прически

Празнични прически за момичета на 1 септември

Основните изисквания за празнична опаковка

Владетел в чест на Деня на знания, на празнично събитие, което изисква спазването на дрес-код. Тези правила се прилагат, включително и на косата, така че по време на ваканционния сезон за полагане на ученички, трябва да се вземат предвид няколко условия:

Училището е сериозна институция, така и да правят сложни оформяне с око-улов на бижута не се приемат. Косата трябва да бъде чиста и къдрици, събрани и леко встрани, за да не пречат и да не изгубиха от очи, и косата не е раздърпан до края на деня. Твърде дълъг бретон, вие трябва да вземете панел или шнола, или можете да тъкат в косата си в чист плитка. Ако в тържественото реда на шиш и сложни, плетене, препоръчително е да не е твърде дълга коса, в противен случай има риск вместо празнично настроение в „наградата“ главоболие на вашето дете. Също така не прекалявайте с укладочными средства и блясък на косата – косата трябва да изглежда максимално естествено. Декор за прически в училище, на 1 септември, по-добре изберете мек и не е твърде ярък. Допуска лъкове и панделки и щипки за коса, дъвка и колела за меки неутрални нюанси. Препоръчително е да се накити са били в хармония с цветя униформи или дрехи за празника. Можете да вземете дъвка с флорални мотиви в тон с празничен букет.

Holiday hairstyle for girls on September 1

Модни идеи за къси коси на 1 септември

Момичета с къси коси по-лесно да направите красиви прически. За това просто трябва да се измие главата си и да оформите косата си със сешоар и кръгла четка желания диаметър.

Основните прически

През 2018 година модни тенденции предлагат на студентите за избор на няколко от най-добрите варианти за прически:

1. Каре (най-удобният и практичен вариант, така че стайлинг лесно да се справят и собственик).

Момичета с прави коси е подходящ каре с гладка и ясна линия на рязане, както и за тези, чиято коса е къдрава и по-тънки, по-добре да спре избор на многослойни текстурирани прически.

Holiday hairstyle for girls on September 1

2. Класически Боб (за пълния комфорт е препоръчително да са с дължина, която трябва да съберете косата в опашка).

За да се улесни инсталирането и запазване на обема и формата на прическа, трябва да се извърши калибриране и профилиране на връхчетата на косата. Хубава обстановка ще бъде директен, по-дълги или ассиметричная бретон.

Holiday hairstyle for girls on September 1

3. Каре-Боб (интересен стилистично прием ще се даде на младите модницам, за да бъде като майка си или по-голямата сестра).

Тази прическа ще се изправят момичето с овални или продолговатым лице. Важно е да не забравяме за челке, която трябва да бъде асиметрична или дори с окъсани кичури коса.

Holiday hairstyle for girls on September 1

Как да декорирате празничния образ

Въпреки стилна прическа в съответствие със „старите“ съвременни тенденции, момиче, не трябва да изглежда твърде pretentiously. Ден на знания – това е празник на детството, така че прически на 1 септември за момичета трябва да бъдат елегантни и отговарят на възрастта.

Освен това, може да се „победи“ коса с помощта на стилни бижута, които ще е добре да завърши:

    Собствениците на късата прическа или средно дълга коса, можете да оформяте вашите къдрици, с елегантна превръзки или ръба;не по-малко интересно ще изглежда прическата, избрани от двете страни на лицето с фиби и оригинални изводи;по протежение на пробора, можете да плитка няколко косичек оттичане;традиционните опашки лесно да пищни панделки;когато Дължината на косата, можете да плитка коса от виска към слепоочие и се поставят в формата на ръба, а след това украсете готовата прическа фиби с цветя, мъниста или перли.

Holiday hairstyle for girls on September 1

Прически за дълга коса и коса със средна дължина на 1 септември

Традиционни празнични панделки за коса на 1 септември се превърна в класика на жанра. Въпреки това, съвременните ученички предпочитат по-драматични опции за подреждане и декорация на косата. С коса със средна дължина и дълги къдрици, за да мечтаеш и да създават истински шедьоври на косата, не е толкова трудно!

