прически

Полагане на удължен каре, снимка

Вие трябва често да се срещнат различни стайлинг за каре. Но днес ние искаме да ви предложим нещо специално – оригинални атв от Кристиан Диор, че дизайнерът е използвал в своята нова колекция Couture пролет 2012.

Този изключителен френски стил, който не само допълва, придава невероятен чар!

Самият удължавам коса на каре изглежда много оригинално. Това е страхотна прическа за ежедневието. Въпреки това, ако имате нужда от специална стайлинг за четири от един вид, например за специални събития, и тогава идват на помощ на оригинални решения.

В новата колекция на известната марка Christian Dior показва стила на 50-те години, когато на мода рокли, лалета, както и на силует „пясъчен часовник“.

Полагане на удължен каре от Кристиан Диор предвижда малки къдрици и се разделиха. Laying an elongated square, photo

Полагане на удължен каре

Как да направим прическа в стил Кристиан Диор?

1. Измийте косата си и леко подсушете ги.

2. С помощта на фиксирането на Муса, създайте се разделиха. Важно е да се отчита факта, че косата ни трябва да е напълно гладка и отгоре, има буйни къдрици в долната част. Форма на страничната част на формата на наклонена бретон и сигурно заключване пинсети.

3. Сега с помощта на кръгла четка за коса и сешоара, подсушете косата, повдигане на направления нагоре, за да се създаде ефект на обемни направления.

4. Създаване на малки къдрици в краищата на косата, така че те са били „на врата“.

5. Фиксира с лак за коса.

Готово. Laying an elongated square, photo

Полагане на удължен каре

Нов стил от Christian Dior ще изглежда много стилно, и освен това, други потребители могат да видят изображение на истинския парижанина 50 години.

Нещо да добавите?

Ако планирате да посетите специално събитие, не забравяйте, че дори и малък аксесоар може да промени драстично начина си. За удължен каре е най-добре да се използват щипки за коса с малки цветя, пера и стилен тънък обръч. Laying an elongated square, photo

Полагане на удължен каре

Не забравяйте, основното предимство на този стил, лекота и елегантност!

Модни ви идеи и смели експерименти!

Theme by Anders Norén