прически

Прическа за много дълга коса

Дългата коса определено са най-красивите. В Русия първите дълга коса е много важно в тези времена на косата е един от основните атрибути на красотата.

Днес повечето момичета предпочитат къса дължина на косата, и само някои от нас продължават да традиция и носят ултра-дълги кичури. Разбира се, дълга коса има много предимства, но това не е толкова просто.

Дългата коса се нуждаят от специални грижи за тях по-трудно за проследяване и още по-трудно за създаване на прически. Но в света на холивудските звезди е много дълга коса са много популярни.

Сред адвокатите дълги направления са: Ким Кардашиан, Лейди Гага и много други. Днес ние ще говорим за това, как правилно да се грижат за по-дълга коса, и да се обсъдят модни прически за сезона. Дългата коса се нуждаят от специални грижи. Често, най-често срещан проблем с дълга коса са цъфтежите на косата.

За да се предотврати заболяването, трябва да се знае, че това е невъзможно:
• Да не се търка мокри косата с хавлиена кърпа;
• Сушене е много горещ;
• С помощта на гребен с остри зъби.

Всеки път след измиване на косата се препоръчва да се използва климатик. Дългата коса лесно спутываются, трудно расчесываются, а оттам и вероятността за появата на разделяне направления.

Не забравяйте, че ако виждате цъфтежите на косата, косата, трябва незабавно да се обърнете към специалист и да ги премахнете. В идеалния случай, трябва да подстригване с горещи ножици, която позволява ви да запазите косата си здрава в продължение на няколко месеца. Факт е, че нашите косми са много чувствителни към всеки стимул, независимо дали солената вода, слънцето или горещ сешоар. Структурата на косъма е подобен на стъклен съд, след пукнатини, той ще започне да се руши. Прическите, може да се направи на много дълга коса?

Преди всичко, искам да кажа, че е много дълга коса-това е трудно за стилизиране, ето защо ние ви предлагаме няколко универсални методи за създаване на модни прически.

Опашка

Прическа „опашка“ вече никого не можеш да удивиш. Закачливо опашки отдавна са преминали в категорията на най-известните прически на годината. Въпреки това, ако сте малко да експериментирате, може да се намери своя специфичен стил.

Тази година дизайнерите предлагат да се обърне внимание на високи опашки. Тази прическа изглежда невероятно стилно и е подходящ тънък ниски момичета. Опашката е на мода да се събират в горната част на косата трябва да бъде защитено косата си, използвайте пяна за гладка направления. Закрепете опашката може да бъде тяхната собствена коса.

Hairstyles for very long hair

За тази цел е необходимо няколко пъти да приключи основата на опашката прядью косата и я закрепете карфица и лак за коса. Добавяне на косата в опашка може да бъде широка кожена каишка, но е подходящ за клубни партита.

Картинки за оцветяване

Прическа за много дълга коса могат да бъдат разнообразни, но една от основните тенденции тази година става оцветяване на косата. Тази година на мода-това е хоризонтално боядисване на косата, което предполага оцветяване на върховете и корените на косата. Цветовете са толкова разнообразни, че можете да изберете този, което ви подхожда. Оцветяване на краищата на косата и е много практичен.

Hairstyles for very long hair

Ако, например, вие не се уморяват оцветяване на върховете им може лесно да се режат, и често косата са здрави и непокътнати. Но оцветяване на корените на отрицателно въздействие върху здравето на направления.

Къдрици

Прическа къдрици-това е чудесен вариант, да се създаде празничен вид. Въпреки това, тази прическа не е лесно, като се има предвид много дълга коса. Я закрие тези направления на маши за коса, много е трудно, но стилисти препоръчват да не се отчайваме.

Моден съвет: накручивайте маши за коса на тънки кичури коса, така че да можете напълно да се премахне коса, и те бързо ще изсъхнат. Използвате термобигуди и Шиваитские ги мус, такъв начин на подреждане значително намалява времето за създаване на прически.

Hairstyles for very long hair

Другият проблем, с който могат да се сблъскат собствениците на дългата коса е, че кичура много бързо се отпуснете. За да се избегне това, трябва да използвате надежден заключване, както и лак за коса.

Лъч

Прическа на кок с дълга коса изглежда невероятно красиво. За да го създадете, ще ви трябва много игли и заколок, защото дълги кичура се нуждаят от силна фиксация. Една от най-красивите прически е елегантен сноп събрани на върха. За да създаде такова полагане, да събира косата си на опашка и обвийте кичура около основаването му, поставяне на щифтове. Оставете един кичур в челке и да направите обемни къдрици с минерална плойкой.

Hairstyles for very long hair

Плитка

Традиционно много дълга коса може да се събере в една плитка. Днес плитки, силно се различават от тези, които са били по-рано.

Hairstyles for very long hair

Модерен френски плитки и опашка „рибя опашка“, които са модерни заплетать на рамо, а в средата, а също и около главата.

Hairstyles for very long hair

Theme by Anders Norén