудряшками и начесами. Дизайнерите използват методи частично оцветяване на коса, кафяв с мед, бял с лек, розов, черен с бордо и други. Тенденциите в модата за прически за зимата — небрежност. Прически с отвлекающими направления украсени платками или шалове.

До 2019 колекция са направили акцент върху модни аксесоари за коса и асиметрични прически. Изберете необичайни решения и няма да съжалявате!

Theme by Anders Norén