В подготовката на празника или ежедневния грим, всички жени искат да изглеждат перфектно и привлекателна. Но понякога и в техните собствени ръце, за да нанесе вреда на неговата красота и за да влоши външния вид. За да направите правилния грим Нова година, трябва да знаете някои основни правила за нанасяне на грим.

Не ви харесват правилата, вие сте уморени от правила и отговорности, които толкова много в нашия живот? Понякога правило може да се наруши, след известно експериментиране, може да откриете нещо ново, просто правят това в обикновените дни, не през Новата година.

Честита Нова година, свързани множество суеверия, някои смятат, че как празнуват Нова година така през цялата година и дядо, така че в този случай по-добре да спазват основните правила на грим, за да изглеждат перфектно.

Rules of new years makeup

1. Блясък по мярка
Нова година колоритен празник, и в тази нощ вие искате да блесне, но всичко е добре в умерени количества. Не използвайте пайети по-големи размери. Те могат да отразяват светлината много, че ви прави да изглежда като малка принцеса от детската градина. Ако не е момиче, а уверен в себе си жена, и вие искате да свети в нощта, е достатъчно, за да поставите няколко блестящи сенки върху клепачите и времеви област. Задължително използвайте блясък за устни с отразяващи частици.

Не забравяйте — блясък в Т-зоната (носа, челото и брадичката). По-добре тези области в прах и разтъркайте с мека кърпа в продължение на вечерта.

Rules of new years makeup

2. Различни метали не се смесват
Всички знаят правилото, че де е желателно да се комбинират злато и сребро. Сега това правило понякога се пренебрегва, но в навечерието на Нова година-това не е така, така че спазвайте това правило в грима. Сребристите сенки не може да се комбинира с червило златист оттенък.

3. Ноктите със сигурност
Не мисля, че това не е накрашенные ноктите да останат незабелязани по време на фестивала се дължи на приглушенного светлина. Маникюр придава завършеност на целия образ на жените като цяло, а не само на ръката си. Дори, ако използвате невидими бои, той ще бъде оценен от другите по достойнство.

4. Кожата трябва да бъде подготвена за нанасяне на грим
Ако жена кожа тъпа или груб, дори и най-изкусно изработени грим не ще направи необходимото впечатление. Предварително, преди празника, задължително пригответе кожата си за грим. Посетете салон за красота или да се използва скраб, който почиства кожата и оставя лицето си гладко и светящимся, след което нанесете овлажняващ крем.

5. Не си струва да правиш ярък грим в ярки дрешки
Понякога жените може да се появи на светло-синя риза, със сигурност се нуждаят от ярко син оттенък. Тази комбинация може да е фатално за жената. Ако носите ярки дрешки, грим трябва да направи меко, неутрални нюанси. Ако дрехата е богата на злато или метални цветове, грим трябва да бъде лишен от такова блясък.

Rules of new years makeup

6. Не е необходимо да светне и на двете очи и устни
Вие трябва да се концентрирате върху едно нещо или на устните или очите. Ако правите ярки очи, червило ще се промени в прозрачен или бледо розов гланц за устни. И обратно, решението да се съсредоточи върху ярки устни, да направите грим на очите, с помощта на сянка неутрални цветове (кафяво или сиво).

Най-подходящия коледен грим за жената-това е най-добрият начин да се подчертае тяхната красота и да направи себе си на партито. Винаги обмисляйте своите индивидуални характеристики, използване на здрав разум и да се опита да бъде себе си. В този случай, Вашият грим ще стане най-добрият помощник за вашия чар и привлекателност. Светна като коледна звезда в нощта!

Rules of new years makeup