прически

Прическа с плитки, за средно косата снимка 2019

Красиви прически от косичек винаги са били популярни сред представители на нежния пол. Без съмнение, защото панделка за момичета-символ на красота и женственост, което ви позволява да блесне с луксозни и добре поддържани коси.

Прически от косичек не само красиво изглеждат по-дълги косите си. Бляскава прическа от косичек можете да създавате и средна дължина на косата.

Прически от косичек 2019 може да превърне своя стил и външен вид, което прави изображението по-мек и сладък, в някои случаи, или, напротив, по-смели и ярки в други.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Модни прически с ширити косичек на средна коса дарява мек и лек, което позволява да ги използвате за създаване на елегантни модели, не само за момичета, но и за жените.

Възможности косичек на средна коса е представена от много от класическата плитки прически, плитки водопад, рибя опашка, френска плитка, ширити напротив, гръцка плитка на средна коса.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Прически с плетением шиш за средни коса, които придават на косата обем и безтегловността, че най-доброто допълнение не само към ежедневните изображения и луксозни вечерни и лука с елегантни рокли и елегантни аксесоари.

Ако знаете как плитка, ви предлагаме оригиналните варианти на прически с плитки за средни косата, в противен случай можете да се обърнете към специалист, черпейки вдъхновение от нашите изображения прически от косичек на средна коса, 2019.

Короната е оригиналната панделка за средни коса 2019

Изглежда, като че ли повязанной на главата си-това е универсална прическа. Той изглежда много лека, но да го приложи доста просто. Трябва да се разделят косата в центъра им и вратовръзка не е опъната опашка. Останалите коса трябва да формират панела с ширина около 4 виж Първата направления започват да тъкат на френската плитка, отнемане на косата на върха. Плитка коса, така че той падна в средата между двете разделени части. Сложете на косата си, докато вие не достигнете до самото начало.

Останалите на свобода косата заплетаются в обикновена плитка, фиксиране на ластик и да се скрият вътре оформена корона.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Прическа с плитка и вълнообразни средни косата 2019

Това е доста проста, но в същото време интересна и необичайна прическа за средни и дълги косми. Това е лесно да се повтори! Разгледайте нашия майсторски клас.

Първо изплакнете добре и подсушете косата къдрици с помощта на машата в нежни къдрици.

2. След това продължете да обърнат холандски записано. За това отделете две симетрични кичура от центъра на глави и всяка разделете на три части.

3. Заплетай опашка, редуващи се пъха в странични направления под средната, и като в тази част на косата си-безплатно по-долу.

4. Определено количество коса, оставяйки предната свободна. Плитки са подредени един над друг в средата на задната част на главата, и осигуряване на фиби.

5. Една нишка от плитки леко се дърпа, създавайки ефект на сплит. Заключете всички лак.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019Hairstyles with braids for medium hair photo 2019Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Френска панделка за средни коса 2019

Прическа с френски плитки ще изглежда перфектно за светли и тъмни косми. По-добре те да са на равни кичура, така кучеряво първо трябва да се извади утюжком и напръскайте с помощта на специален инструмент. Най-лесният начин да се направи френска плитка на втория ден след измиване на косата, тъй като те се плъзгат добре запазват формата си и не се разпадат.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Като се има предвид факта, че средните косата често носите бретон или cascade френски плитки за средни коса имат своите ограничения. За да spit изглеждаше чист, а страничните кичури не са изпадали веднага след полагане, обикновена френска плитка по-добре да не заплетать.

Като се има предвид, че средната дължина на косата най-често се носят с бретон, френски плитки на средна коса има и ограничения.

Удобството на този нетиране се състои в това, че при създаването на прическа може да се използва къдрици и кичури с различна дължина: къси, средни, дълги.

Има много интересни възможности за тази дължина, тъкане „яка“. Това е коса, която trudges под формата на ръба на главата, в класическата техника на френски плитки.

Препоръчва се френската плитка по диагонал. Тя изглежда ефектно и добре се държи през целия ден, като придава на косата лека липса на симетрия.

