прически

Прическа каскада за средни коса

Три неоспорими предимства

Да се говори за предимствата на косене каскада може да бъде дълъг, но главно, трябва да се подчертае важни предимства, които привличат и карат много избере такава прическа.

На първо място, той е универсален. Тази прическа е подходящ както за деловата жена и дете. Особено ценна е за лесен монтаж. С помощта на сешоар и четка за коса, коса и стил за всеки ден или изискан вечерен вариант. Неподвластен на времето стил, който предлага каскада не може да се надценява. С такава прическа от този тип може да останете модерни през цялото време.

Haircut cascade to medium hair

Кой

Тази прическа е подходяща за почти всеки тип лице. Косата Текстура или цвят не е от значение. Въпреки че идеален каскада по-добре изглежда на преки или завитых къдрици. С кичури коса с различна дължина подчертае привлекателните черти на лицето и добре се крият огромни скулите. Прическа можете да се откажете за тези, които искат да придадат лекота на косата обем и плътност.

Haircut cascade to medium hair

Е най-тази прическа изглежда оттенък Златна пшеница, нюанси на кафяво и дълбок, наситен шоколадов цвят. За да се подчертае липса на симетрия къдрици и дават максимално естествен обем, създавайки ефект на светлинни отблясъци.

Haircut cascade to medium hair

Кой не го прави каскада?

Прическа каскада за средни косата не може да се обърне:

    Собствениците на гъста коса, която изглежда „тежък“;дамите с продълговата форма на лицето (advanced визуален);прекалено къдрава коса (едва забележим).

Но, разбира се, това не е смъртна присъда! Доверявайки се на косата си майстор, може да се получи идеално направи косата, играе с всички от посочените по-горе аспекти на външния си вид.

Haircut cascade to medium hair

Видове настройки

Идеалният инструмент за стайлинг на каскада коса, сешоар и кръгла четка. Комбс можете да изберете различен диаметър за генериране на вълни и къдрици с различни размери. За предпочитане е да изберете тези, които имат дупки, през тях минава добре топъл въздух. Този гребен ще придадат обем на всеки локона направление. Най-добрият начин за прически за всеки ден — класически прическа с „обемни къдрици“, когато кичур леко скривились. Може да се използва за полагане на outweek на косата. Тази прическа е великолепно подчертава каскадную структура и като го видим.

Haircut cascade to medium hair

За специален повод нужда от внимателно обмислен стил. Можете да опитате следния вариант.

Изсушената коса, от корените до върха на косата, и всеки кичур се изправи с плоски желязо. Изправяне трябва да е под 90 градуса, за всеки навийте. По този начин, можете да постигнете обем в корените, а краищата са насочени навътре или в обратна посока се определя с помощта на лак или восък коса.

Haircut cascade to medium hair

Избор на пробора полагане на каскадата трябва да се започне от формата на лицето. Страничната част от костюм собственикът на имоти лице. Раздяла в средата или отстрани – важното е правилно да се справят с косата си, фокусирайки се върху тях с различна дължина от лицето и по цялата дължина на косата. Раздяла-това е ключът към идеалната полагане на каскадата, в основата на всяка прическа, независимо от цвета и количеството на нива, направени от майстор.

Haircut cascade to medium hair

Версия с бретон

Да изпълнява подобно на стандартната процедура прическа каскада на средна коса с бретон.

Влажни къдрици добре расчесываются. След врата изберете направление, пазете я паралел, цельнокроеные. Продължителност се определя индивидуално, с оглед на желанията на човека. Но фризьор трябва да обясни как ще изглежда един или друг дължина за определена форма на лицето. Важно е да се помисли как в комбинация с прическа каскада, могат да се подчертае, проблемни зони. Дължина на бретон-това е важно. Този критерий ще се направи разрез. Фокусирайки се върху избраната от вас дължина и форма на бретон, master нарежете всички останали направления, като се започне от седлото, завършва стренг на линията на раменете.

