прически

Прическа Меси

Лионел Меси (Лионел Андрес Меси Cuccittini) – известен аржентински футболист, който е капитан на националния отбор на Аржентина, излиза в полето под номер 10, също играе в „Барселона“.

Лионел е роден на 24 юни 1987 година (до 2014 г., той на 27 години) в град Росарио, Аржентина. Въпреки, че той има италиански корени. И бащата и майката на италианците, които са имигрирали от италианския град Анкона. Меси има двама братя и една сестра.

Прическа Меси

От детството си, Лионел мечтае да стане футболист, той искал да спечели и напълно овладяване на техниката на играта. Въпреки че момчето е за пръв път започна обучение на възраст от 5 години, баща му почти не вярваше, че той ще стане футболист. На местния футболен клуб за деца „Grandoli“ водена от отец Лионеля Хорхе Хорацио Меси е първият дом за бъдещата звезда. Баба Лионеля се превърна в основно вдъхновение за малкото момче, защото тя винаги настоява, че Лионел ще се превърне в истински футболист и вярваше в него. Впоследствие, Лионел нарасна и се превърна в истинска звезда, като прекарва голяма част от победите му-това е моята баба.

Hairstyle Messi

Обаче Лайонелу не беше толкова розово, колкото може да изглежда на пръв поглед. На възраст от 9 години, е бил диагностициран дефицит на растежен хормон. Цената на лечението е 90 хил. евро годишно, който семейството не може да си позволи сам.

Три години по-късно младият футболист е забелязан от един от акционерите на футболен клуб „Барселона“, която по-късно е напълно промени бъдещето на Лионеля. Момчето започва да играе в младежки екип и ще получат първата си победа, клубът е платил за лечението му.

Hairstyle Messi

През 2005 г. Лионел спечели шампионата на Испания. През 2008 г. Меси е в състава на националния отбор на Аржентина стана шампион на Олимпийските игри. Днес играчът е на десетки награди, които изброявам просто няма смисъл. Той е един от най-добрите в бизнеса, той доказа на себе си и на целия свят, че работа се отплаща. Въпреки това, има доклади, че Меси е поставил за живота си. На възраст 27 години, Меси се превърна в 3-кратно носителят на „Златната топка на ФИФА“ , 3-кратен носител на „Златни обувки“, вкара 347 гола, от които 73 футболен клуб „Барселона“.

Той стана единственият играч, който стана най-добрият голмайстор на шампионската Лига на УЕФА за 4 поредни години.
Въпреки натоварения график на футболната си кариера, Меси води активен социален живот.
Меси е лицето на видеоигри за развитието на футбола, с: Адидас, Ел Банко Сабадель, Storkman, а в стил, „Мираж“, ЯПФ, XBOX, „Макдоналдс“, магистър карта, Гарбарино, Данон, Пепси, Мовистар.

Hairstyle Messi
Освен това, Лионел-международен посланик на добра воля на УНИЦЕФ.
През 2009 г. Лионел заяви, че се среща с аржентина момиче Антонеллой Roccuzzo, и през ноември 2012 г. те роден син.

Лионел също така от време на време прави благотворителни акции, дарения за ремонт на спортни зали и Poma хора с дефицит на растежен хормон.

Прическа Меси

Цял живот Меси е била, е и си остава спортист. Той предпочита по-спортен стил, което го прави да се чувстват комфортно и да не се разсейва от играта. Всъщност, прически Меси се изгражда по едно и също правило. Играчът предпочита елегантен дизайн, които лесно се подрежда и не изискват специално внимание. Както и всички играчи, Меси дълга коса с гумена лента. Днес, обаче, модата на тези прически са преминали. Сегашната тенденция тази година е Боб прическата, дълги асиметрични.

Hairstyle Messi

По-специално, Меси вече се появи на терена с такава прическа. Въпреки това, в повечето случаи, играчът предпочита класически мъжки прически. Така, през 2015 г., се появи на терена с прически в класически мъжки, оставяйки малко дълга коса. Понякога Меси предпочита да носи прическа полубокс. Тази прическа е изключително практичен, и го избират за много играчи. Полубокс следния вид кутии на косата за тези, които предпочитат да носят дълги коси, особено на темето. Днес Меси е не само един от най-добрите играчи в света, и един вид икона за стил на живот за младите, начинаещи играчи. Стил-това е спортист, той предпочита да работи на полето и да работи в резултат на което потвърждават го многобройните победи.

Hairstyle Messi

Прически Лионел Меси варират от сезон на сезон. През миналата година той носеше спортна прическа боб, двойна Боб. Ако имате нужда от модерен спортен прическа, поглед върху тези опции. През 2015 г. Меси е забелязан със спорта бокс и полубокс прическа за средно дълга коса. Днес той носи класически мъжки косата, сложи си косата си на висок стил.

Меси е била, е и си остава добър модел за подражание за младите играчи.

Прическа Меси

Hairstyle Messi

Hairstyle Messi

Hairstyle Messi

Hairstyle Messi

Hairstyle Messi

Hairstyle Messi

Theme by Anders Norén