стил

През 2018 година лятна почивка на море където и да отидат в чужбина евтин

Селекция от 11 дестинации, където може евтино да отидат на почивка през лятото на 2018 година, в морето, поради ниската цена на билета. Списък шарен от класики като Кипър до аристократични курорти на Франция и далечни острови в Тихия океан. Къде да отидем през лятото на 2018? Този въпрос вълнува всеки, който поставя въпроса, къде да прекарате лятната си ваканция. Повечето от нашите сънародници продължават да избират Турция и Египет. Но освен тези държави, има много други страни, където може да се отиде през лятото. И така, представяме Ви една държава, където можете да отидете и много на лятото.

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (1)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (2)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (3)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (4)отпуснете се в Азовско море привлича семейства с деца. това място е избрал повечето двойки, които имат малки деца. И всичко това, защото почива на местните курорти безопасно. Почти всички плажове в близост до морския бряг-пясъчни. Те са чисти, в тях няма стъкло и други остри предмети. Входът в морето е доста плитко и дори 30 метра в морето, вие все още ще стои на краката си. Времето в местните курорти приятно за всички. Специфична специфична топлина не е, въпреки че има дни, когато въздухът се нагрява до +35 и по-горе. Но тези горещи дни навсякъде, дори и на Урал и Сибир. И на Азовско море не е нищо изненадващо. Но пясъчни плажове ще оценят децата си и останалите туристи. През лятото пясъка да се затопли и е много хубаво да ходят боси. На брега На морето, изграждане на нови модерни курорти, които са детски и по-добре много, че сте видели чужбина. Плюс там природата е красива, много паркове и много други атракции.

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap

На почивка в Кипър през лятото на 2018 година

Кипър-това е страхотно място, къде да отидем през лятото. Тук можете да се почувствате в древността, е мястото, където можете да правите слънчеви бани, гмуркане на потънал кораб… и просто отлично прекарване на времето. Искате ли да ям портокали направо от дърветата, да пие Кралския вино и да се социализират? Тогава вие сте на плажа Ниси в Агия НАПА! С децата е по-добре да почиват на брега на персийския залив на Смокиновото дърво, като се потопите в синята лагуна, недалеч от нос Греко, така и за романтична почивка най-добре да изберете плаж на залива Konnos. Потопете се заедно в залива при скалата на Афродита между емоция и Лимассолом, и тогава вашата любов ще живее вечно!

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (11)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (10)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (9)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (7)

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap

Почивка в Абхазия през лятото на 2018 снимка

Почивка в Абхазия сега е много популярен сред младите хора и на хората от по-възрастното поколение. Причината е, че местните курорти се развиват доста бързо, става по-удобно и модерно. Така че всеки турист, който иска да се отпуснете в Абхазия през 2018 г., няма да бъдат разочаровани, като посетите това място. В Абхазия доста уютни плажни зони за отдих. Почти всички те чакълести и пясъчни плажове, оборудвани с всичко необходимо за комфортен престой. Най-голям брой паметници на архитектурата се намира в района на Атон. На любителите на културно почивка, просто трябва да посетите тук. Много туристи тази малка, но много красива държава привлича не само за чисто море, красива природа, вкусно вино и безкрайни планини, но тук туристи също са привлечени от ниските цени. Това е особено вярно през 2018 г., защото тук ходи Руската рубла.

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (17)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (19)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (20)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (21)

Почивка в Израел през лятото на 2018 снимка

Израел е морето предполага удобни, отлична инфраструктура, високо ниво на обслужване и приемливи цени. Тази страна се мие от 4 морета, а останалите на всяка от тях има своите особености, предимства. Почивка в Израел на Мъртво море ще бъдат отлични, има хотели по протежение на цялото крайбрежие, здравни центрове, ресторанти. Най-добрите курортни места: Ein Bokek, Неве-Зоар.

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (24)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (25)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (28)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (27)

Почивка в Израел на Червено море – това е празник за любителите на слънцето, тук слънцето е толкова нежно, че прекарват времето си на плажа преди 8 часа, да не се страхуват за тен. Това е прекрасното топло море, отлично обслужване, много местни забележителности, целогодишен прием. Детски центрове трябва да се характеризира с висока степен на сигурност, оборудвани плажове. Разбира се, в Израел има курорт, където фокусът е върху децата и техните родители.

