прически

Прическа с косата си:10 модерни опции

Какво може да бъде по-красиво и по-естествено, отколкото здрави, добре поддържани коси, така че прически с косата си в последно време са все по-популярни.

Красивите и добре поддържани къдрици

Какво ще стане прическа, преди всичко, трябва да се грижи за чистотата на косата. От специално лечение шампоани и балсами ще направят Вашата коса, за да се отървете от пърхота и излишък от мазнини и им придават обем и красив блясък.

Прически за дълга на насипни коса

Дълга коса в древни времена са вярвали в основата на женската красота. В нашето време на дълги, здрави къдрици не всяка модата. Но днес на мода естествеността, и ние ви предлагаме няколко възможности за лесни прически с дълга коса за специални случаи и за всеки ден.

Красота всеки ден

Ефектни Къдрици:

Разделете косата на равномерните зона. Всеки кичур навива на ролки. Косата около лицето, увийте косата Плойкой. Махнете ролките, поръсва се с лак и се оправям къдрици.

Красиви къдрици

Холивудски къдрици:

Вертикално общите зони на косата. Започнете накручивать къдрици от лицето, включително и край. Resposive им. С помощта на маша, пренасяне на останалата част от косата. Се прилага блокиране на средства към корените. Тя се наклонила главата си, разбийте на косата. Внимателно разпери къдрици. Тази прическа често се прави на коса със средна дължина.

Холивудски къдрици

Гръцките мотиви:

Нанесете върху косата си с гел или пяна за фиксация. Разделена на две равни части, а след това леко се пристяга с помощта на плойки. Направления в областта на фронталните освободи и да направи малък bouffant. Отгоре руно носеше специални ленти или гумирани превръзка. Вземете малък кичур коса от едната страна на лицето и да си под колана. Продължавай да правиш това около предния кръг. Краищата на крепежни скоби.

Прическа в гръцки стил

Мальвинка колани:

Внимателно с двете страни са подвижни ключалки от околоушной част на главата. Zaplatim го в опашка. Вземете нишки малко по-високи от нашите възнаграждения и скрутите ги въже. Съберат заедно тези две направления малко по-долу на тила и поставяне на ластик, или невидим. След това вземаме нашите опашка и внимателно odletem техните изделия. Фиксирайте с лак за коса. Тази прическа изглежда страхотно на средна дължина на косата.

Мальвинка с жгутиками

Опашка на свобода косата

Много популярни сред младите момичета и юноши различни варианти на прически с плитки с косата си. Ние ви предлагаме да видите снимки на най-интересните възможности в този сезон.

Красива опашка на свобода косата

    Имитация на бритую главата. За тези, които не са конфигурирани за такива радикални решения, като выбритые уиски, стилисти предлагат алтернативно решение – времеви зони, за да украсят с няколко малки косичек в стил „Колосок“. Ефектът е просто зашеметяващ.

    Директни, диагонални, странични „уши“. На свобода косата, като модел изглежда най-впечатляващо, когато останалите направления остават прави.

Мальвинка с гъвкави проводници

    „Френска плитка“, „рибя опашка“, „паяжина“ — тези прости плетене ще Ви помогне да направите лесни прически с косата си много стилен и модерен. Те са идеални за училище и свободното време.

Свобода косата с красива наклонена

Прически за специални поводи

Противно на общоприетото схващане, да се направи сватбена прическа или прическа за друг празник и можете със собствените си ръце. Освен това, на дълга коса-това е истински трамплин за въображението на майстора.

Прическа на свобода косата за празника

Как да си направим проста елегантна прическа със себе си косата, като се използват различни декорации, сега ние ще разгледаме по-подробно.

Разделете косата на зона. Поръсва се с всеки кичур фиксирующим средство. Увийте косата си къдрици на маши за коса. Свалящ предната част на косата си и да направи малък bouffant. Поставяне на кичури в задната част на главата с помощта на заколок тип „мальвинка“. Останалите завить за леко разпери пръсти и се поръсва с лак. Зона шипове определяне на украсяват красивата заколкой или декоративни цветя.

Ширити за празник

Още един много хубав вечерен вариант-това е обемна френска плитка, която имитира обръч. Тази прическа се извършва, както следва:

Френска плитка-обръч

Предната част на косата се отделя от главния с помощта на пробора. Като се започне с един предния край, заплела френска (обратна) spit. Край на шиш се поставя и се скрива под основния копной на косата. Останалите направления остават свободни. Те могат да бъдат винт или да се оставят на пряка. Прическа фиксирате с лак.

Прически за малки модата

Всяка майка се опитва да я дъщеря изглеждаше не само чисти, но и красиво. Затова много често, е майката да се измъкне от обикновена опашка и опашки и да си Принцеса прически за дълга на насипни коса.

Детски прически за дълга коса

На бала в детската градина, 1 септември и други детски празници, той ще бъде отговарят на следните параметри:

Polycarbinate.

Совмещаемые странично пробором. От страна, където имаше повече коса, започваме да тъкат „колосок“ и я доведе до противоположния на ухото. Да се определи. Останалата част от косата, увийте косата си или да я оставите прав.

Polycarbinate за дълга коса

Опашка в насипни косата.

От челото и разделете косата на няколко проборов. Вземете малък кичур от челото си и Заплетала обикновените опашка. Закрепете ги с помощта на дъвка. Тези опашка може да се постави на останалите на свобода косата по всякакъв начин (кръстове, кръгове, ромбове и т.н.). Място на застъпване да украсят с красиви панделки или цветя.

Интересни стайлинг

Френска плитка.

Разделете косата на две хоризонтални зони. Разделете горната част на вертикалната част. Всяка раздяла направления тъкат френски опашка. Да се присъединят към него по-горе на врата, с хубави лъкове или фиби. Останалата част от нишки навива на ролки.

Стилни опашка

Сами по себе си дълга коса-това е украса. Не забравяйте това и се старайте да ги запази здрави и силни. Това не е лесно, но резултатът си струва. Още повече, че е красива дълга коса-това е все още на мода!

Theme by Anders Norén