Holiday hairstyle for girls on September 1

Доброто опашки

Избора какъв трябва да бъде прическа на 1 септември (за 1-ви клас – все пак тежък причина за създаване на празнично начин), много майки предпочитат горе-долу. Прав или асиметричен раздяла, една или две опашки, права или къдрава къдрици и необичайни лъкове или щипки за коса-цветя в техниката канзаши-това е идеалният вариант за бъдещи първокласници. Косата отлично се фиксира и не боли по време на линия за първия си урок. Но ако експериментирате малко, дори и въз основа на обичайните опашки може да се направи необичайна и стилна прическа.

Holiday hairstyle for girls on September 1

„Кошници“

Този стил изглежда страхотно както на преки, така и къдрава коса, както и аксесоари ще имат нужда от няколко силиконов каучук и заколок с малки цветя или мъниста.

Трябва да направите раздяла (прав или асиметричен) и всяка страна да събере косата си на конска опашка, така че венците са разположени на една линия (на 1-2 см над ухото).Нататък всяка опашка да вземат малка кошница и консултациите заколкой на нивото на венците. Ако имате бретон, може да се повиши с кръгла четка и сешоар и фиксирате с лак или поставени косичку под формата на ръба на удар и невидима (или просто вплести в първата „кошница“).

Holiday hairstyle for girls on September 1

Опашката тел в формата на короната

Чист плитка, като заряд изглежда впечатляващо, но косата ми, като днес това е трудно за някой е изненада. Интересна алтернатива ще опашката, да я огъвате и в турникет, който бързо се разпространява във вид на корона.

Косата трябва да бъде разделен на пряк пробором, оставяйки къдрици на челото, за да завърши плитка, а останалите се събират на опашка или заплетать в плитка. За начало, колан, трябва да вземете малък кичур коса малко над дясното виска, леко дръпнете раздяла и да започне да не е прекалено стегнат, скручиваемость закрутки до лицето, за да тегли кабели са се превърнали в малки линия. Когато първият кръг е готов, четка за коса трябва да изберете друг нишки и, като поставите върха на първата нишка, за да формират следващия „чудить“.По този начин под формата на „корона“, повдигане нагоре направления, скручивая ги колани и са в една линия на лявото слепоочие.

Последната инсталация може да се монтира е невидим, и с дълга коса, който е останал на върха на шиш тъкат обикновен опашка или плитка. „Краун“ може да бъде украсена с перли фиби или малки мънистен. Всъщност, къдрици можете да направите главата от малък опашки и с помощта на плойки, за да им даде хубава вълна и желаната сума.

Holiday hairstyle for girls on September 1

„Нощен геометрия“

Успех на полагане зависи от броя на опашките и райони, където те са вплетени, така че варианти „геометричен“ стил може да бъде определен. За това е необходимо първо да направите поредица от малки конска опашка на върха на главата му, а когато са следните замъци от първия ред могат да се местят с опашки втория напречното или косо.

Геометрична фигура можете да създадете по Ваше желание. Най-важното е, да не прекалите дъвка прекалено стегнат, за да не се наранят едно младо момиче. Като финалния акорд може да направи две, или по-буйни опашки на гърба си, след това украсяват с изящни къдрици с еластични ленти с цветя.

Holiday hairstyle for girls on September 1

Бокова ножницата

Днес в красиви прически на 1 септември собствените си ръце, не е необходимо много време и усилия. Някои големи прически за младите модата, можете да извършите обикновен пример за преплитане. Интересен и елегантен начин на стилен комбинация плетений и смеси опашка от опашки. Важно е да не се прекалява, защото прическа за училище трябва да бъде, преди всичко, чист и скромен.

Holiday hairstyle for girls on September 1

Френска плитка

Дланта елегантни прически френски опашка се придържат. Това може да бъде традиционен вариант, който остава на мода във всички времена и е подходящ за момичета на всяка възраст. Може да се изпълни една или две плитки, за да промените посоката на плетене, да плете плитки един в друг и така нататък. И като фиксиране къдрици трябва да се използват като традиционните училищни лъкове и модни аксесоари: фиби, гумички за триене, с деликатни орнаменти и дори изкуствени цветя, в тон към празничната букету.

Holiday hairstyle for girls on September 1

Опашка конска опашка плюс

Чист опашка, плавно превключване опашки, е постоянен хит сред празнични прически за високо. Това е най-елегантен и много лесен вариант за средни коса и дългите къдрици. Достатъчно, за да направи раздяла в права или на зиг-заг, разделете косата на две части. След това, всеки от тях с челото, за да направите плитка и закрепете в задната част на главата ярко ластик или лък на гърба се оказа две опашки (който, от своя страна, може да направите леки вълни или палави къдрици).

