стил

Правила за комбиниране на цветовете в облеклото

The rules for combining colors in clothing

Съчетание на цветове в облеклото-едно от основните правила, които трябва да се следват при създаването на вашия имидж. Не е тайна, че всеки от нас има своите любими цветове: някои от тях, други-два или дори три. Понякога дори се чудим защо, за да изберете определен цвят. И, както се оказва напразно! Защото познаването на основните правила за комбиниране на цветовете в облеклото си, можете да лесно да се постигне успех в постигането на своите цели.

Какво мислите по този повод психолозите? Според експерти, преобладаващ цвят дрехи палитра може да има много силно влияние върху околните: като психологически, така и емоционални. Това се случва, защото някои цветове несъзнателно привличат вниманието към себе си, докато други предизвикват негативна реакция. И това не е всичко, оказва се, че цвета може да каже много за човека, особено за неговия характер. Затова е важно при изграждането на вашия имидж, обърнете специално внимание на комбинацията от цветове в дрехите.

Правилното съчетание на цветове в облеклото

Цветовата схема е сложна задача. Днес това е умение, макар и да не е в голям обем, трябва всеки съвременния човек. Основните правила за комбиниране на цветовете в облеклото трябва да се превърне в база за всеки един от нас. Обаче, въпреки всички ограничения, на мода във всички времена открити любителите на необичайни комбинации и насърчава дори най-смелите експерименти. Да се създаде уникален образ, правилното съчетание на цветове в дрехите да го докаже на себе си и другите, че знаете как да се облича не по-лошо от най-изтънчени дами.

Съчетание на цветовете в облеклото е сред общо от следните специалности:

    Оранжево и синьо, червено и зелено, лилаво и жълто

Те винаги привличат вниманието, е смайващо богатство от цветове и приятен за окото.

На синия цвят на изображението

Синият цвят е символ на властта и на доверието. Синьо и синьо — това са цветовете, извисяващи се над страсти. Обичат много хора, но, въпреки това, да ги види в шкаф, не толкова често да, но комбинация от различни нюанси е съвсем друго нещо. Комбинация от син цвят в облеклото лилаво се смята за един от най-успешните и приятни.

Всички нюанси на този цвят от бледо синьо до тъмно синьо, релаксираща, но в същото време помагат да се държи под контрол всяка ситуация. Затова за бизнес имидж, този цвят ще е като не между другото. Колкото и да е странно, но цветът на светли или по-тъмни тонове подходящ за лице за всички, без изключение, както и в комбинация с червено облекло изглежда просто невероятно. Също много прилича на комбинация от сини цветове в облеклото с тъмно синьо, червено, жълто, бяло и сиво, той е в хармония със златист и маслини. Но с розово, зелено и кафяво, не син, не син не вървят заедно.

Зелени снимки

Както е известно, зеленият цвят има положителен ефект върху състоянието на човека, той не само премахва умората, но и подобрява жизнения тонус. Въпреки че зеленият цвят символизира постоянство, и много свързани с молодостью, не винаги е комбинация от зелено в облеклото се възприема правилно от другите. Така че, ако имате бизнес среща, да се избягва костюм с преобладаване на този цвят.

Зеленият цвят изглежда страхотно в комбинация с лилаво и лилаво. Този цвят е подходящ за брюнетки и блондинки.

Червен цвят на изображението

Въпреки, че е запален доминиращ червен цвят и повдига настроението, в повечето случаи, потискане на Капитана и на неговия антураж. Затова дрехи в червено не постоянно да го носят, трябва да се носи само в случай, ако реши открито да заявим за себе си, да демонстрира своята сексуалност или просто се открояват от тълпата.

Комбинация от цветове в дрехите, с преобладаващо Бордо, розово, червено вино и опушен-розово е показател за добър вкус. Комбинация от розов цвят в облеклото с бледо розово и наситено розови нюанси явно не е за делови хора. Ако не можете да си представите живота си без този цвят, изберете дрехи, сиво-розово или опушен-розови цветя.

Червеният цвят в хармония с много други. Той еднакво добре изглежда с зелено, синьо, сиво, лилаво, златно, жълто и черно. Правила за комбиниране на цветовете в облеклото не позволяват да се смесват червен цвят, с кафяв, тухлен, оранжево и червено и жълто.

Жълт изображения

С жълт цвят трябва да бъдат внимателни. Ярък, привлича вниманието на жълт цвят, при отблеске дава на кожата нездравословен жълтеникав оттенък. Затова комбинация от жълто на цвят в облеклото не е подходящ за всички, тя е по-подходяща брюнеткам с матова кожа.

Жълт цвят, който перфектно хармонира с кафяв, зелен и златен. Роза, смирна и бордо с жълто – това е съчетание на цветове в облеклото не е най-добрият избор.

Оранжев цвят на изображението

Оранжевият цвят — цветът на лукс и благополучие. Не е чудно, че много хора свързват го с чувство на удоволствие и наслада. Въпреки това, не трябва да се използва за създаване на бизнес имидж.

Бизнес хората търсят комбинация от оранжев цвят в облеклото с ультрамарином, зелена, небето-синьо, бяло, лилаво, лилаво и кафяво.