Haircut cascade to medium hair

Каскада придава на косата обем, така че косата да не изглежда прекалено тежка, бретон трябва да бъде добре в профил. Изключение може да се прави, равен бретон. Но в този случай, сами прядки и профилирани по цялата дължина. Изрежете от средата на косата и по цялата глава. Това зависи от ефекта, който иска да постигне Фризьорски салон. Къдрици, които са бретон, оградена от лицето. Така че те не покриваха лицето си и се погледнах в комбинация с бретон леки, внимателно мелници.

Haircut cascade to medium hair

Как да изберете формата на бретон

Често създават каскада с бретон, за да освежите външния вид. Това е най-добрият начин за тези, които искат да изглеждат по-млади от възрастта си. Бретон изглежда добре с коса с различна дължина, но по-особен вкус то придава вариант прически каскада за средни коса. Избор на бретон за прически каскада, трябва да се разгледа, тъй като различните удари отразява върху външния вид на човека.

– Бретон – един от ултра-модерни сега. В комбинация с кичури с различна дължина, този вариант е подходящ за момичета с овална форма на лицето. Буйни бретон, които се изрязват малко косо, за да не му лице, което го прави по-меки черти и хармонично. За такава форма на лицето, може да вземете бретон, който ще е пряка и слезе под линията на веждите. Момиче с високо чело, спокойно може да се вземе решение за подстригване каскада и бретон. Каскада с прав бретон със средна плътност могат да скрият пълнотата на бузите и да кръгло лице с малко вече, с акцент върху бузите. Скъсани бретон, за да допълват прическата каскада по-добре да изберете дамите с масивна брадичката. Тази прическа може да се коригират недостатъците и да направите лицето си по-нежна и женствена. (17, 54509565, 10468);

Haircut cascade to medium hair

Тези счастливицы – жени с овална форма на лицето. Те се сблъскват с всякакви бретон, а в комбинация с прическа каскада, те не трябва да се тревожите за прекомерно регулиране на звука. Момичета с квадратна форма на лицето трябва да се определят от фризьорски салон само леко филировать косата. А притежателите на триъгълна форма на лицето направления оградена от лицето, трябва да бъдат намалени с по-малко, отколкото обикновено. В този случай каскадата започва от средата на бузите.

Haircut cascade to medium hair

Възможности за оцветяване

Не е задължително да се боядисват прическа каскада. Но стилисти препоръчват да се използват нюанси на пшеница, мед и кестени, за да добавите пикантност в образ. Ефектно ще изглеждат пепеляво-руса коса и кестенява коса. Но това не е строго правило. Прическа каскада на средна коса-това е удобно, защото той не задължава драматично да промени цвета си или да промените цвета. Благодарение на акценту на прехода направления с различна дължина, всеки цвят ще изглежда добре.

Haircut cascade to medium hair

След като реши на прическа каскада, трябва да се помисли най-добрите възможности. Първото нещо, което бих предложил на всеки Фризьорски салон – светли нюанси. Използването на различни нюанси е най-добрият начин, за да подчертаете структурата на косата, те ще изглеждат естествено. Тук трябва да се обърне внимание на прилагането на цвят. Добър вариант ще бъде мелирование, различни видове на тази техника. Наклон багрене също е подходящ. Прическа каскада на средна коса ще изглежда по-различно, по-жив, ако изберете данни, техники на рисуване.

Haircut cascade to medium hair

Нюанси по-добре да изберете в зависимост от цвета на кожата и цвета на косата, начина изглеждаше хармонично сто процента. Каскада прическа с добре подбран цвят на косата е в състояние да спести буквално всяка страна, това е половината от битката.

Haircut cascade to medium hair

Аз искам да отида по-нататък? След това можете да експериментирате и да изберете за Омбре, каскада, мек преход нюанси за пореден път фокусира вниманието върху асиметрични направления. За да остане в тенденция с прическа каскада, най-добре да изберете ефект „burnt нишката“. Този метод включва избор от два или три нюанса, няколко нюанса по-различен от естествения цвят. В този случай не трябва да нюанс в корените, защото преходът цвят по цялата дължина да бъде мека и гладка.

Прическа каскада на средна коса опция, която ви позволява да изглежда стилно и привлекателно, независимо от това как се променя мода и нови тенденции стават популярни.

Снимка прически каскада за средни коса

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Theme by Anders Norén