Прическа лесенка една от малкото прически, които винаги остават популярни. Днес стилисти предлагат богат избор на този модерен прически, благодарение на необичайно техники на подстригване и стайлинг.

Днес бихме искали да говорим за подстригване на коса „лесенкой“ за коса със средна дължина. Средната дължина на косата е най-популярна сред жените. Те изглеждат добре, а също така лесно да се намери подходящо място. За създаване на модни прически не изискват много време и грижи за косата. Модерни прически със средна дължина, значително се различават от своите предшественици. Днес стилисти акцент на асиметрия, както и прически с смещенным център.

Haircut ladder for medium hair, photos

На върха На прически, които може да коригирате формата на лицето и да направят образа по-свеж и динамичен. В действителност, всички тези аспекти и съчетава в себе си оформяне стълбите. Днес е прието да се създаде индивидуален, ассиметричные бретон и направления. Така че нека да обсъдим това, което е прическа лесенкой.

Прическа лесенкой на средна коса: основи

Прическа лесенка предполага многослойна прическа с къси и дълги кичури. Кичури коса се режат в няколко трика, избор на определено ниво на калибриране. След това върховете на равнять с изтъняване на ножици. Резултатът е многоетапно прическа лесенкой или каскада, както го наричат в съвременния дизайн.

Основното предимство на режещ стълби се състои в това, че тя е подходяща за всеки тип лице. Това означава, че косата ви може лесно да бъде пригодена към всяка форма на лицето. Особено този въпрос е актуален за всеки, който иска да симметричность изображения. Например дамите с овална форма на лицето да избере обемни лесенка прическа с бретон. Ефект на обема може да бъде пресъздадена с една и съща прическа, с акцент върху къси кичура. Но момичетата с кръгла форма на лицето е подходяща прическа лесенка със странично на дългия бретон. Това решение ще придадат на косата особен звук. Момичета с квадратна форма на лицето трябва да е задължително, поне веднъж се опитате да направите прическа в стил стълбище. Тази прическа изглажда лицето и прави изображението по-женствена и хармонично!

Haircut ladder for medium hair, photos

Прическа лесенка за средни косата: видове

И въпреки прическа лесенка напълно пълноценен прическа, много стилисти все още се радват на някои видове на тази прическа, в зависимост от индивидуалните характеристики на клиента. Това позволява не само да улесни изборът на прическа, но също така да получи по-ярка представа за него. Нека поговорим за най-популярните варианти на стълбите.

Прическа лесенка на базата на прически „шапчица“

Косата Cap-това е приятелка, който визуално повдига горната част на косата. В този случай, цялата сума отива в горната част на подреждане, а долната част на косата прореживается с помощта на филировочные ножици. Странични кичура astrosaurs косата технология за рязане на стълбата. В резултат на това се получава хибрид лесенка прическа и нарязани на предния капак. Въпреки това, е сложно, на пръв поглед, интерпретация на тази прическа, тя се радва на невероятна популярност. На първо място, тази прическа изглежда много стилен модел, а от друга страна, това дава допълнителен обем.

Haircut ladder for medium hair, photos

Прическа лесенка с смещенным център

Прически с смещенным център днес се радват на огромна популярност, като говорим за това, как изглежда тази прическа, следва да се отбележи не само асиметрия направления, но издигане център. Раздяла, обикновено, не се намира в центъра на главата и на ръката. Тази прическа често има странични бретон, къса или дълга. Тази прическа изглежда много стилно и доста лесни за полагане.

Прическа лесенка с окъсани кичури

Прически с окъсани предните кичури, които образуват ефект на стълба, често избират млади момичета. Не само защото тази прическа изглежда радикално, по-стълбище с кичури окъсани изглежда много динамично и стилно. Тази прическа е подходяща за момичета с овална форма на лицето. Той придава на косата обем и е сходен по своята форма с прическа в стил гръндж.

Haircut ladder for medium hair, photos

Прическа лесенка за средни косата: основни косата

Основните полагане на косене лесенка да се предположи гладка стайлинг на коса. Ако имате тънка коса, това трябва да се фокусира върху допълнителен обем. Това означава, че косата трябва да се полага с помощта на средства за обем, за да се извади предните кичури утюжком и направете малък bouffant в корените. И собствениците на пищна и гъста коса, можете да се подстригват лесенка хаотично, с мек ягодова пяна, и акцент на небрежност и високомерие прически.

Прическа лесенка чудесно за коса със средна дължина. Той изглежда модерно и в същото време придава на женския образ на определена удар. Може би затова тя все още си остава един от най-популярните в рода си.