Милитта разказвала за рокли на Нов 2018 година в съответствие с изискванията на китайския календар. Най-добрият вариант ще бъде жълта рокля с покритие и блясък. Но ако не се вземат с прости дрехи, като празник, винаги се нуждаят от блясък и блясък купя лъскава рокля от колекция мода за най-студения сезон 2018.

Лъскави блестящи рокли не може да се нарече случайни, те са длъжни няколко пъти в годината – със светъл празник. Тези рокли не са най-практични, но те наистина празнична и ще помогне да се създаде усещане за радост и щастие. Коледни празници в тези дни ние ще бъдем в състояние да се отбележи празник у дома си, да се върне у дома, за да празнуват своя празник в клуб или ресторант. Така че ще мине няколко празнични образи.

Holiday dresses 2018
Снимка отгоре и отдолу на badgley днес
Holiday dresses 2018

Блестяща празнична рокля 2018

Блясък рокли, може да бъде постигнато чрез свойствата на тъканите. Например, сатен или плат тип lyam може, сами по себе си отразяват светлината и се преливат. И блясък и блясък е създаден от пайети, кристали и метални пластини, от гланцирана пластмаса и други светлоотразителни елементи.

Ако те е грижа за изискванията към така наречените жълти кучета, покровител на Нова-2018, изберете луксозни вечерни рокли с блясък, защото коледните празници-най-доброто време да изгрее. Рокля може да бъде напълно чисто и може да свети само някои от елементите, какво да купя – изборът е ваш.

Holiday dresses 2018
Снимка отгоре — Пако Рабан
На снимката по-долу — Тадаси Shoji

Holiday dresses 2018

Блестящи рокли и съвременната мода

Съвременната мода все повече и повече се стреми към простота. Разхождайки се по магазините с дрехи и аксесоари за момичета, трудно е да се намери красиво луксозно рокля, почти целият е изпълнен с подобни прости рокли, тениски, свободно намаляване на рокли, прости блузи и други незабележими неща.

Повечето съвременни момичета са доста доволни от предлаганите асортимент, но и тези, които са малко по-големи и успя да научите много повече за лукс и богатство в модните тенденции, това не е лесно да се направи избор, ние искаме повече красота.

Holiday dresses 2018
Кристофър Кейн, Custo Барселона, Халперн

Минимализъм и простота имат своя Чар, но повечето дизайнери предпочитат за минимализъм най-често убожество, което е жалко да се раздават. Така че ние ще се избират внимателно и искаме да ни лъскава рокля на Нов 2018 помогна за създаването на една незабравима лъчезарен образ, който предизвиква наслада и възхищение.

Въпреки че човек може да съчетае всичко наведнъж – минимализъм, простота, изисквания, жълто куче, покровител на 2018, рокли и блясък. Купуват злато блестяща рокля без декор и излишни детайли, или просто жълта рокля от лъскав сатен.

Holiday dresses 2018
Джорджин, Йоанна Ортис, Балмейн
Holiday dresses 2018
Aigner, Емилия Викстеда, Джени
Holiday dresses 2018
Наим Хан, Уанда Найлон, Samuji
Holiday dresses 2018
Мюглер, От Temperly Лондон, Elisabetta Франк
Holiday dresses 2018
Badgley Днес
Holiday dresses 2018
Christian Siriano
Holiday dresses 2018
Снимка отгоре — Емилио Пуччи
На снимката по-долу — Рейчъл Зоуи

Holiday dresses 2018