прически

Прическа пажа за жените: 27 най-Добрите възможности известните прически

Прическа пажа или, както го наричат, пажа (пажа) се завръща! Независимо от това, дали предпочитате винтажного стил или сте фен на съвременните модни тенденции, този стилен вид спечеля сърцето ти. Вижте галерията и се насладете на най-добрите възможности известна прическа!

Прическа пажа в розово с къс бретон

Вие ще бъдете изненадани от универсалността на тази прическа. Тъмни корени придават допълнителна изразителността и създаване на съраунд ефект. И ако лежеше на предните кичури коса зад ушите си, тя ще създаде напълно нови форми на прическите!

Класически пажа с асиметрична бретон

Тази прическа класическа форма, получи нов живот благодарение на асиметричната бретон, перфектен краен начин. Тъмен шоколад омбре с кафяв съвети подчертава красотата на съвсем прав направления.

Прическа пажа с рошави кичури

Класическа прическа изглежда невероятно леко. Но ако искате да се инжектира своя собствен стил, малко смелост – да отклони косата с идеално гладка контури. Това ще създаде разрошена силует, запазвайки чудесен начин в ретро стил.

Пажа слоеве за тънка коса

Тази лека и многопластова прическа е идеална за обладательниц тънка коса. По-кратки слоеве придават на косата обем и затъмнени корени дълбоки. Наклонена бретон допълва цялостния външен вид.

Модни пажа с къс бретон

Къс бретон е много спешно, и заострени краища, определени с медни отблясъци на фона на общия тон акцент махагон красотата стилна прическа!

Пажа на пластове за вълнообразни коса

Пажа прическа не е задължително да е точна, тя може да бъде растрепанной и текстура, която придава допълнителен обем на косата. Мека вълна, изглежда страхотно!

Дълги пажа с дебел бретон

Ако предпочитате по-дълги ключалки — изберете тази опция е заоблени силует. И нюанси на блонда в комбинация с карамельными отблясъци изглежда нежно и романтично.

Гладка страница със сребърни нишки

Всички нюанси на сивото и сребристи тонове остават модерен тенденция в света на прически. Къса гладка бретон привлича вниманието към очите.

Странична част с тънки бретон

В този игрив прическа странична част се използва вместо традиционните Централна или пенирани обилно напред коса. Това създава допълнителен обем в горната част, че е подходящ за тънка коса. Тънка разкъсно бретон перфектно се съчетава с силует прически, освен това, този стил е сега на мода.

пажа с дълъг бретон

За жени с кръгла форма на лицето дебел бретон и округлого силует на косене-не е най-добрият избор. Малко плевене растеж бретон, които създават ъглова форма, ще се балансира с кръгло лице и ще привлече вниманието към скулам.

Супер директен страница

Класически пажа на известния силует маша надолу в краищата на косата. Но острите ъгли на тази прическа изглежда много привлекателна и карамельных блясък и текстура разрошена да ги стилен външен вид.

Текстурирани страница в лавандовых цветове

Класическа прическа в ретро стил

пажа с бретон-завесата

Многослоен пажа за огнено-червена коса

Класически пажа прическа

пажа с предене краищата на косата

Къса разрошен пажа

Модни прически за блондинки, лед

Красиви обемни къдрици

Комбинация от тютюневи изделия прически и пажа

Модерен стил в розово злато

Гладка страница в черно-червени тонове

Кратки класически пажа

Стилен пажа с къс бретон в лилави тонове

Къса пажа за тънка коса

Прост ламинирани страници

Theme by Anders Norén