прически

Прическа през август 2019 година от лунния календар

Както обикновено, ние ви предлагаме лунен календар допустими отклонения на август 2019!
Лунен календар може да ви каже, в кой ден е редно да направя прическа, както и паричните прически дни са подходящи за боядисване на коса и др.
Ние сме подготвили за вас Лунен календар прически август 2019!

Haircut in August 2019 according to the lunar calendar

В червено, ние отбелязваме благоприятни дни за подстригване на косата.

На 1 август нарастваща Луна във Везни, 6 лунен ден. В този ден всички прически ще бъдат благоприятни за растеж и укрепване на косата. Създаване на подстригване в този ден, той енергийно изпълнен с положителни емоции.
2 август, 7 лунен ден, нарастваща Луна във Везни. Благоприятен ден за подстригване на косата, както и творчески решения. Необичайна прическа е най-добре в този ден.
3 август, 8 лунен ден от нарастващата Луна в Скорпион. В този ден не се препоръчва да се създаде подстригване на косата, но цвета на косата, не е позволено.
4 август, нарастващата Луна в Скорпион. В този ден в никакъв случай не може прическа. Луната влияе върху здравето на човека, съществува риск не само да получите лоша прическа, но и на лош растеж на косата.
5 август нарастваща Луна в Стрелец, 10 лунен ден. В този ден по-добре, за боядисване на косата, но ако сте решили да създадете проста прическа, спокойно отиди на фризьор.
На 6 август нарастваща Луна в Стрелец, 11 лунен ден. Благоприятен ден за подстригване на пари. В този ден Вие ще можете не само да спестят за подстригване, но, за да печелят пари.
7 август растяща Луна в Козирог. Тази прическа положително се отрази на здравето на косата. В този ден, вие също можете да се боя за коса и подстригване бретон.
8 август растяща Луна в Козирог. Положителен ден за подстригване и боядисване.
9 август нарастваща Луна във Водолей, 14-ти лунен ден. В този ден астролози не се препоръчва да се направи боядисване и подстригване на косата, това може да повлияе отрицателно на здравето.
10 август е пълнолуние, Луната е във Водолей, 15-ти лунен ден. Ден ненужни за подстригване на коса.
11 август убывающая Луната е в Риби, 16 лунен ден. Луната не е склонен за подстригване на коса.
12 август убывающая Луната е в Риби, 17-ти лунен ден. В този ден се препоръчва само за боядисване на косата, но прическа си струва чакането.
13 август убывающая Луната е в Овен, 18-ти лунен ден. В този ден не бива да прическа, това може да повлияе негативно на здравето на косата.
14 август, убывающая Луната е в Овен, 19-ти лунен ден. По-добре изчакайте с прическа, лош ден за манипулации с косата.

Haircut in August 2019 according to the lunar calendar

На 15 август, убывающая Луната е в Телец, 20-ти лунен ден. Добър ден за подстригване. Освен това, ако в този ден. Можете да експериментирате с цвета на косата, без да се притеснявате за последствията.
16 август убывающая Луната е в знака Телец. Ако сте решили да обновите начин, направи го днес, защото астролозите са установили благоприятния ден за подстригване на косата.
17 август убывающая Луната е в Телец, 22-ри лунен ден. Добър ден за салонных процедури и, в частност, за стригане.
18 август убывающая Луната е в Близнаци. Този ден е много неблагоприятен за подстригване на коса, може да донесе на здравето.
19 август, убывающая Луната е в Близнаци. В този ден трябва да се въздържате от подстригване.
20 август, убывающая Луната в Рак, 24 лунен ден. Чудесен ден, за да освежите начин, както и да експериментирате с нюанси на косата.
21 август убывающая Луната е в Рак. Този ден ще бъде един от най-неблагоприятните през август. По-добре подстригване и боядисване на косата.
22 август убывающая Луната в Рак, 26 лунен ден. Можете да боядисате косата си, тогава по-добре да изберете натурални цветове, но се препоръчва да се отложи.
23 август убывающая Луната се намира в знака на Лъв. Чудесен ден за посещение на фризьорския салон.
24 август убывающая Луната е в Лъв, 28 лунен ден. Пари рязане на косата, което стимулира растежа на косата. Добър ден за салонных процедури, особено за оцветяване и обезцветяване на косата.
25 август на нова луна, Луна в Дева. Той е нещастен ден за подстригване на косата.
26 август нарастваща Луна в Дева, 1 лунен ден. Днес е по-добре да се въздържат от екскурзия в фризьорски салон, това не е много добър ден за подстригване.
27 август нарастваща Луна в Дева. Кардинал подстригване на коса настрана, и днес можете да направите нежен аромат.
28 август нарастваща Луна във Везни. Можете да нарязани и цвят на косата.
29 август нарастваща Луна във Везни, 4 лунен ден. Астролози празнуват деня за кардинал смяна на имиджа.
30 август нарастваща Луна в Скорпион. Това е неутрален ден за подстригване на косата.
31 август нарастваща Луна в Скорпион. Днес може да боядисват косата си, но от прическата трябва да се избягва.

Theme by Anders Norén