Правила на модата. Как да бъдем модерни: практика в стил

Забележете, колко често се случва, като и скъпи неща, и сладко момиче, както изглежда или като плашило чудо градинарство, дали като коледна елха, което, по същество, е почти същото.

Какво е стил? Ще ти кажа една тайна, умение да се облича стилно – талант, чувство за мярка и вкус, не в смисъл на гастрономията, е равносилно на таланта да рисувам или да пея. При някои това се получава от само себе си, и някой, който непременно трябва да се измъчват уроци по пеене или безкрайни преходи в художествено училище.

Умение да се комбинират дрехи, изберете аксесоар и в „тема“ може да се научи, е важно да се знае и да прилага на практика няколко прости правила. Добре е написано, гардероб, точно съвпадение избрания от вас дрехи фигурата си, времето и мястото, елементарни принципи „стил, съвършенство“.

Аз няма да ви научи прости истини, и изразиха най-честите заблуди и грешки при избора на стилевого решения. И така, да започнем.

Правила на модата

Правило на модата номер едно: познаване на собствената си фигура

Един от най-важните аспекти при избора на съвършените неща – познаване на собствената си фигура. Не забравяйте, обтягивающее секси малка черна рокля, съвсем по друг начин изглежда на жените с различен тип на фигури. Тип на фигури „круша“ — подобно на роклята да седи идеално, но момичета с фигури „trapeze“ или „правоъгълник“ — такова нещо добре е да не се носят. Това не означава, че момичетата с две от най-новите видове фигури такива неща са противопоказани, това означава нещо друго: не гледайте на избор от продукти в другия шкаф или сестра. С други думи, изучаването на вида фигура и да изберете точно тези дрехи, които ще красят го за вас. Това е първият сигурен стъпка към перфектен стил.

The rules of fashion. How to be fashionable: practice in style

Правило на модата номер две „седи“ нещо

Нещо, което трябва да „седи“ идеално! Една от често срещаните грешки – най-важното, за да затегнете с цип. Ами, тиснул? И мислите, че роклята, която си постави четири седи на вас „много лично“? Дори ако изглеждаш като „шунка в черупката“?

Спомням си добре, нещо, което отговаря на контурите на тялото ви, не стесняет движение, не увисва и не се стяга. Не е подходяща нещо не стесняет движения, не вози до и не „се“ при ходене. Дрехите трябва да украсяват, а не обратното!
The rules of fashion. How to be fashionable: practice in style

Правило на модата номер три: вашият цвят

Цвета си. Вие искрено вярвате, че почти всички цветове? Най-вероятно, вие сте наред. Кожата, косата и цвета на очите, всеки от нас е индивидуалност. Черно и бяло, разбира се, цветът е оптимално. Но има и много други цветове и нюанси, сред които има и вашите идеални цветове, които ви карат кожата да заблести, а на косата, за да получите по-наситени нюанси. Да се реши с цветя, които са подходящи за вас, ако не можете да определите цвета на себе си, посетете стилист. Чрез определяне на точния спектър, вие с лекота можете да компоновать неща и да направи своя перфектен гардероб.
The rules of fashion. How to be fashionable: practice in style

Правило на модата номер четири стилни аксесоари

Аксесоари. Съвместно работеща двойка забавни декорации и неуместно заедно чанта е в състояние да развали дори и най – „вкусен“ дрешки. Красива и изискана по отношение на стила на ансамбъла костюм може да унищожи старомодни обувки или непропорционално обеци, които буквално покрийте лицето си. Една неправилна детайл и усилия, за да създаде перфектния образ „на вятъра“. Аксесоари трябва да са логично продължение на облекло, а не за отделен елемент. Ако не може да задържи импулс озарява всички на пръстите, които имате в живота ковчега, по-добре да не се отваря.
The rules of fashion. How to be fashionable: practice in style

Правило на модата номер пет: какво имаме под дрехите

Бельо. Запознайте се с правилните акценти. Бельо, скрито под дрехите трябва да отговарят на основните функции за стягане и подкрепа, когато е необходимо, при това оставайки напълно незабележима. Плътни чорапогащи, които буквално се придържаме в тялото, не прави фигурата си секси, красива, тази подробност не само ви предоставя много неудобства, но и привлича погледа на околните. Прашки изглеждат смешно, буквално стърчи на върха на панталони с ниска талия, и такива, които смятат, че подобен спектакъл води в неописуема наслада особи от противоположния пол дълбоко заблудени. Още една важна подробност правилния сутиен. Избрали правилната форма и перфектен цвят, за да се създаде идеален естетически вид и ще даде своя начин на необходимата яснота. Чрез закупуване на сутиен, не се колебайте да го опитате, то трябва идеално да седне. Освен това, не забравяйте, че гърдите трябва да се поддържа коляното, а не на ленти.

Аз мисля, че, като се научите да следвате пет прости правила, вие ще забележите промените в собствения си стил и гардероба си. Не си струва да се облича само в стила на спортни или класически, но съгласете се, глупаво изглежда дори манекен в шикозен класически костюм, с рубахой „яка“ и в маратонките си.

Не забравяйте това, въпреки че, ако целта ви эпатаж… късмет!