Кафяв цвят на изображението

Дрехата е сложен ансамбъл, без правила за комбиниране на цветовете в облеклото, просто не е достатъчно. Е кафяв на цвят и е подходящо за обладательниц тъмна коса, с кафяви очи и тъмна кожа. Облекло в тази цветова гама, предлага към себе си, дава здравина и причинява честен. Така че той е идеален за бизнес срещи и преговори.

Светлите нюанси на кафявото: цвят на ръжда, глина и бежово-неутрални цветове. Те са в перфектна хармония с всички нюанси на сиво, зелено и цвят на зехтин-най-добрият вариант за всички случаи. Но бордо, розово и червено не се съчетават с този цвят.

The rules for combining colors in clothing

Сив цвят на изображението

Това е тихо, без да обръща внимание на себе си цвят, е в състояние да контролира всички нюанси, но и изгодно оттенять външния вид на човека. По този начин, комбинация от сиво на цвят в облеклото с другите е една от най-предпочитаните за излизане в обществото. Ако се колебаете в избора на дрехи, ярки цветове, трябва да добавите в ансамбъл малко сивото, който е подходящ за всички, без изключение.

Грей класически и елегантен, а тази година модерен цвят придава сила и в същото време ви позволява да изглежда на разположение. Хармонично съчетание на цветове в облеклото на сивото се постига с синьо, черно, синьо, зелено, лилаво, червено и жълто. А в Океания той с бял цвят е най-добре да се откаже, тъй като съюзът изглежда скучно.

Черен цвят на изображението

Черният цвят не може да се нарече успешен бизнес от жени, които длъжна много често се налага да се появяват в обществото, тъй като този цвят е няма да „изчезне“. Това е особено вярно за жените с тънки черти на лицето. Не забравяйте, че този цвят не допринася за сближаването с противоположния пол. Понякога в живота има ситуации, когато човек просто трябва да остане незабелязан, в такива случаи, идеален черен цвят, който е най-добрият вариант за бизнес обяди.

Черен цвят идеално се съчетава с червено. Също така добре, тя изглежда в съседство с жълто, оранжево, лилаво, червено и червени тонове.

Белият цвят на изображението

Бяло — цветът на чистотата и яснота. Той, както никой друг по-подходящ за създаване на контраст. Бяло с черно-най-добрата комбинация от цветове в дрехите на снимки на жени в нея винаги изглежда тържествено. При съчетание с други цветове трябва да се вземе предвид фактът, че белият цвят на изхвърлянето на отблясъците и визуално увеличава фигура. Бяло, сиво и черно на цвят, често се използват като „довършителни“, т.е. освен основния цвят в пакета.

Лилав цвят на изображението

Комбинация от цвят в дрехи, с бяло, оранжево, жълто и розово приютява в себе си магията и мистерията. Желание да покорявам и радост — ето че се ръководи от жените, които предпочитат лилаво или лилаво. Пурпурният цвят е междинен между червено и синьо.

Лилаво цвета на изображението

Лилаво-това е връзка на два принципа — мъжки и женски (червено и синьо). В психологията лилаво цвят на носталгия, светло бъдеще и креативност. Съчетание на люляк в облеклото създава впечатление за по-далечна, загадъчна и мистериозна. Този цвят е подобен на чувствителна, творчески и богата природа, както и инфантилни дами и тийнейджъри.

Той добре се комбинира с лавандулово, червено-розов, тъмно синьо, сребристо, жълто и синьо и всички нюанси на кафявото.

Синьозелен цвят на изображението

Синьозелен цвят символизира истината. Тя насърчава откритата комуникация, защитава нежната крехка момичешки глава от рани и поддържа самочувствието. Този цвят успокоява и има охлаждащ и освежаващ ефект. Тюркоаз еднакво добре подхожда както на блондинки и брюнетки.

Комбинация от тюркоаз в дрехи с бял или сив никога не ви оставя незабелязана – тя винаги се откроява от тълпата на своите любовници. Нежни блондинки тюркоаз цвят се превръща в загадъчна и като причиняват широко разпространени соблазнительниц. Тъмно брюнеты перфектно засилва тъмно коса и златист кадифен тен на кожата.

Бежов цвят на изображението

Пастел, карамел, лилави и кремави нюанси в цялото му многообразие може да се види в модните колекции на известни дизайнери. Сега на мода са всички цветове от естествен бежов, преди да го выбеленного цвят. Комбинация от бежов цвят в облеклото в различни цветове, ще ви помогне да създадете една жена нежно, докосвайки и секси начин. В този сезон всички модни дизайнери в унисон пеят ода на един този цвят, който се дължи на вродената чистота включва полет на фантазията. Бежов цвят не хваща окото, въпреки това, да се игнорира това е невъзможно.

В ансамбъл бежов цвят не изглеждаше отегчен и дискретни, дизайнерите съветват да използвате леопардовый принт. Облекло бежов цвят изглежда страхотно с неща, изработени от деним, които са на разположение в гардероба на почти всяка жена. Тази комбинация от цветове в дрехите, да не създава рязък контраст и добавя към всяка бежови нюанси тънки проблясъци от светлина, която не предизвиква яркост.

Theme by Anders Norén