стил

Поли за жени 45-55 години

Поли за жените в тази възрастова категория е задължителен елемент в гардероба. Важно е да изберете най-подходящия стил. Жени 45-55 години не се изисква заставам на фигурата по-голям многослойни гънките на макси, но мини е на ръба и не е препоръчително, дори ако фигурата позволява.

И така, какви поли се носят на 50 години? По-долу е едно кратко ръководство, което ще позволи на всяка дама да изглежда модерен, нежен и вярно.

Изберете пола: на какво да се обърне внимание?

При избора на поли за жени, възрастова група 45+, трябва на първо място да се обръща внимание на три пункта:

    дължина, стил, цвят.

Поли за жени над 50 години, снимката, която ще намерите в статията не трябва да бъде прекалено кратък – това е непреложное правило. Останалата част следва да се урежда в Конституцията и растеж. Ако краката са дълги и стройни, коленете, разрешение за достъп. Моля, обърнете внимание, че дължината на миди (под коляното) е подходящ за висок, снажен дами, жени по-малко, тя ще правя клекове.

Фасоны прагове за жените след 50 години не са много различни, но ако изберете един идеал, образ ще се окаже, женствена и красива. Първото нещо, което е подходящ за почти всички видове фигури-това е пола-молив. За жени 50 години и повече, а също и за тези, които са по-млади – това е универсален вариант, винаги елегантен и приятен силует.

Skirts for women 45-55 years

Но има незначителни нюанси. Материалът не трябва да бъде прекалено еластична, а се режат по-добре да изберете приталенные форма и без големи разрези. Чудесен вариант ще бъде габардин или велур. Можете да изберете кожата, но само за дами, чиято фигура е различна maiden хармония.

Стил на годината е подходяща за жени на средна физика и худеньких. Пола такъв фасона подчертае стройность силует, ще добави някои фривольность начин на разширеното дъното. Можете да го носите с красива блуза, поло, монтиране пуловер, тениска.

Skirts for women 45-55 years

Перфектният стил на поли за жените на 50 години – това е на линия силует под коляното. Polyanskis умело се скрие твърде извита форма, подчертават талията и стройни глезени. Изображението отново се радвате на младостта и свежестта. Също така визуално намаляване и пола „камбана“.

Skirts for women 45-55 years

Стройни дами не е забранено да избере за себе си прекалено тясна пола с баской – това подчертават бедрата тънки, неволно приковывая вниманието към себе си.

Skirts for women 45-55 years

Модни поли за жени над 50 години включват Макси стил, като за по-топлите и студените сезони. Те са хармонични с жилетки, turtlenecks, тесни ризи и пуловери. За лятото е най-добре да изберете топли цветове, които не затруднен модели и въздушни тъкани, а за по-студено време, идеалният вариант ще жакард леки нотки на кафе. Нагънат във версия Maxi изглежда много изгодно. Но в края на краищата е важно да се модел е лесна и е седял.

Сега за цветове. Твърди рамки, както и в други аспекти на мода за жените на възраст 45+, никой не се инсталира, но не се препоръчва за твърде показно нюанси, и вашият избор на естествени цветове. На първо място, като за офисната мода са винаги актуални ахроматичен класически – черно-бежово-бяла комбинация. Техните нюанси също са добре дошли мляко, кафе, тухла поли са подходящи за почти всяка комбинация. Подходящи възможности синьо – от светли до тъмни, и цялата палитра на сивото, като се започне от сребрист до графитового.

Летен сорт оцветяване тук са много повече и розово: как в насипно състояние и бледа, розово-бежово, тюркоазено и бледо синьо. Пастел изглежда много изгодно и в цветовете на поли за деца на възраст 45-50 +. Освен това, да речем фигура – клетка, грах, ленти, или ненатрапчив цветен модел.

Skirts for women 45-55 years

Важен нюанс: не ввязывайся в обзавеждането, претоварване на стоки – допускат се малки джобове, включително режийни разходи, скромен цип и копчета. И накрая, струва си да се отбележи, че не бива да се пренебрегва качеството на продуктите, защото от 45-55 години – възрастта на елегантност и женственост, затова евтини платове и държи свещ не е добре тук.

Theme by Anders Norén