стил

Прашки: предимства и недостатъци

G-string: advantages and disadvantages

Прашки са на разположение в гардероба на почти всяко момиче. И едва ли има един, както е описано детайл бельо. Последен писък На модата са отстранени не толкова отдавна, но за първи път се споменава в началото на миналия век в 1939 година.

След като бъдещ кмет на Ню Йорк посещава бар, където тя танцува голи момичета. Очевидно, това, което видя не отговаряше на нравствени идеали на кмета и той, след това посещение, той издаде декрет, перспективен дами затвори си на кръста, за да бъдат поне минимално.

Как може да бъде? Танцьорите са брилянтно решен проблемът, как да поддържате интереса на посетителите си и не нарушават закона. Това решение се превърна в изобретяването на най – секси модели, бикинипрашки, които в този ден дами от цял свят.

Толкова ли безобидните тази мила жена шега? Спорове около струни не престават и до ден днешен, противниците на тези секси бикини настояването на първо място в техните навигационни и им се причинява дискомфорт. Въпреки това, статистиката много на всички думи: на Запад, джапанки почти 70 на сто от жените и около една трета от мъжете. Малко вероятно е, че в Европа и САЩ се практикува такава масова самоистязатель. Така каква е причината?

Прашки: предимства и недостатъци

Ремък-много е удобно, особено през лятото. Отговорът е Да. Ако се спрете на модел, Размер, дори вече не чувствам тялото си. Този модел гащи и плътно прилепнали панталони, поли, класически костюми, еротични прашки и не се открояват под дрехите.

Освен това, този елемент бельо дава на жените по-голяма свобода в интимна обстановка, увереност в своята сексуалност, обжалване и неустоима. Но не само жените — прашки всъщност грижовен и силният пол, въпреки че, трябва да признаем, че повечето мъже не обичат признавам, че се носят такива дрехи.

И след всички спорове и разногласия не са родени на празно място. Да, трябва да призная, че ремък-това са недостатъците, които са направили много жени са пламенни противници на такова бельо. Оказва се, че тези сладки бикини просто са идеални за размножаване на бактерии, появата на млечница и някои други неприятни инфекции в цялата си дължина от ануса към влагалището. Поради неудобного се блъсне в стила на организма повишава вероятността от появата на хемороиди — също е приятен малко. Въжета и ленти плат се втрива и травмируют нежната кожа, което предизвиква дразнене и микротравмы.

Така че какво правят жените? Вие трябва да се откаже от този въздушен великолепие. Разбира се, не! Не е необходимо, просто да се следват някои хитростям.

Вземете за правило да купуват само от естествени материи. Никаква синтетика!

По-добре не носете прашки в горещо време. Факт е, че противно на общоприетото схващане, те не са по-подходящи за топлина. Топлина и влажност на въздуха ускоряват растежа на бактерии.

Като цяло най-добре се носят прашки не редовно, като, например, за романтична среща. За ежедневието е по-добре да купуват други модели, но ги много, за всеки вкус и цвят.

Нося прашки само с правилния Размер. Те не трябва да се удрят в тялото, това е не само неприятно, но и опасно, тъй като това провокира развитието на някои заболявания.

И по-добре не носете този модел бикини за целия ден. Това е много вредно.

За съжаление, много жени, на първо място, марка бельо и външния му вид и сигурност-това е добре, ако не е сред приоритетите. В съвременните магазини за бельо можете да закупите защитен и секси алтернатива съмнително прашки. Това, например, е модел на фиш и танго.

Theme by Anders Norén