The correct day makeup

Грим-това е изкуството да бъдеш красива, независимо от времето на деня.
Всеки от нас знае, че за дневен грим и вечер – понятия са различни. И възможността винаги да бъдат в добра форма, сега оценявам, може би дори повече, отколкото естествената красота. И наистина, да бъде привлекателна, а не като на перфектен външен вид.

Дневен грим по своята дефиниция предполага наличието на дневна светлина, което означава, има за цел да помогне да се подчертае естествената красота, това е, за да се фокусира върху добродетелите и леко гланц върху недостатъци, не като акцент в интерес на грима.

Въпреки това, за да изглежда естествено, трябва да положат доста усилия, тя самата техника дневен грим е изпълнен с много нюанси, които, за щастие, можете да научите по време на тяхното практическо приложение.

Първо, дневен грим е пастелни светли тонове, мека блески за устни и най-малко остри тъмни линии. Създаването на такъв образ може да бъде трудно. И тя ще трябва да прекара по мнение на много от модата, не по-малко от два часа. Разбира се, това е преувеличение, и след усвояване на основните правила за избор на нюанси и реда на тяхното прилагане, може да се направи дневен грим е много по-бързо.

Уроци дневен грим

Осветление: Как да се направи дневен грим

Изпълнява грим трябва да е светлина, в която планирате, за да го покажете, а след това има време през деня. Козметика се прилага дори и при ярка светлина електрически, при светлината на деня ще изглежда по съвсем различен начин.

Важен е ъгълът на падане на светлината, човек трябва да свети равномерно, а не една от страните, една или бузите могат да бъдат розови в друга.

Комбинация от цветове: как да се направи дневен грим

Важно е да запомните, че светлите тонове визуално разширяват и увеличават, а тъмните правят по-малко. Знаейки това обикновено е комбинация от светли и тъмни тонове, лесно се симулира овал на лицето и подчертават достойнството и да поправи някои недостатъци, като например, можете да искате да намали длинноватого носа, ако се прилага на върха на малко тъмен тон.

Основа: как да се направи дневен грим

Важно е създаване на дневен принадлежност, вземете правилните средства за лице. Кремове трябва да се комбинира не само с оттенък на кожата или определяне на грим (дневен или вечерен), но и с вида на кожата.

При нормална кожа е по-мъдро да използвате овлажнители и тонирани кремове, течности. Ако имате суха кожа, трябва да се предпочитат тонално кремам с хидратиращ ефект. Ако кожата ви е много суха, което е много важно в студените месеци, се прилага грим под формата на крем, с хазарт се наблюдава забавяне масла. Не случайно акцент на бръчки, нанасяйте крема с влажна гъба.

При закупуване на фондацията, се прилага тест с едно натискане на запястью: цветът на крема да отговаря на цвета на кожата.

Ако вашата кожа е красива и здрава е, не си струва тонировать цялото лице, най-добре е да се боядисват само в областта на очите. Нанесете по-светъл тон около очите, за да направите очите си по-изразителна, направи това с четка за по-фино разпределение на крема върху клепачите. Тайната на нанасяне: четка, трябва да вземете много малки порции средства и да нанасят удари по посока към храмовете от центъра на лицето. Слой от крема под очите трябва да бъдат влажни, в противен случай, когато поведението на лицето, запушени линия. Шията обикновено не тонируют, само леко припудренные.

Изразителни вежди: как да се направи дневен грим

Изразителността на лицето и яснота на пропорциите са много зависими от формата и цвета на веждите, така че е много важно да се отдели специално внимание. Правилната форма на веждите прави лицето визуално по-млади, отваряне на очите. Правилното съотношение-това е, когато едно вертикално, а вътрешния ъгъл на окото, а вътрешния ъгъл на веждите и от външния ъгъл не може да бъде по-малко от вътрешната страна, и трябва да бъде на допирателната линия, която минава през ъгълче на устните и на външния ъгъл на окото. В противен случай, можете да получите един поглед Пиеро, който ще изглежда неестествено тъжен. Вежди подкрашиваю сенки, със специален молив за вежди или боя, козметика за грим. Най-подходящият вариант за дневен грим-сенки. Но можете да използвате козметичен молив, който трябва да бъде внимателно, без удари, за да се направи пространство между косми.

С правилния грим на очите: как да се направи дневен грим

За да се направи поглед още по-ясни и по-отворен, използвайте светъл консилером, внимателно разпространение на тънък слой, използвайте пръстите си вземете тъмни кръгове като на последния век и под очите. До светлина сенки запълване на пространството между миглите и надбровной дъга, за да направите очите си по-изразителен и привлекателен.

Използвайте по-тъмен нюанс, за да гънки на век, заличаването му от външния към вътрешния ъгъл. След това прекарайте по линията на растеж на миглите една тънка линия с молив в една посока. И ако искате да изглеждате по-мек, а след това се смесва тази линия.

Фина четка (със същия цвят), и в последния век, преминете тънката линия, точно под линията на миглите, като се започне от външния ъгъл на окото. Вътрешния ъгъл на окото vysvetlit бяла сянка. След мека четка нанесете светли (pearlescent) сянката на тънък слой от линията на миглите до веждите, rastushevok всички граници на сенките. След това меки салфетки с голяма четка излишък грим.

Сега нанесете спирала от корените на миглите плавни движения нагоре, към върха. Не се събирайте на четката много боя, в противен случай миглите слипнутся. Долните мигли подкрасьте леко или да не правим това превишение на кланични трупове могат да бъдат отстранени с помощта на специална четка.

Устни: как да се направи дневен грим

Устните завършек ден на изображението.
Начертайте линия над горната устна леко по-светъл молив за малко над предвидения начин. Молив просто трябва да се облекчи тази област, че границата е по-малко забележим, смес се съставя линия с помощта на гъба.

Ако искате да ги направи по-пълни, трябва да се подчертае естествения контур на устните с молив на правилния цвят (по външния ръб). Сега внимателно запълни пространството между изготвени линии с помощта на четка. В края на краищата, нанесете перлен блясък (с четка), за да се ефект пълни устни.

За да придадат на устните обем, използвайте таен допълнителен обем, на долната устна трябва да е малко повече блясък, отколкото в горната.

Блясък за дневен грим, а тонът на червилото – ярко, със същия цвят, което цвят руж, които ако и трябва да се прилага в много малки количества.

Изкуството да бъдеш красива за всеки предмет, вие просто искате!
The correct day makeup
Изкуството да бъдеш красива за всеки предмет, вие просто искате!