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheapThe 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap

Летни почивки в Гърция през 2018 г. снимка новости

Redi всички европейски дестинации, Гърция е най-достъпна страна по отношение на стойността. Това се изразява като цената позволява, а местните цени на храни, напитки и забавления. Лято-това е винаги горещо време е за почивка, а в много страни цените в разгара на сезона значително по-горе. Гърция, най-широк избор на места за отдих, винаги запазвайки стабилно ниво на цените, което ви позволява да спестите по време на почивка. Цената на турне в този Слънчев щат са доста евтини, и в последната минута предложения ще бъдат дори по-евтини. Гърция има добре развита мрежа от хотели от различни категории, което НИ позволява да останат достъпни и да отговорят на нуждите на всеки турист. Спокойно да се настанят в хотелите можем любителите на активната почивка и на семейства с деца, младоженци и любителите на тишина и уединение. С всяка година все повече и по-често срещано явление хотели, предлагащи настаняване по системата „всичко включено“ (all inclusive).

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (34)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (33)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (31)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (29)

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheapThe 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap

Почивка в България през лятото на 2018 снимка

Любителите на плажа очакват в Черно море, където от север на юг се простира курортната зона, която произхожда от Каварна и завършва в село Синеморец, близо до границата с Турция. Тук са представени два големи летища Варна и Бургас. Смята се, че курорт в северната част на крайбрежието на Каварна, Балчик, Албена, Златни Пясъци се отнасят към региона на Варна и в южната част на курорта Слънчев Бряг, Ахтопол, Поморие, слънчев ден, Поморие, Созопол – Бургас региона. Албена традиционно се счита за най-детински български курорт чрез затворена територия и голям избор от хотели за семейна почивка. Златни Пясъци е най-популярното място в България през лятото. Тук има всичко – младежки клубове в нощни клубове, реномирани ресторанти, увеселителни паркове, луксозни хотели и евтини хотели средна класа. На „златни пясъци“ можете да намерите почивка за всякакви изисквания.

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (36)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (37)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (39)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (40)

Почивка в Хърватия, най-евтини през лятото на 2018 снимка

За да се отпуснат по-евтино, то е по-добре да отиде в юни или началото на септември. В това време, можете да спестите до 50 % по пътуване и настаняване, в сравнение с юли-август. Можете да резервирате апартамент или скромен хотел в близост до морето в малкото село. Но в този случай има вероятност, че ще стане скучно или трудно да ходи на море, а след това има увеличение на цената на транспорта. От всички курорти в Хърватия-най-икономични — в северната част на страната, на полуостров Истрия. Апартаменти в Ровини или пореч, дори на две нива, ами скромните три звезди — добър вариант, ако не искате да се плаща за своята почивка.

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (41)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (43)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (45)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (46)

Спокойно дори и пеша можете да стигнете до града, повечето хотели в 2-7 километра от града и се разхождаме по цял ден. Екскурзия до Плитвишките езера-добре да не се купуват на употреба, които той обяви по време на турне — брой езера, водопади и височината на нивото на следващото прага и да се върна сам — за транспортиране в цяла Хърватия изобщо не е проблем. Не приемайте екскурзии по системата „ол инклузив Полупансион там липсвали главата, местно вино в супермаркета по-добре да купя, и едва ли някой, който седи в хотел през цялото време, включително и по време на вечеря, хвърлят пари на вятъра. По-добре да яде по време на разходка някъде другаде.

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheapThe 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap

Евтин годишен черна гора качество 2018 фото ваканция

На пръв поглед, доста малък и компактен, Черна гора, изпълнено с много приятни изненади за пътници. Почивка тук е не само качеството, но и на бюджета, и на местната природа е разнообразна, красива, вълнуваща – оставя ярки спомени за дълго време. Някои сравняват черна гора с курорти на нашия Юг.

