Прическа Боб каре: нов 2018

Haircuts Bob caret: new 2018

Боб каре, с бретон или без него-това е не само ново мода сред най-актуалните прически 2018 г., но най-подходящият вариант за момичета с кръгла форма на лицето, които могат да се видят в различни снимки в социалните мрежи. Затова в тази статия ще ви разкажем за най-модерните и оригинални интерпретации на Боб каре, който безразсъдно фризьори препоръчват круглолицым красавицам.

Такъв различен Боб

Боб каре за момичета с кръгла овалом лице-дар от господ, защото тази прическа ви позволява да създавате всеки ден нови и модерни машини за набиване в 2018 г., водени от различни фото уроци в Интернет. Друго предимство е в това, че като Боб-каре е много разнообразна и в зависимост от продължителността и техника на конци sostegaria могат да придобиват различни форми. Най-модерните от тях са следните:

  Класика. Един от най-лесните за изпълнение, но оригиналната версия, която е еднакво добър външен вид, както на кратки, така и не със средна дължина на косата. Неговите основни характеристики — затруднен период на задната част на главата, Обемът на короната и леко удължени предни кичури. Тази форма на Боб каре с ниска поддръжка и дори с „лесно разстройство“ изглежда много елегантна и женствена.
  Удължен. Поради дългия асимметрично по отношение на основните направления, в лицето на визуално повече, създаването на по-писана контур. В тилната част на косата рязани, както е в класическия вариант.

Haircuts Bob caret: new 2018

Боб с асиметрична бретон и степенувани прическа

Haircuts Bob caret: new 2018

Важно! Форма на Боб-каре с удължени предни кичури, не предполага наличието на такъв елемент, като бретон прически дължи на факта, че той е само подчертават недостатъци на лицето ми. В изключителни случаи, за да се скрие старчески бръчки или други недостатъци в екстериора можете да експериментирате с коса, бретон.

  С окъсани кичури. Този Боб каре, или както я наричат Рестрепо, е кратък вариант на прическата, която може да се види на снимка в портфейла на стилисти по света коса. Предимството му е специална техника направления sostegaria, благодарение на които се създава по-висящи краища, в резултат на полагане се получава малко грозно. Така че цялото внимание е отделено на прическата, а не на лицето. За да печелят още по-оригинални и впечатляващи ще творчески моменти. Асиметрична. Наличието на направления различна дължина в една прическа-това е тенденция сред модерните модни тенденции, което е идеално смели и ярки личности. Благодарение на угловатых форми и резки преходи излишно е кръгла форма на лицето визуално разглаживается и става все по-вытянутым. Удължен. Една от най-актуалните и популярни този сезон женствена прическа, която се извършва на коса със средна дължина. Боб каре в този случай е за сметка на дължината на кичура, достигайки раменете визуално удължава форма на лицето и прави изображението по-женствена и елегантна.

Haircuts Bob caret: new 2018

Удължен Боб с назъбени челками. Варианти за стайлинг

Haircuts Bob caret: new 2018

Важно! Момичета с кръгли лица с овална не забравяйте, че желаният ефект на удължен лица могат да бъдат получени само в случай, ако направления ще бъдат идеално прави.

  А-Боб. Не по-малко модерни в днешния ден допустими отклонения, които не само красиво обрамляет лицето, но и крие неговата закръгленост. Нейната особеност се състои в това, че дължината на бретон съвпада с предната част на кичура, което в крайна сметка се образува буквата „А“.

Haircuts Bob caret: new 2018

Прически за кръгло лице. Преди и след

Haircuts Bob caret: new 2018

Важно! Начало „чип“ прическа а-Боб се състои в това, че за създаване на драматичен стил раздяла трябва да се отстрани с леко пада върху предните кичури. Haircuts Bob caret: new 2018

Боб и Боб асиметрична бретон

  Завършил. Той повече от всякога е нужно на вкус любител на различни експерименти с образ, при това без да се прибягва до никакви резки действия. Наистина, благодарение на градация, дори и най-простата прическа Боб мутира и придобива допълнителен обем, който придава на образа на някаква игривост и лекота.

Haircuts Bob caret: new 2018

Боб изглед от различни ъгли

Haircuts Bob caret: new 2018

Важно! Момичета с кръгли лица често се калибрира само в задната част на главата, като се избягват страничните зони. Размерът / видът на предните кичури в този случай трябва задължително да бъде удължен на фронта. Haircuts Bob caret: new 2018

Видео и парцаливи бретон

  „Гъбички“. Тази прическа е подходяща за онези момичета, които не само се гордеят с външен вид, но и се гордеем с нея през цялата овал на лицето. Това е гъста прав бретон, която плавно преминава в основната маса от косми на гърба. Тази форма на Боб-каре създава ярки и творчески път, с леки нотки на френски чар. Творчески възможности. Тези прически може с часове да разглежда снимки, така както те са истински произведения на изкуството на косата. Те имат класическа форма Боб каре промени sostegaria Максимална дължина на косата в тилната или времето области, за които впоследствие се обръсна в различни шарки, надписи и рисунки.

Haircuts Bob caret: new 2018

Вариант полагане на дългия бретон и удължена каре

Боб каре-това не е само мода-това е пробив през 2018 г., но „спасителен кръг“ за пълни дами, които могат да носят под формата на прическата не само къси, но и дълги коси, ежедневен грим, вдъхновен от примера на снимка в полилеи и други източници. Най-важното — стремеж към идеалното черти на лицето да не загуби себе си и своята уникалност. В края на краищата, кръгло лице — не е присъда, но гвоздеят на програмата на външен вид.