Holiday hairstyle for girls on September 1

Кос в Кос

От двете страни на главата трябва да направите две плитки (на френски или стандартен) и го сложи на задната част на главата, така че на върха на една опашка, включени в базата на друг. В края можеш да украсяват косата си с перли фиби или малки цветя.

Holiday hairstyle for girls on September 1

„Прожектори“

Този стил ще се превърне в идеален вариант прически на 1 септември за дълга коса, защото ще мине малко време и няколко гумени ленти (в зависимост от броя на „факли“). Трябва да се направи висока опашка отгоре се отдели от него три тънки кичура и заплетая им. След това завейте опашка, за да тури венеца на еднакво разстояние един от друг и леко распушить коса, като придава „фенери“ – това е най-правилното количество. Важно е да се плюе оказа точно в центъра на всеки сегмент. Това ще бъде „гвоздеят на програмата“ прически и в същото време придава стил геометрична яснота.

Holiday hairstyle for girls on September 1

Асиметричен рибя опашка

Уникалността на тази прическа е, че собственика му никога няма да страдат от момчета-съученици, които обичат замря момичета опашка. Тази панделка се извършва от храма по цялата обиколка на главата и свършва в страна, виси на рамото. Да му придават обем на косата, трябва внимателно пух всяка връзка, леко издърпване на кичура.

Holiday hairstyle for girls on September 1

Всички греда!

Мода обемна снопове не губят своите позиции в продължение на много години и са добре украсени празничен вид, както сладък первоклассник и завършил женствена. Момичета по-малки деца-добро изпълнение на букети, подреждане на косата си красиво и гладко (може да се използва около низ и връзки). А старшеклассницы може да си позволи лека небрежност, чрез отпускане на няколко кичура коса от гульки в обхвата на романтика.

Holiday hairstyle for girls on September 1

Не по-малко изгодно изглежда китка, направена от кос, които можете да сложите в разгара на перука или изискан цвете в задната част на главата, закалывая щифтове или фиби за коса, украсени с кристали или перли.

Holiday hairstyle for girls on September 1

Експресна стайлинг за 10 минути

Чист стайлинг – основа на официалното имидж, тъй като без нея дори и най-стилен празничен костюм ще загуби своята яркост и изразителността. Но понякога има моменти, когато на такси остава много малко време. В този случай на помощ идват бързи прически, които може да се направи само за 10 минути и да не пропускат повод, за да чуят първия звънец!

Holiday hairstyle for girls on September 1

Горе-долу с вълни

Това е най-простата прическа на 1 септември, които ще бъдат още папата. Въпреки това, е необходима предварителна подготовка. В нощта млад первоклассник трябва да преплитане на някои опашка на сутринта косата е вълниста и къдрава. Така че само правила коса, гребен коса и да буйни къдрици една или две опашки.

Holiday hairstyle for girls on September 1

Микс мода

Ако нямате време или желание плитка плитки вечер, едно младо момиче може да направи два чист опашчица, които след това се обединяват в една и се украсяват с елегантни заколкой. Разнообрази прическата с помощта на малка дъвка в тон към заедно. За тази дъвка трябва да са „нанизани“ на всяка опашка, на еднакво разстояние един от друг, и закрепете заколкой опашка в задната част на главата се оказа умен венец.

Holiday hairstyle for girls on September 1

Асиметричен опашката

За да изпълни тази прическа, Вие също трябва да вооружаться с малки гумени ленти подходящ цвят и буйни лък или шнола с обемно цвете-канзаши. Първо трябва да се разделят на малък кичур коса зад ухото си, и ги събира в опашката, а след това се движи по права линия до друг, ухото, всеки път избора на нови косми и вплетая в друга опашка. Когато всички направления на задната част на главата се събират, в резултат на опашката могат да украсят цвете или бантиком.

Holiday hairstyle for girls on September 1

Разнообразие от празнични прически на 1 септември ще позволи на всяка млада моднице намери своя вариант и създаване на перфектен начин за празнуване. Важното е, че процесът на обучение е заменен с тъжни мисли за края на празника в добро настроение преди празника, добре дошло в общуването със съученици и ярки впечатления в тази нова учебна година!

Прическите на 1 септември — снимка

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Holiday hairstyle for girls on September 1

Theme by Anders Norén