Моля, обърнете внимание, че френските плитки на средна коса се получават перфектно, когато те имат същата дължина, като половината-инчов квадрат. Но дори и прическа в стил „каскада“ може да бъде добър френска плитка коса.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Холандски рибя опашка опашка на средна коса 2019

За да направите това, ви трябва, като се започне от горната част на главата выкручивания малки площи коса от двете страни от пресечната точка на средната линия. Също така можете да плитка едностранно плитки, се преплитат, като се започне със странично пробором и преследване на линия тъкане по лицето надолу до рамо от едната страна. Преплитане на храбрия съвети, които да закачите на края на ластик. На базата На това преплитане е възможно да се генерират всички по-горе прическа, няколко да ги променя.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Кок от плитки за средни коса 2019

Още един популярен къдрици на средна коса — връзка. Той придава добре поддържан и елегантен външен вид. За да го създадете, ще ви трябва само пет-десет минути. Тази прическа е универсална. Той е подходящ за всяка среда: у дома, на работа и дори празници (при условие, че ще бъдат използвани и допълнителни декоративни аксесоари). В основата на тази прически с плитки и действа като чист опашката. След това изтъкани рибя опашка или обикновена плитка от три направления. На следващо място, от плевков се формира връзка, на който трябва да се заключва с помощта на възглавница.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Спайк средни косата 2019

За да се направи традиционния колосок, трябва да се подготвят косата: измийте, подсушете и гребен. Тази опция е полезна в смисъл, че са събрани Спайк косата не се разпада и бретон не влезе в окото. Това ще е идеално за разходки, например.

    Първо трябва да разделите косата си на три равни кичура като обикновена косичку. Ще трябва да се разделят на направление, разположен в основата на челото. След това трябва да се вземе малък кичур от дясно, след това ляво и да ги добавяте в страничната част на основната плитки. Трябва да се пресече на конци, като обичайно ширити, постепенно добавяне на странични направления. Спайк trudges, докато spit trudges не всички странични направления. След това плюе trudges по обичайния начин.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

За да прическа е по-оригинална и неповторима, можете да плитка в ухото обратното: като се започне от дъното и продължава нагоре. Трябва да се наклони главата си, за да гребен косата си и нанесете гел за оформяне на прическата. В основата на косата в задната част трябва да се формират три равни по дебелина кичура и започнете да тъкат обикновен конус (виж стъпките по-горе). Но с всяка тъкат, трябва да се опитате да летят повече и по-широки кичури. Когато стигнаха до върха, трябва да се закачите опашки на ластик или заколкой, сложи краищата на Спайк, както бихме искали.

Ореол кос на средна коса 2019

Друг традиционен вариант – гръцка плитка. И той има много разновидности, характерна особеност на които е метод на тъкане: тя се извършва само по път космения покривка.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Косата трябва да се върже, за да подчертае раздяла в средата на главата от челото до назад. Част на косата от дясно на пробора временно поставяне на скоба, за да не пречат на работата. В лявата част трябва да се отделят малка китка от виска и разделете го на три равни кичура. За да изпълните тъкане на гайтани трябва обратно на часовниковата стрелка. Всяка ферибота трябва да тъкат малка долната zawitoski. Продължава работата по назад. Вие трябва да се опитате да тъкат на косата се държа здраво, за да не се дръпне отделни направления. Краищата на косата трябва временно поставяне на ластик. Ние трябва да продължим да ширити по същия плитка отдясно. След това дясната и лявата опашка вплетени в едно, краищата им са определени и се крият под косата с помощта на невидимок.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Обърнат опашката за средни коса 2019

Един от вариантите за ежедневни прически, с плетением средна дължина на основата на обърнат опашка: опашката за създаване на трябва да се разделят на свобода косата в посока на лицето си една малка част, която трябва да се раздели на три части и ги плетени с традиционната наклонена дължина някъде в половината от обиколката на главата плюс няколко сантиметра; дават малко силикон или дъвка в тон съвет, направете същото и с другата страна.
Когато всичко е готово, вратовръзка свободни косата не силно, че върха на остър гребен в горната част на расколота на половина; в дупката просуньте върха на опашката отвън навътре, а след това да изправите получения валяк и опашки, плитки последователно да се сложат прически, красиво да ги разпространява по стените; под косата, за да се присъедини към опашката и коси, с тънки ластика на един; в резултат на това може да остави това, но можете да увийте около опашката валяк отново, което е особено важно за средна дължина, а след това го закрепете с помощта на игли и лак.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Theme by Anders Norén