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap Прилика наистина има, и те правят страната още по-близо, роднее и по-разбираема за руски човек. Самата Черна гора-това е сравнително евтин курорт, и дори и през лятото, в разгара на туристическия сезон, цените на самолетните билети не може да се нарече висока. И ако се грижим за пътуване предварително, може да спестите още повече. Понякога има смисъл да се чака почивки през лятото на такива предложения се срещат доста често, особено по-близо до август. Предимство пътуване до черна гора – не трябва да кандидатстват за виза и относителната близост до Русия, избягване на продължителен полет.

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap

Почивка в Мароко през лятото на 2018 снимка

Мароко се намира в северозападната част на Африка. На брега на тази територия, на Атлантическия океан и Средиземно море, а на юг-изток съществено влияние върху пустинята Сахара. Това е туристическа дестинация не е твърде популярно сред руските туристи, но останалата част от океана, не по-лошо, отколкото почивка в други курортни държави.

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheapКлиматът на страната е много разнообразен, поради релефа и влиянието на пустинята и океана. На брега На Средиземно море преобладава мекият средиземноморски климат, благодарение на който тук лятото е умерено горещо и най-доброто за почивка на плажа. Атлантическото крайбрежие се характеризира със значително дневни температурни промени. През лятото тук има прекрасни условия за слънчеви бани, освежаващо плуване, сърф и ветроходство.

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (51)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap

Южна Корея почивка през лятото на 2018 г. снимка

Съвременна Южна Корея е страна, където рамо до рамо древните културни традиции и за постигане на високи технологии, където императорски дворци тясно рамо до рамо с високи небостъргачи, които, заедно с мегаполисами, е екологично чист морски курорти. Достоен почивки в Южна Корея е станало възможно предимно благодарение на уникалното географско положение на страната, стремежите на местното население, за да прекарват времето си сред природата. Преди да платите на хотел за почивка на плажа, обърнете внимание на близостта му до бреговата линия и най-важното, ще има ли най-близкия плаж за къпане. Остров джеджу е остров с вулканичен произход, така че част от бреговата ивица представлява камениста повърхност с прекрасна гледка и пълна липса на умение да плуват. Близостта на сайтове е важен фактор при избора на местоположение на хотели. Особеност на местните туристически обекти – те са разпръснати из целия остров. Ако в плановете ви не влиза ежедневните пътувания, трябва да се обърне внимание на курортната зона Чунмун. Тук са концентрирани голям брой музеи, има обширна пешеходна зона.

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (54)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (53)

Летни почивки в Шри Ланка през 2018 снимка

Прекрасни време плажове, отлични хотели за семейна почивка — всичко това е на остров Шри Ланка. Да прекара лятната почивка в полза на всички членове на семейството, във великото и прекрасно място, богато на исторически забележителности. Разбира се, влизането на територията на острова е удобно. Сега всички граждани на Русия за почивка изисква само Регистрация на електронното покани и на туристическа виза. Можете да подадете онлайн формуляр за кандидатстване. Цената на тази покана е около 35 долара. Това е официалният документ, който ще ви позволи да бъдат в чужда държава в рамките на един месец. Ако планирате да удължи почивката си, можете да получите нова покана за удължаване на срока на пребиваване на още 60 дни.

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheapThe 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheapThe 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap

Почивка в Грузия през лятото на 2018 снимка

Почивка в Грузия-това е изключително разнообразен: море, планини, паметници на историята и културата, вкусни специалитети на местната кухня, гостоприемство, грузинците, и много други неща, които несъмнено ще остави ярки емоции и спомени. Грузия, макар и малка страна, но е изключително разнообразна, защото след няколко часа, Можете да получите от зоната на високопланински ливади и сняг в тропиците. От Запад, страната се мие от Черно море, а бреговата линия е над 110 км. имате много избор къде да се отпуснете на плажа: начало грузински курорт Батуми, Сарпи на граница, в град Кобулети, в курортните градове Квариати, Охрид, Махинджаури, Кобулети, Батуми.

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (59)The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap (60)

The 2018 summer vacation at sea where to go abroad cheap

Theme by Anders Norén