Прическа Спайк

Spike hairstyle

Всяка модата, това момиче със сигурност поне веднъж в живота си да попитам, Какво е ухото, като въведете в търсачката Спайк прически снимка или кандидатства майки, баби, и, може би, приятел. Тази прическа набира все повече и повече фенове. Ако сте се научили да тъкат обикновена плитка, след това овладяване на тъкане на френски косичек ще бъде лесно.

Спайк ще изглежда добре в летните жеги, и в спорта, е и модерен и просто. Години по-късно, Спайк намерил нова схема на плетене, който ще изненада и рассмешит дори и най-верен фен на тази прическа.

Преди Спайк създаден изплитането на една опашка, сега на главата на дамите може да бъдат няколко – така от двете страни на главата, разделени пробором или голям брой бодли по цялата глава. Като оплетката-това е подобен на не по-малко популярни африкански опашка, но все пак има разлика – колоски в края се превръща в тънка косичку.

Спортистите предпочитат Спайк, че pletetsya около главата си. Вероятно сте се досетили защо, тъй като този вид прическа трае по-дълго и волосинки почти не е отстранен от прически.

Спайк прическа снимка ще зарадва не само младите момичета, но и възрастни жени. Много холивудски актриси вече е получил светват с такава прическа. Независимо от това косата трудно, така че сред възрастни, е рядко срещани. Но малко момичета го правят майките, така и сред децата той е по-често.

Ярък пример за разнообразие ухо ще служи френска плитка. Тя леко и небрежно обхваща необичайно тъкане на главата. Кулминацията на френски опашка в крехкото й ширити. Така че, като се има предвид обемът на прическа и добавя визуална тежест на шиш. С такава прическа не се срамувам да отида дори и на обяд, не вечеря.

Имаше Спайк-това е още един добър вариант прически на тема колосок. Характеристика на Спайк, който се намира в задната част на нетиране, които работят в косичку. Интересно, Тази прическа, модерен, удобен и дори и практичен. Имаше Спайк, можете да подложки за фитнес зала, морските пътувания или посещението на романтична вечеря.

Класическа прическа е често срещана косичка. Но как да не го режа, като добавите аксесоари и заплетая я с една ръка, тя получава своя чар и красота. Това не е трудно да плете, но все още са много популярни.

Най-популярните прически на тема колосок, който все повече се оценява като официално оформяне — две закачливо Уши. Тази прическа може да включва по-голямо количество Уши. Всичко ще зависи от желанията на собственика си и от уменията си. Тъкане може да бъде подчертана от кристали или цветя, това ще привлече вниманието на мъжете и предизвика малка завист у жените.

Ухото изисква не само познания по технология на плетене, но и значително търпение и усилия. Сега трябва да се обърне внимание на техниката. Първата стъпка към създаването на Спайк ще служи редовно разресването на косата. След това те трябва да се повиши и разпределете косата на три кичура. Никакви измишльотини движения с ръце тъкане на обичайните плюе дясната направление минава над средата, от ляво на дясно и т.н., А сега поемаме за тъкане на конус – на палеца на дясната си ръка вземете долната част на косата и тъкани в косата си, но внимателно, по-добре да я държа за ръка. След това преплетени нишки, поставени напречно с дясната прядью, същото трябва да бъде направено от лявата страна. В края на минавате, което се случи в центъра на с лявата направления и тази технология да тече в края на овце.

Spike hairstyle

Spike hairstyle

Spike hairstyle

Spike hairstyle

Spike hairstyle

Spike hairstyle

Spike hairstyle

Spike hairstyle

Spike hairstyle

Spike hairstyle

Spike hairstyle

Spike hairstyle

Spike hairstyle