прически

Прически 2018: тенденции, снимка на годината

Можете да отидете, за да придобият модерни дрехи, обувки и аксесоари, за да създадете стилен, лъкове тенденция, на корици на списания, но остават до края на мода. И всичко това, защото не се губи по-малко важна и съществена подробност, която може да завърши цялостната картина на косата. Не забравяйте, че прическата трябва да бъде не само модерен, но и да съответства на своя собственик, за да запази своя външен вид, настроение и стил. Затова е важно да изберете и да се обмислят всички подробности. Как да го направя правилно и на какво да обърнем внимание, за да обновите вашия поглед за предстоящия топъл сезон пролет-лято 2018 година, ще ви кажа точно сега.

Прически 2018: асиметрия

Взема решение за промяна на прическата на косата, всякакви дължини, трябва да се обърне внимание на моден тренд на този сезон-асиметрия. Асиметрични варианти на каре, прически Боб, pixie и Гарсон-това е точно това, какво е модерно, свежо и небанально. Освен това, тези форми на чудесно на косата всеки текстури и цветове, а благодарение на правилната дължина, ъгъл на рязане и обем, асиметрия може умело да скриете някои недостатъци в екстериора и косата, и умело подчертават достойнство.

Прически 2018: вариация на тема Боб

За да бъде в следващата тенденция през пролетта и лятото, трябва да се промени, действащ в полза на невероятно стилен и модерен Роб. Днес, дори на дълги луксозни косата бледи на фона зад него. И трябва да кажа, това е напълно заслужено, защото тази козметика има много предимства, на първо място, той не се нуждае от специално и дълга коса, вторият изглежда страхотно, дори и на тънка и рядка коса, и трето, дължина на Боб няма ясни граници и може да се коригира в зависимост от формата и пълнотата на лицето.

Висок лъч

Комплексът е идеално подредени прически отдавна са отминали, сменившись простота, практичност и лекота. Такъв вариант за прически за дълги и средни косата на кок, който все още е на мода. И ако по-рано тя се е образувала в центъра на тила или отстрани, днес стилисти предлагат, за да го премести на върха. Не е задължително да се съберат всички косми, само на предните кичури. Що се отнася до формата на лъчи, той е съвсем произволен, не zachesov гладки и симетрични форми, всичко естествено и просто.

Каре с директен пробором

Не само губи своята популярност и всички на любимите си майстори, но тя претърпява някои промени в стайлинге. Този път стилисти предлагат да се постави каре с пробором по средата. Що се отнася до прежди, то те могат да бъдат спретнати и елегантни, вълнообразни или това как да ги ясно разделени равна чужбина. Това не е важно, както и дължина на подстригване, се разделиха, идеален за всеки вариант.

2018 модни прически: опашка с канекалон

Миналата година това е нова тенденция е направена ярък взрив сред модата, и не спира дотук, продължава да расте в популярност. Прически за заплетенные опашка с инкрустации от цветни синтетични влакна високо качество на толкова много го хареса, че някои дами заради тях дори са се променили всичко си стар стил. На пръв поглед може да изглежда, че такава опашка се носи единствено от момичета, но това не е така и доказателство за много известни личности, които промениха обичайно прически в светли палави опашка. В допълнение към своя необичаен външен вид, тази техника помага придават на косата обем и дължина.

Счупени брави

Една от основните модни тенденции в прическите за сезона пролет-лято 2018 година, разделени на къдрици. За разлика от стандартните варианти, това предполага по-внимателно кърли къдрици в корените с напълно прави краища. Що се отнася до размера на тези кудрей и техния обем, те могат да бъдат най-разнообразни, винаги трябва да бъде един само върха, който придава на полагане на нарушена форма.

Прически 2018: Platinum тон

Да Не говорим за новостите в областта на боядисване на коса. През пролетта и лятото на 2018 стилисти предлагат всички руси да се откажат от изключително популярни през миналия сезон слама и пчелна нюанси в полза на студените цветове platinova. Сиви, почти бели коси на кичури са една от водещите тенденции през тази година, и е важно да изберете правилния тон, косата трябва да бъде сив цвят с перламутровым блясък и без лилави или сини цветове.

Бретон с начесом

За да изглеждате стилно и модерно през следващата пролет и през лятото, задължително да се пусне дълга страна бретон и се полага с помощта на четка. Тази тенденция вече са покрити с модата в средата на 90-те години, и тук отново бретон в тази мода. Трябва да се отбележи, че тези удари са отлични за почти всеки тип лице, може лесно и бързо се прибират, и да даде тон на целия образ. Освен това, не може да постави всички на косата, достатъчно гребен и да даде форма само бретон.

Theme by Anders Norén